Ето кой е Най-добрия Хиперинверторен Климатик

5
Оценка: 4.6 (5 гласа)

Ние включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате чрез връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Вижте нашия процес.


 

Ако търсите информация кой е най-добрия хиперинверторен климатик, вие сте попаднали на правилното място. 

Bottom Line
Spec
1
res 5f558bc81b4029a4d9948c1d812ab061
Климатик стенен хиперинверторен General Fujitsu
най-добрия хиперинверторен климатик
Цена EMAG
ASHG12KGTB / AOHG12KGCA
2
res c6923122c5bcb33d6eb4f6292f8f32e1
Хиперинверторен климатик Gree
най-добрия хиперинверторен климатик подгласник
Цена EMAG
GWH12YD-S6DBA1-I/GWH12YD-S6DBA1-O Amber Nordic, 12 000 BTU, Клас А+++/A+++, 21dB, Фреон R32
3
res 728feecaefb75696b342f7b54bf0a57f
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy 
най-добрия хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy
Цена EMAG
SRK50ZSX-WB/SRC50ZSX-WB (Black & White) Diamond, 18 000 BTU, Клас: A++/A++, 22dB, Фреон R32
4
res d9e991a1258f1d26697402471ed5fe57
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric
най-добрия хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric
Цена EMAG
MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE, 12 000 BTU, Клас А+++/А+++, 21 dB
5
res 4216d29819fee255947feef89737ad37
Хиперинверторен Климатик Fujitsu
Сравнително евтин хиперинверторен климатик
Цена EMAG
ASYG12KGTE-A+++, A+++
6
res efe1429f9d4df78d17b9844075aec0a6
Хиперинверторен климатик Fuji Electric
най-добрия хиперинверторен климатик Fuji Electric
Цена EMAG
RSG12KGTA / ROG12KGCA 12000 BTU клас А+++
7
res 73c3bf95391778133799aecd69577a10
Хиперинверторен климатик Daikin
най-добрия хиперинверторен климатик Daikin
Цена EMAG
FTXA25BT/RXA25A Blackwood Stylish, 9 000 BTU Клас A+++/A+++ ,19dB, Фреон R32

Климатикът е важна инвестиция, която може да ви осигури комфорт през цялата година, не само през лятото. 

Независимо дали искате да охладите дома си в горещите дни или да поддържате комфортна температура през зимните месеци, важно е да изберете модел, който отговаря на вашите нужди и бюджет. 

В тази публикация ще споделим с вас кои са най-добрите хиперинверторни климатици за годината, от технологично напреднали варианти до по-достъпни, но също толкова ефективни модели. Прочетете, за да намерите най-добрия климатик за вас! Прочетете и нашите рецензии за Най-добрите Телевизори, най-добрата съдомиялна машина и Най-добрата сушилня за дрехи.

Най-добрите хиперинверторни климатици


1

Климатик стенен хиперинверторен General Fujitsu

най-добрия хиперинверторен климатик

Този хиперинверторен климатик от General Fujitsu предлага не само изключителен дизайн, но и високо ниво на енергоефективност, правейки го идеален за комфорт през цялата година.

Дизайнът на устройството е не само елегантен, но и функционален, с тънък и стилен външен вид. Многоредовият топлообменник и високоефективната вентилаторна турбина придават на климатика изключителна компактност и изтънченост.

Високата сезонна ефективност е гарантирана от сензор за присъствие, който реагира на движението в стаята. Системата автоматично преминава в икономичен режим, когато няма детектирани движения, осигурявайки не само комфорт, но и спестяване на енергия.

Освен това, климатикът предлага и богат набор от функции за контрол и управление. Можете да го управлявате чрез безжично LAN връзка, използвайки WiFi адаптер (опция), както и чрез мобилни устройства с мобилния контрол. Това добавя допълнително удобство и гъвкавост към употребата на климатика.

Със своите интелигентни функции, като автоматичен рестарт след прекъсване на тока, таймер за автоматично изключване и ограничение на зададената точка за температура, този климатик отговаря на всякакви изисквания за комфорт и енергоспестяване.

Общо взето, моделът General Fujitsu ASHG12KGTB / AOHG12KGCA съчетава високи технологични характеристики с изтънчен дизайн, правейки го отличен избор за тези, които ценят ефективността и стилът в едно.

СпецификацииОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тип продуктСтандартен
Място за монтиранеСтена
Препоръчителна зона на покритие35 м²
Основен капацитет12000 BTU
Капацитет охлаждане5 kWh
Капацитет на затопляне7.2 kWh
Минимална температура при охлаждане (-°C)-18
Максимална температура при охлаждане (°+C)52
Минимална температура при отопление (°-C)-30
Максимална температура при отопление (+°C)24
най-добрия хиперинверторен климатик
2

Хиперинверторен климатик Gree

най-добрия хиперинверторен климатик подгласник

Хиперинверторен климатик Gree

EMAG
GWH12YD-S6DBA1-I/GWH12YD-S6DBA1-O Amber Nordic, 12 000 BTU, Клас А+++/A+++, 21dB, Фреон R32

Хиперинверторният климатик Gree GWH12YD-S6DBA1-I/GWH12YD-S6DBA1-O Amber Nordic представлява високотехнологично и икономично решение за поддържане на комфорт в помещението през цялата година. С класификация A+++/A+++ за енергийна ефективност, този модел гарантира ефективна работа и намалени разходи за енергия.

Използването на новия хладилен агент R32 не само подобрява ефективността на устройството, но и допринася за зачитане на околната среда. Моделът предоставя възможност за вграден онлайн контрол, позволявайки на потребителите да управляват климатика си чрез смартфон или таблет, където и да се намират.

С нискотемпературната си функция за отопление до -30 градуса външна температура, този модел е един от най-добрите хиперинверторни климатици Gree, който осигурява ефективно отопление дори при екстремно студени условия. Той е един от най-икономичните климатици за отопление. Полезните функции като I FEEL мини сензор, LED дисплей, 24-часов таймер, интелигентно обезскрежаване и други правят управлението и използването на климатика удобно и интуитивно.

Със своите многобройни функции, включително и йонизатор за подобряване на въздушната среда, този климатик е проектиран да отговори на различните нужди и предпочитания на потребителите.

3

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy 

най-добрия хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy 

EMAG
SRK50ZSX-WB/SRC50ZSX-WB (Black & White) Diamond, 18 000 BTU, Клас: A++/A++, 22dB, Фреон R32

Хиперинверторният климатик Mitsubishi Heavy SRK50ZSX-WB/SRC50ZSX-WB (Black & White) Diamond е изключително стилен и функционален продукт, предназначен да задоволи изискванията на взискателните потребители. Този модел, включен в серията „Diamond“, се отличава с елегантен и безвременен дизайн, което го прави идеален за европейските стандарти за климатични системи. Неговата изключителна висока сезонна ефективност, с класификация A+++ / A+++, гарантира ефективна работа и икономия на енергия.

Заоблените форми от всички страни придават на продукта уникален външен вид. С ниски шумови нива, достигащи до 19 dB(A), този климатик предлага комфортна и тиха среда. Използването на двойнороторен компресор и подобрен външен топлообменник осигурява висока ефективност и мощност.

Функционалността на устройството се допълва от сензор за засичане на човешко присъствие и активност, което допринася за енергоспестяването. Опцията за Wi-Fi адаптор позволява управление на климатика чрез смартфони и таблети, докато възможността за запаметяване на предпочитани настройки улеснява работата с устройството.

Този модел също така разполага с редица допълнителни функции, включително система за деактивиране на алергени, тих и равномерен въздушен поток, управление в режим „Auto“, регулируема яркост на LED индикатора и лесно за ползване безжично инфрачервено дистанционно управление с множество функции като седмичен таймер, режим „Economy“, „Silent“ и други.

4

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric

най-добрия хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric

EMAG
MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE, 12 000 BTU, Клас А+++/А+++, 21 dB

Хиперинверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE се отличава с висока ефективност, благодарение на иновативната инверторна технология на Mitsubishi Electric. Тази технология автоматично регулира работното натоварване, което води до намаляване на консумацията на електроенергия и гарантира енергиен клас A+++ при охлаждане и A+ при отопление.

Въвеждането на хладилен агент R32 в серията MSZ-HR допринася за по-екологичното бъдеще на климатичните системи. R32 има нисък потенциал за глобално затопляне, като е три пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предишния фреон. Този хладилен агент съчетан с енергийния клас на R32, постига значително подобрение в ефективността на климатика.

Дизайнът на новата серия HR се отличава с изчистени и стилни линии, които му придават модерен външен вид. Компактните размери позволяват монтаж дори в ограничени пространства.

Функцията Econo Cool представлява интелигентен температурен контрол, регулиращ количеството на въздушния поток, насочен към тялото, в зависимост от температурата на изходящия въздух. Този интелигентен подход позволява повишаване на енергийната ефективност с 20%, като температурата може да бъде повишена с 2°С без загуба на комфорт.

Опцията за WiFi адаптер дава възможност за дистанционно управление на климатика чрез мобилни телефони, таблети или преносими компютри, което е удобно и лесно, предоставяйки контрол върху температурата в помещението от всяко място и по всяко време.

5

Хиперинверторен Климатик Fujitsu

сравнително евтин хиперинверторен климатик

Хиперинверторен климатик 12-ка на Fujitsu предлага висока енергийна ефективност, с класификация A+++ както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане. Ефективността на топлообменника е подобрена благодарение на хибридния топлообменник, който има по-голяма плътност и по-голям диаметър на турбината, което води до по-високи коефициенти на трансформация и по-ефективен топлообмен с по-ниска мощност.

Един от най-добрите хиперинверторни климатици A+++ разполага със множество полезни функции, включително сензор за присъствие, икономичен режим, автоматична скорост на вентилатора, автоматично рестартиране след спиране на електрозахранването, автоматична смяна на режима, функция „10 градуса“ на отопление, мощен режим, режим на работа с нисък шум, настройка на клапите нагоре/надолу, таймер за сън, таймер програматор и седмичен таймер.

Сензорът за присъствие активира икономичен режим, когато не отчита присъствие на хора в помещението, осигурявайки ефективна и енергоспестяваща работа. Голямата клапа на климатика осигурява равномерно разпределение на въздушния поток и тиха работа. Възможността за онлайн контрол, чрез добавяне на WiFi адаптер, предоставя удобство за дистанционно управление от смартфон или таблет. Използването на хладилен агент R32 прави климатика екологичен и с по-нисък коефициент на глобално затопляне. Имайки предвид, че е 12-ка, този модел е сравнително евтин хиперинверторен климатик.

6

Хиперинверторен климатик Fuji Electric RSG12KGTA

най-добрия хиперинверторен климатик Fuji Electric

Хиперинверторният климатик Fuji Electric RSG12KGTA / ROG12KGCA се отличава с високи характеристики и стилен дизайн, което го прави подходящ избор за модерни пространства.

Тънкият и стилен дизайн на климатика е резултат от многоредов топлообменник с висока плътност и високоефективна вентилаторна турбина, които съчетават ефективност с елегантен външен вид.

Сензорът за присъствие в климатика играе ключова роля в повишаването на сезонната ефективност. Той отчита движението на хора в помещението и, когато няма присъствие, системата преминава в икономичен работен режим. При връщане на потребителя, климатикът автоматично се връща в предишния работен режим.

Също така, този модел предоставя ниски нива на шум с само 19dB(A), което гарантира тиха и комфортна работа дори при най-високите настройки.

Мобилният контрол на климатика е възможен чрез смарт телефон, таблет или персонален компютър, като за целта може да се използва безжичният LAN интерфейс с добавянето на WiFi адаптер. Това предоставя удобство и гъвкавост за управление на климатика както отвън, така и от вътре.

7

Хиперинверторен климатик Daikin

най-добрия хиперинверторен климатик Daikin

Хиперинверторен климатик Daikin

EMAG
FTXA25BT/RXA25A Blackwood Stylish, 9 000 BTU Клас A+++/A+++ ,19dB, Фреон R32

Хиперинверторният климатик Daikin FTXA25BT/RXA25A Blackwood Stylish се представя като едно от водещите решения в дизайнерския сегмент, предлагайки изключителна ефективност както в режим на отопление, така и при охлаждане, с класификация A+++/A+++.

С неговия стилен и тънък дизайн, този климатик съчетава естетика и функционалност. С размери от само 798(ш) x 189(д) x 295(в) mm, Stylish е най-тънкият и компактен вътрешен модел в своя клас.

Най-добрия хиперинверторен климатик Daikin Stylish поддържа най-високи стандарти за енергийна ефективност благодарение на конструкцията си от напълно нови компоненти и използването на хладилния агент R-32.

Със своя интелигентен и ефективен дизайн, Stylish използва технологията Flash Streamer за отстраняване на частици, алергени и миризми от вътрешността на климатика, осигурявайки високо качество на въздуха в помещението.

Системата на Stylish е насочена към оптимизиране на въздушния поток с уникални клапи, създаващи ефекта на Коанда. Това осигурява по-добро разпределение на температурата в помещението.

С климатика Stylish, управлението става лесно и интелигентно, благодарение на онлайн контролера на Daikin, който позволява изцяло управление от смартфон, независимо от местоположението. Този модел съчетава в себе си атрактивен дизайн и изключителна функционалност, предоставяйки комфорт и възможност за персонализация на климата у дома.

Хиперинверторен климатик Daikin EMAG

FTXM25R/RXM25R New Perfera 9000 BTU Клас A+++/А+++
8

Хиперинверторен климатик Panasonic EMAG

CS-Z35VKEW/CU-Z35VKE ETHEREA WiFi, 12000 BTU, Клас A+++/А+++
9

Хиперинверторен климатик Daikin EMAG

FTXA42BB/RXA42A STYLISH BLACK, 15 000 BTU, Клас А++/А++, 21 dB, Фреон R32
10

Хиперинверторен климатик General  EMAG

ASHG14KGTЕ/AOHG14KGCA, 14 000 BTU, Клас А++/А+, 20 dB, Фреон R32
11

Най-добрия хиперинверторен климатик за годината

най-добрия хиперинверторен климатик 2024
1General Fujitsu ASHG12KGTB / AOHG12KGCA
2Gree GWH12YD-S6DBA1-I/GWH12YD-S6DBA1-O Amber Nordic, 12 000 BTU, Клас А+++/A+++, 21dB, Фреон R32
3Mitsubishi Heavy SRK50ZSX-WB/SRC50ZSX-WB (Black & White) Diamond, 18 000 BTU, Клас: A++/A++, 22dB, Фреон R32
4Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE, 12 000 BTU, Клас А+++/А+++, 21 dB
5Fujitsu ASYG12KGTE-A+++, A+++
6Fuji Electric RSG12KGTA / ROG12KGCA 12000 BTU клас А+++
7Daikin FTXA25BT/RXA25A Blackwood Stylish, 9 000 BTU Клас A+++/A+++ ,19dB, Фреон R32
8Daikin FTXM25R/RXM25R New Perfera 9000 BTU Клас A+++/А+++
9Panasonic CS-Z35VKEW/CU-Z35VKE ETHEREA WiFi, 12000 BTU, Клас A+++/А+++
10Daikin FTXA42BB/RXA42A STYLISH BLACK, 15 000 BTU, Клас А++/А++, 21 dB, Фреон R32
11General ASHG14KGTЕ/AOHG14KGCA, 14 000 BTU, Клас А++/А+, 20 dB, Фреон R32
Класация ТОП 11 на най-добрия хиперинверторен климатик

Разлика между инверторен и хиперинверторен климатик

най-добрия хиперинверторен климатик

В настояще време все повече потребители проявяват интерес към избора на инверторен или хиперинверторен климатик. За тези, които желаят да разберат разликата между тези два типа устройства, предоставяме следния анализ на характеристиките на инверторните и хиперинверторните климатици.

Какво представляват инверторните климатици?

Инверторните климатици се появиха през 80-те години, за да отговорят на нуждите на потребителите. Тяхната работа се основава на инверторна технология, която позволява стриктно управление на климата. Въпреки че този тип технология вече се счита за нещо обичайно, управлението на скоростта и компресора е впечатляващо постижение. Днес можем да се наслаждаваме на незаменимия комфорт на тези климатици и тяхния икономичен начин на работа.

Благодарение на възможността да контролираме работата на климатика, можем да спестим и месечни разходи за електроенергия. Предимствата на инверторната система я правят желан и търсен начин за отопление и охлаждане.

Прецизният контрол позволява да спестим разходите си за електроенергия и да регулираме начина, по който системата охлажда или загрява. Така системата не трябва да работи на пълна скорост през цялото време. Ако не сме вкъщи или сме легнали, можем да настроим климатика да работи на икономичен режим. Това става благодарение на инверторната технология.

За разлика от конвенционалните климатици, инверторният климат е много по-ефективен. Според експертите инверторът може да постигне зададената стайна температура много по-бързо. В същото време може да бъде до 40% по-енергийно ефективен.

Какво е хиперинверторен климатик?

Както се вижда от името им, хиперинверторните климатици работят с инверторна система. Но за разлика от инверторните климатици, хиперинверторните климатици са от по-висок клас и предлагат повече функции, поради което и цената им е по-висока. Ето защо много хора търсят най-добрия хиперинверторен климатик за дома си.

Хиперинверторните климатици са дори по-енергийно ефективни от инверторните климатици. Това означава, че въпреки че първоначалната инвестиция е по-голяма, вие ще спестите повече от разходите си за енергия в продължение на времето.

Въпреки че терминът „хиперинвертор“ е измислен от Mitsubishi Heavy Industries, днес такива климатични системи се произвеждат масово от много известни марки, включително и Fuji Electric.

Съвременните инверторни климатици, които са класифицирани като A, имат COP (Коефициент на полезно действие) 3.6 или повече, като по-високият COP прави климатика по-икономичен. Хиперинверторните климатици имат коефициент на полезно действие над 4.5, а някои достигат до 5.

Освен че са най-иновативните климатици, те също са и най-екологичните и имат минимално въздействие върху околната среда.

Те също са много деликатни по отношение на представянето си. Ако изберете най-тихия климатик, изберете хиперинвертор.

Ако трябва да отоплявате или охлаждате голяма стая, хиперинверторните климатици ще ви бъдат по-полезни. Те имат по-голям капацитет и затова можете да разчитате, че са по-ефективни от инверторните.

Всички техни защитни режими и усъвършенстваната технология също така осигуряват по-малко износване на частите. Това означава, че ще можете да се наслаждавате на по-качествен климат за по-дълго време.

Сега, освен че са най-иновативните и екологични, те се отличават и с изключителен дизайн, който се вписва перфектно във всеки интериор.

Избирането на хиперинверторен климатик означава по-голяма начална инвестиция, но с течение на времето ще се възползвате от по-ниски разходи за енергия и по-голям комфорт.

Съвременният начин на живот и търсенето на по-ефективни решения водят до нарастващ интерес към тези напредничави климатични системи. Изборът между инверторен и хиперинверторен климатик зависи от конкретните нужди, размера на помещението и желанията за енергийна ефективност.

В заключение, въпреки че инвестицията в хиперинверторен климатик може да е по-голяма, този тип устройство предлага по-висока енергийна ефективност, по-голям капацитет и по-широк температурен диапазон, което ги прави предпочитан избор за тези, които търсят висококачествен и иновативен климатичен комфорт в своя дом.

Хиперинверторен или инверторен климатик – какво да избера?

Вярно е, че колкото по-нова и модерна технология изберете, толкова по-комфортно ще се чувствате. Разбира се, комфортът си има цена. Ако първоначалната инвестиция не е толкова важна за вас и искате да се насладите на последно поколение климатик, хиперинверторният климатик е правилният избор.

Инверторните климатици също са добро решение, за което можете да инвестирате по-малко средства. Отново ще имате качествена климатична система, но няма да можете да се наслаждавате на предимствата на хиперинверторните и техните по-висока ефективност.

Как да изберем най-добрия хиперинверторен климатик?

най-добрия хиперинверторен климатик
При избора на най-добрия хиперинверторен климатик трябва да се съобразите с някои характеристики

Изборът на най-добрия хиперинверторен климатик зависи от няколко ключови фактора. Ето някои насоки, които бихте могли да следвате при този избор:

 1. Енергийна ефективност (SEER/SCOP):
  • Гледайте SEER (Сезонен коефициент на енергийна ефективност) за охлаждане и SCOP (Сезонен коефициент на енергийна ефективност за отопление) за отопление. По-високите стойности указват на по-голяма енергийна ефективност.
 2. Капацитет и Размер:
  • Изберете климатик с подходящ капацитет за помещението, което ще обслужва. Некоректно избраният размер може да доведе до нискa ефективност и по-високи разходи.
 3. Дизайн и Ергономия:
  • Разгледайте дизайна и функциите на вътрешното тяло. Някои модели предлагат различни цветове, форми и дори допълнителни функции като интелигентно управление.
 4. Ниво на Шум:
  • Проверете нивото на шум на вътрешното тяло и външното тяло. Ниско ниво на шум е особено важно, ако климатикът ще се използва в спалня или други чувствителни на шум помещения.
 5. Интелигентни Функции и Управление:
  • Все повече модели предлагат интелигентни функции и възможности за дистанционно управление чрез смартфони. Тези функции могат да улеснят управлението и да ви помогнат да спестите енергия.
 6. Сензори и Автоматични Режими:
  • Някои модели разполагат с различни сензори, като например за присъствие, които автоматично регулират работата на климатика спрямо условията в помещението.
 7. Безжично Връзване и Интернет на Вещите:
  • Ако искате да контролирате климатика от разстояние, изберете модел с безжична връзка и възможности за свързване с умни устройства.
 8. Бранд и Репутация:
  • Предпочитайте утвърдени марки с добра репутация. Прочетете отзиви и преценете мнението на други потребители.
 9. Екологични Параметри:
  • Вземете предвид екологичните параметри, като например използването на екологично по-чисти хладили вещества.
 10. Гаранция и Сервиз:
  • Проверете гаранционните условия и наличието на сервизно обслужване във вашата локация.

Преди да вземете решение, е важно да направите допълнителни сравнения между различните модели и да се консултирате с професионалист в областта за персонализирани препоръки.

Какво трябва да имаме предвид при покупката на хиперинверторен климатик?

най-добрия хиперинверторен климатик
Когато купувате най-добрия хиперинверторен климатик имайте предвид капацитета му, енергината ефективност и др.

При закупуването на хиперинверторен климатик е изключително важно да се обърне специално внимание на редица ключови фактори, за да се гарантира, че избирате модела, който най-добре отговаря на вашите нужди. Тези фактори включват:

1. Капацитет на охлаждане: Измерва се в британски термични единици (BTU) или киловати (kW). Определете се за климатик със съответен капацитет на охлаждане, осигуряващ ефективно покритие на пространството, което ще обслужва. По-голямо помещение изисква климатик с по-голяма мощност.

2. Енергийна ефективност: Хиперинверторните климатици са изградени с фокус върху енергийната ефективност. Проверете коефициента на енергийна ефективност (EER), за да се уверите, че избирате модел с възможно най-висока ефективност. По-високият EER означава по-голяма енергийна ефективност и по-ниски разходи за енергия.

3. Ниво на шум: Ако използвате климатика в спалня или тихо помещение, насочете вниманието си към модели с ниско ниво на шум, измерено в децибели (dB).

4. Репутация на марката: Избирайте продукт на утвърдена марка, известна със своите висококачествени климатици. Изследвайте марки с добра репутация за надеждност и дълготрайност.

5. Размер и монтаж: Преди закупуване, уверете се, че размерът и изискванията за монтаж на устройството отговарят на вашите пространствени ограничения. Осигурете си квалифициран монтажник за правилната инсталация.

С оглед на тези фактори, вие можете да изберете подходящ хиперинверторен климатик, който не само отговаря на вашите изисквания, но и предоставя ефективно и енергоспестяващо охлаждане.

Нашата препоръка

Най-добрият климатик зависи от вашите предпочитания, бюджет и оформление на дома. Препоръчваме да получите поне три оферти от различни марки климатици, за да сравните разходите, гаранциите и допълнителните функции.

Прочети Още:

Най-добрите Климатици | най-добрите подови климатици | най-добрата пералня | най-добрата пералня със сушилня | най-добрата сушилня за дрехи | най-добрия хиперинверторен климатик | най-добрия пречиствател за въздух | най-добрите съдомиялни машини | най-добрите бойлери

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
 • Total (0)
Сравни
0