Знаем, че доверието се печели и създаването на надеждно съдържание е в основата на нашата мисия – поради което искаме да споделим как точно Сравни Цени създава съдържание с връзки към проверени продукти и услуги.

Намирането на информация е лесно. Има го навсякъде. Но намирането на надеждна, подходяща, използваема информация може да бъде трудно и дори непосилно.

Ние прилагаме стабилна рекламна политика

Ние прилагаме стабилна рекламна политика, която гарантира, че спонсорите и бизнес партньорите никога не оказват влияние върху съдържанието ни.

Връзките за пазаруване, които виждате в нашето съдържание, са внимателно избрани от нас, като стоим зад тях. Ние препоръчваме само продукти, услуги и инструменти, които считаме, че са полезни за нашите читатели.

Ако решите да купите нещо от търговския сайт, след като щракнете върху една от нашите връзки, може да получим малък процент от приходите от вашата покупка. Тези приходи подкрепят нашия независим редакционен процес и ни помагат да изпълним мисията си да създадем по-силен и по-честен свят.

Нито един член на екипа на Сравни Цени, нито експертите, с които си сътрудничим, не получават комисионна от тези покупки.

При сключването на пряко бизнес партньорство с марки или търговци, нашият екип извършва преглед и оценка. Ние работим само с организации, които се грижат за своите клиенти, които са прозрачни за качеството на продуктите си и не правят необосновани твърдения.

В крайна сметка, ние сме тук, за да направим трудните решения по-лесни за вас, като ви предоставим надеждна информация и висококачествени продукти.

Ние правим проучване

Нашата редакционна екип продължава да инвестира време и усилия в анализирането на данни и внимателно преглеждане на отзивите на нашите читатели. Това ни помага да разберем какви са техните нужди и интереси, било то за най-добър телевизор, най-добрите телефони или най-хубавите парфюми за жени.

Нашият екип от писатели и редактори следва строги стандарти и подходи при извършването на изследвания и анализи. При избора на най-добрите опции вземаме предвид редица фактори, включително цена, качество, достъпност, мнения от клиенти и наш собствен опит с продуктите.

Нашата цел е да предоставяме балансирано и обективно съдържание, като даваме ясно разяснение за плюсовете и минусите на включените продукти.

Как проверяваме марки и продукти

С цел да помогнем на нашите читатели да вземат най-добрите решения за своето здраве и благополучие, ние понякога си сътрудничим с марки и препоръчваме продукти в нашето съдържание.

Всеки продукт, който препоръчваме или марка, с която си партнираме, е внимателно проверен от нашия екип по следните критерии:

  • Достоверност
  • Фирмена репутация
  • Добри бизнес практики

Този процес на проверка гарантира, че нашите читатели виждат само препоръки за продукти и компании, които считаме за надеждни и качествени.

Ние проверяваме всичко

Всеки продукт и марка, които препоръчваме, се подлагат на независима оценка от нашия екип за интегритет на марката и съдържанието. Те провеждат всестранно изследване на всеки продукт, за да гарантират, че отговаря на нашите стандарти и е в съответствие с нашия подход към благосъстоянието.

Защо даваме приоритет на проверката

Ние сме ангажирани да предоставяме разумни препоръки, които са добре обмислени и одобрени от нашия екип за интегритет на марката и съдържанието.

Нашата цел е да имаме положително въздействие върху вашето здраве и благополучие, като същевременно поставяме високи стандарти в здравната индустрия.

Нашият процес на проверка

Всеки продукт или марка, които анализираме, се оценяват чрез нашата обективна система за проверка и оценка.

Ние изследваме достоверността и бизнес стандартите на всяка марка и продукт, за да се уверим, че са безопасни, ефективни и съответстват на подхода на Сравни Цени.

По време на този процес задаваме въпроси като:

  • Какъв е съставът на продукта?
  • Има ли потенциал за вреда от продуктите и услугите?
  • Какви твърдения прави марката и дали са подкрепени от доказателства?
  • Действа ли компанията почтено?

Само марките, които отговарят на нашите критерии, преминават през нашия процес на проверка.

Чрез обективния ни процес на оценка, марките се оценяват въз основа на различни фактори, включително тези, изброени по-горе.

Редовно преглеждаме всички наши партньорски марки, за да се уверим, че продължават да отговарят на нашите стандарти.

Ако марка или продукт вече не отговаря на нашите стандарти, ги премахваме от нашето съдържание. Ако споделим нещо, което не е преминало нашия процес на проверка, ние описваме това и защо го правим, така че можете да вземете информирано решение.

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
  • Total (0)
Сравни
0