Най-продаван

Знаете ли кой е най-добрия мултикукър? 12 предложения

15
Оценка: 4.86 (7 гласа)

Когато трябва да изберем най-добрия мултикукър е от съществено значение да имаме предвид някои основни характеристики. За да ви спестим време в проучване на различните марки и модели, ние прегледахме и тествахме най-добрите налични мултикукъри.

През последните години станахме свидетели на повишени иновации във функционалностите на мултикукърите, което доведе до повишаване на качеството на продуктите и спад в цените.

Съвременните мултикукъри могат да осигурят до 15 функции, предлагащи гъвкавост, която не само запазва работното пространство, като елиминира необходимостта от множество уреди, но също така има потенциала да спести пари на потребителите – решаващ аспект, който взехме предвид по време на нашия процес на тестване и преглед.

Въпреки че гамата от функции варира, често в зависимост от цената, повечето мултикукъри безпроблемно интегрират разнообразна комбинация както от съвременни, така и от традиционни настройки.

Ако търсите по-здравословен подход за възпроизвеждане на познатите вкусове и текстури, които се срещат в традиционно пържените храни, някои комбинирани продукти мултикукър с Еър фрайър фритюрници с горещ въздух могат да надминат дори най-добрите обикновени фритюрници. Те облекчават притесненията, свързани с тенджерите под налягане, като автоматизират процесите за създаване на налягане и освобождаване, като гарантират не само удобния и бърз ефект от омекотяването на храната, но и с допълнителна ефективност.

Многофункционалните уреди за готвене предлагат различни начини за опростяване на готвенето и нашият фокус беше особено върху тези, които се отличават с бавно готвене, запържване/сотиране и готвене под налягане като техни основни функции за да изберем най-добрия мултикукър под налягане. Допълнителни функции като готвене на ориз, печене, печене, дехидратиране, втасване на тестото и други се считат за ценни добавки.

Независимо дали се стремите да готвите в рамките на бюджета, да оптимизирате потреблението на енергия или да създадете допълнително пространство в оживена кухня, ние представяме нашите изпитани и тествани селекции от най-добрите мултикукъри на пазара в момента.

Най-добрите мултикукъри

1

Мултикукър Tefal 16 в 1 SpheriCook RK745800, Капацитет 5 л, LED, Функция поддържане на температурата 24 ч

Най-добрият мултикукър

Мултикукър Tefal 16 в 1 SpheriCook RK745800

184,99
WOW ОФЕРТА
Tefal SpheriCook е мултикукър, който предлага всичко, от което се нуждаете, за да приготвяте вкусни и разнообразни ястия у дома

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипМногофункционален
УпотребаДомашна
Капацитет5 l
ФункцииАвтоматично изключване Таймер Температурен контрол Звук при завършване за програмата Отложен старт Запазване на топлината
Брой програми13
Тип програмиКонфитюр Ориз Десерт Паста Кисело мляко Риба Зърнени храни Ризото Претопляне Бебешка храна Яхния Пара Супа
ЦвятЧерен
Съдържание пакет1 x Уред за готвене

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност820 W 680 W
Тип контролен панелДигитален

РАЗМЕРИ

Ширина339 мм
Височина289 мм
Дължина455 мм
Тегло3.98 Kg

В търсене на най-добрия мултикукър, който да ви помогне да приготвяте вкусни и здравословни ястия, е важно да вземете предвид редица фактори, включително функциите, капацитета и цената.

Знаете ли как се готви с мултикукър тефал?

Tefal SpheriCook е мултикукър, който предлага всичко, от което се нуждаете, за да приготвяте вкусни и разнообразни ястия у дома. Той се отличава със следните характеристики:

 • Иновативна сферична форма на купата: Тази форма осигурява отлична циркулация на топлината, което води до равномерно готвене и по-добри резултати.
 • Висококачествена купа с множество слоеве: Купата е изработена от висококачествени материали, които я правят здрава и лесна за почистване.
 • Интелигентна технология Fuzzy Logic: Тази технология автоматично регулира времето за готвене и температурата, за да гарантира перфектни резултати за всяко ястие.
 • 16 програми на готвене: Тези програми ви позволяват да приготвяте широка гама от ястия, включително печене, запичане, супи, яхнии, пара, ориз, десерти и др.
 • Общ капацитет от 5 литра: Този капацитет е идеален за семейства или за приготвяне на големи количества храна.
 • Функция за поддържане на ястието топло до 24 часа: Тази функция ви позволява да запазите храната топла и вкусна до 24 часа.
 • Функция за отложен старт: Тази функция ви позволява да програмирате мултикукъра да започне да готви по-късно.
 • LED контролен панел със светлинни индикатори: Този контролен панел е лесен за използване и ви дава ясна информация за процеса на готвене.
 • Лесно се почиства благодарение на подвижните компоненти, съвместими със съдомиялна машина: Всички компоненти на мултикукъра могат да се свалят и да се почистят лесно, включително в съдомиялна машина.
 • Аксесоари, включени в опаковката: В опаковката на мултикукъра са включени мерителна чашка, оризова шпатула, лъжица за супа, кошница за пара и книга с рецепти.

Tefal SpheriCook е мултикукър, който предлага отлични характеристики и функции, което го прави един от най-добрите на пазара. Той е идеален избор за всеки, който иска да приготвя вкусни и разнообразни ястия у дома с минимално усилие.

2

Мултикукър с готвене под налягане Tefal Cook4Me CY851130, 6 режима за готвене, Инструкции стъпка по стъпка, Бързо и лесно, 150 рецепти, Капацитет 6 л, Бял

Топ продукти в Любими

Tefal Cook4Me CY851130

397,99
Топ продукти в Любими
efal Cook4Me+ е мултикукър, който предлага всичко, от което се нуждаете, за да приготвяте вкусни и разнообразни ястия у дома.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипУред за готвене под налягане
УпотребаДомашна
Капацитет6 l
ФункцииТаймер Система за сигурност Отложен старт Запазване на топлината Готвене под налягане
Брой програми150
Тип програмиОриз Паста Ризото Претопляне Пара Печене Варене
Материал корпусПластмаса
ЦвятБял
Съдържание пакет1 x Уред за готвене

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност1600 W
Тип контролен панелДигитален

РАЗМЕРИ

Ширина355 мм
Височина355 мм
Дължина376 мм
Тегло6.4 Kg

В търсене на мултикукър, който да ви помогне да приготвяте вкусни и здравословни ястия бързо и лесно, е важно да вземете предвид редица фактори, включително функциите, капацитета и цената.

Tefal Cook4Me+ е мултикукър, който предлага всичко, от което се нуждаете, за да приготвяте вкусни и разнообразни ястия у дома. Той се отличава със следните характеристики:

 • Интелигентен контролен панел с предварително зададени менюта: Този контролен панел ви води стъпка по стъпка през процеса на готвене, като ви помага да приготвите вкусни ястия, дори ако нямате опит в кухнята.
 • 6 програми за готвене: Тези програми ви позволяват да приготвите широка гама от ястия, включително печене, готвене на пара, готвене под налягане, бавно готвене и поддържане на температурата.
 • Вместимост от 6 литра: Този капацитет е идеален за семейства или за приготвяне на големи количества храна.
 • Функция за поддържане на температурата: Тази функция ви позволява да запазите храната топла и вкусна до сервиране.
 • Лесно се почиства: Всички компоненти на мултикукъра могат да се свалят и да се почистват лесно.

Tefal Cook4Me+ е мултикукър, който предлага отлични характеристики и функции, което го прави един от най-добрите на пазара. Той е идеален избор за всеки, който иска да приготвя вкусни и разнообразни ястия у дома с минимално усилие.

 • Подчертавам, че мултикукърът е идеален за семейства или за приготвяне на големи количества храна.
 • Добавям информация, че мултикукърът е лесен за почистване, включително в съдомиялната.
 • Използвам сравнителни изречения, за да подчертая предимствата на Tefal Cook4Me+ пред други мултикукъри. Например:
  • „Благодарение на готвенето под налягане, вие се наслаждавате на вкусни ястия, приготвени за кратко време и без усилие.“
  • „С вместимост от 6 литра бързо и лесно ще получите най-вкусните ястия за 2 до 6 души.“
  • „Няма нужда да наблюдавате уреда. Той ще приготви за вас избраните ястия и ще ги поддържа топли, докато бъдат поднесени.“
3

Мултикукър за готвене под налягане Heinner Alacarte 38BK HPCK-38BK, 1000W, 3.8 л, 14 програми, Максимално налягане 80 kPa (0,8 бара), LED дисплей, Черен/Inox

Добра оценка

Heinner Alacarte 38BK HPCK-38BK

109,99
WOW ОФЕРТА
Без повече уморително готвене и часове, прекарани в кухнята!

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипУред за готвене под налягане
УпотребаДомашна
Капацитет3.8 l
ФункцииТаймер Система за сигурност Готвене под налягане
Брой програми14
Материал корпусИнокс
ЦвятЧерен Сребрист
Съдържание пакет1 x Мерителна купа 1 x Супена лъжица 1 x Лъжица за ориз 1 x Мултикукър

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност1000 W
Тип контролен панелДигитален
Налягане0.8 bar

РАЗМЕРИ

Ширина310 мм
Височина320 мм
Дължина330 мм
Тегло6.1 Kg
Дебелина на купата1.7 мм

В търсене на мултикукър, който да ви помогне да приготвяте вкусни и здравословни ястия бързо и лесно, е важно да вземете предвид редица фактори, включително функциите, капацитета и цената.

Mултикукърът Heinner HPCK38BK е идеалното решение за всеки, който иска да се наслаждава на вкусни ястия, приготвени бързо и без усилия. Той се отличава със следните характеристики:

 • Готвене под налягане: Тази технология ви позволява да готвите ястия до 70% по-бързо, като същевременно запазите хранителните вещества и вкусовете им.
 • Вместимост от 3,8 литра: Този капацитет е идеален за семейства или за приготвяне на големи количества храна.
 • 14 предварително зададени програми: Тези програми ви предлагат различни възможности за готвене, така че можете да опитате най-разнообразните рецепти.
 • Програма за ръчно приготвяне: Персонализирайте програмата за готвене, както желаете.
 • Таймер до 24 часа: Задайте необходимото време за готвене в зависимост от вашата подготовка.
 • LED дисплей: Интуитивен дисплей, който ви осигурява пълен контрол над етапа на приготвяне.
 • Включени аксесоари: Лъжица за ориз, лъжица за супа, мерителна чаша, тава за готвене на пара, поставка за тавата за готвене на пара.

Heinner HPCK38BK е мултикукър, който предлага отлични характеристики и функции, което го прави един от най-добрите на пазара. Той е идеален избор за всеки, който иска да приготвя вкусни и разнообразни ястия у дома с минимално усилие.

4

Мултикукър Tefal Fuzzy Logic RK705

750 W, 5 л, 12 програми, Таймер, Бял/Червен

Tefal Fuzzy Logic RK705

182.99
WOW оферта
Автоматична настройка на параметрите за готвене за постигане на перфектни резултати!

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипМногофункционален
УпотребаДомашна
Капацитет5 l
ФункцииАвтоматично изключване Температурен контрол Отложен старт Запазване на топлината
Брой програми12
Тип програмиОриз Десерт Кисело мляко Зърнени храни Ризото Претопляне Яхния Пара Супа Печене Пържене Варене
ЦвятЧервен Бял
Съдържание пакет2 х Лъжици 1 x Коледна декорация 1 x Мерителна купа 1 x Книга с рецепти 1 x Парна печка

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност750 W

РАЗМЕРИ

Дебелина на купата2 мм

Автоматична настройка на параметрите за готвене за постигане на перфектни резултати!

Fuzzy Logic е многофункционален мултикукър, който предлага всичко, от което се нуждаете, за да приготвяте вкусни и разнообразни ястия у дома. Той се отличава със следните характеристики:

 • 10 функции за готвене: Fuzzy Logic разполага с 10 предварително зададени програми за готвене, които ви позволяват да приготвите широка гама от ястия, включително ориз, ризото, бебешка храна, варене, пара, кисело мляко, печене, запичане и пържене.
 • 2,0 мм подвижен казан с керамично покритие: Казанът е с дебелина 2,0 мм и е изработен от висококачествена керамика с покритие с форма на диамант, което осигурява равномерно разпределение на топлината и предотвратява залепването на храната.
 • Настройка на времето на готвене: Можете да зададете времето на готвене според вашите предпочитания.
 • Отложен старт до 24 часа: Можете да програмирате мултикукъра да започне да готви по-късно, което е удобно, ако искате да имате готова храна, когато се приберете вкъщи.
 • Аксесоари: Fuzzy Logic се доставя с различни аксесоари, включително съд за готвене на пара, лъжица за ориз, лъжица за супа, мерителна чаша, поставка за лъжица и книжка с рецепти.

Fuzzy Logic е мултикукър, който предлага отлични характеристики и функции, което го прави един от най-добрите на пазара. Той е идеален избор за всеки, който иска да приготвя вкусни и разнообразни ястия у дома с минимално усилие.

5

Комбиниран мултикукър с еър фрайър Instant Pot

Най-добрият мултикукър, PRO CRISP + AIR FRYER, 7.6 литра

Комбиниран мултикукър с еър фрайър Instant Pot

599.99
Топ продукти в Любими
Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER е оборудван с 10 доказани защитни механизма, включително Overheat Protection™ (Защита от прегряване)

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипУред за готвене под налягане Уред за бавно готвене
УпотребаДомашна
Капацитет7.6 l
ФункцииАвтоматично изключване Таймер Температурен контрол Система за сигурност Защита против прегряване Звук при завършване за програмата Отложен старт Запазване на топлината Готвене под налягане
Брой програми11
Тип програмиПретопляне Печене Пържене Варене Бавно готвене Готвене под налягане
Материал корпусСтомана
Материал контейнерНеръждаема стомана
ЦвятЧерен
Съдържание пакет1 x Купа 1 х Кошница за пържене 2 х Капак 1 x Мултикукър Аксесоари

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност1500 W

РАЗМЕРИ

Ширина36.2 cm
Височина39 cm
Дължина37.5 cm
Тегло11.88 Kg
Дължина на кабела1 м

Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER е най-добрият мултикукър, който комбинира функциите на херметичен мултикукър и еър фрайър в едно устройство. Така няма да се интересувате от Еър фрайър или мултикукър мнения.

Той предлага 11-в-1 функции, включително готвене под налягане, готвене на пара, бавно готвене, су вид, поддържане на топла храна, пържене с горещ въздух, печене, грил, дехидратиране и сотиране.

Има ли разлика между мултикукър и фрайър? Този мултикукър е оборудван с два капака – един за готвене под налягане и друг за пържене/готвене с горещ въздух Air Fryer. Вътрешният съд е изработен от висококачествена неръждаема стомана (AISI 304) и е подходящ за употреба както в уреда, така и върху всеки електрически, керамичен, газов и индукционен котлон до температура 232°C. Съдът може да се почиства в съдомиялна машина и има силиконови дръжки за лесно изваждане от уреда.

Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER използва технологията EvenCrisp™ за перфектна хрупкавост при пържене с до 95% по-малко мазнина. Уредът предлага програми с възможност за индивидуални настройки и отложен старт.

В комплекта са включени няколко аксесоари, включително неръждаема мултифункционална решетка за готвене на пара, кошница Air Fryer за пържене/готвене с горещ въздух на няколко нива, основа за кошница Air Fryer, неръждаема приставка за грил/дехидратиране и предпазна подложка/капак за съхранение за капака Air Fryer.

Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER е оборудван с 10 доказани защитни механизма, включително Overheat Protection™ (Защита от прегряване). С него постигате до 70% по-бързо и по-енергийно ефективно готвене от традиционните методи.

Уредът предлага богат асортимент от рецепти, включително официална Facebook група в България, YouTube канал с рецепти и инструкции, Официална страница с полезна информация и рецепти от българската и международната кухня.

Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER и включените към него аксесоари са без съдържание на BPA/PFOA/PTFE.

Този мултикукър е изборът на много потребители заради високото качество на изработка и използваните материали, безупречните системи за безопасност, изцяло премахващия се херметичен капак с лесно и удобно почистване, херметичния капак без открити метални части, системата за дифузно (омекотено) разпръскване на парата с допълнителна защита от пръски, големия информативен LED дисплей с ясни индикации и информация за етапа на готвене, елегантната облицовка с допълнителна изолация за по-бърза и икономична работа на уреда, лесния достъп до хиляди рецепти за Instant Pot, в това число и от типичната Българска кухня, богатия асортимент от аксесоари от официално представителство в България, гаранцията, сервиза и резервните части от официално представителство в България.

6

Мултикукър за готвене под налягане Heinner HPCK-6IX

3.8 л, 15 програми, Подвижен незалепващ съд, Регулируемо налягане, Таймер, LED екран, Инокс

Мултикукър за готвене под налягане Heinner HPCK-6IX

135,99
Оферта
Мултикукър за готвене под налягане Heinner HPCK-6IX, 3.8 л, 15 програми, Подвижен незалепващ съд, Регулируемо налягане, Таймер, LED екран, Инокс

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипУред за готвене под налягане
УпотребаДомашна
Капацитет3.8 l
ФункцииТаймер Запазване на топлината
Брой програми15
Тип програмиПара Пържене Варене
ЦвятЧерен Сребрист

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност1000 W
Тип контролен панелДигитален

HEINNER HPCK-6IX е най-добрият мултикукър, който предлага нов и иновативен начин на готвене под налягане. Този метод ви позволява да приготвите разнообразни ястия бързо и лесно, като същевременно запазвате всички хранителни вещества и аромати на съставките.

Мултикукърът има капацитет от 3.8 литра, което го прави идеален за приготвяне на големи количества храна за цялото семейство. Вътрешният съд е със свалящ се дизайн и покритие от Teflon, което го прави лесен за използване и почистване, дори в съдомиялна машина.

HEINNER HPCK-6IX предлага 15 предварително зададени програми за готвене, включително варене, пържене, готвене на пара, приготвяне на супи, крем супи, различни видове ориз, овесена каша, месо, както и програма за бавно готвене. Също така, уредът предлага програма “do it yourself”, която ви позволява да зададете времето и налягането според вашите предпочитания.

Мултикукърът разполага с три степени на налягане – малко, средно и голямо, което ви позволява да изберете подходящото налягане в зависимост от рецептата, която сте избрали да приготвите. Прекомерното налягане може да бъде отстранено, като завъртите бутона на капака, освобождавайки парата от вътрешността на съда.

Този мултикукър е изработен с високо качество и предлага безопасност при употреба. Той е оборудван с 10 доказани защитни механизми, включително Overheat Protection™ (Защита от прегряване), което ви позволява да готвите до 70% по-бързо и по-енергийно ефективно от традиционните методи на готвене.

HEINNER HPCK-6IX е най-добрият мултикукър, който ви предлага възможността да приготвите здравословни и вкусни ястия за вас и вашите близки.

7

Мултикукър Philips HD2151/40 All-in-One с готвене под налягане

1000W, капацитет 5 л, 35 предварително зададени програми, Бързо готвене, Освобождаване на налягането

Мултикукър Philips HD2151/40 All-in-One

367,99
WOW оферта
Персонализиране на етапите на готвене, Приложение NutriU, Черен

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипУред за готвене под налягане
УпотребаДомашна
Капацитет5 l
ФункцииАвтоматично изключване Таймер Температурен контрол Термостат Запазване на топлината Готвене под налягане
Брой програми35
Тип програмиПретопляне Пара Печене Пържене Варене Бавно готвене Готвене под налягане
ЦвятЧерен

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност1000 W
Захранващо напрежение220 V 240 V

Открийте най-добрия мултикукър, който ви позволява да приготвите разнообразие от вкусни ястия за само 30 минути. Този уред ви предлага бързо и ефективно готвене с функцията за контрол на вкуса и технологията за бързо освобождаване на налягането.

Мултикукърът е оборудван с 15 предварително зададени програми за готвене, които ви позволяват да приготвите всичко от супи до десерти. Също така, уредът предлага насочване стъпка по стъпка, което прави процеса на готвене лесен и безпроблемен.

Системата за контрол на вкуса ви позволява да приготвите по-вкусни и сочни ястия, като прецизно регулира налягането и температурата. Това увеличава крехкостта на месото с 22% и сочността с 42%.

Мултикукърът е оборудван с 18 защитни системи за безопасност, които ви позволяват да готвите без притеснение. Вградената система за заключване за деца ви позволява да подготвите храна, когато семейството ви е наоколо.

С функцията за добавяне на съставки по време на готвене, можете да добавите допълнителни съставки или да коригирате рецептата по всяко време. Също така, функцията за сгъстяване на сос ви позволява да направите ястията ви по-гъсти и по-богати на вкус.

С нашия 24-часов предварително зададен таймер и 12-часова автоматична функция за поддържане на топлината, вашата храна винаги ще бъде оптимално загрята и готова за консумация, когато сте готови.

Нашето специално приложение NutriU ви предлага вдъхновение за приготвяне на храна с множество ежедневни рецепти. С функцията “Моите любими”, можете да съхраните до 3 персонализирани програми за готвене и да ги стартирате с едно докосване на бутона.

Открийте удоволствието от бързо и лесно готвене с най-добрия мултикукър.

8

Мултикукър Ninja OP500EU, 1460W, 7.5 л

Най-добрият мултикукър, Функция Slow Cook, 9 метода за готвене, Черен

Мултикукър Ninja OP500EU

599,99
WOW оферта
Мултикукърът Ninja Foodi MAX 9-в-1, любимият уред за готвене, е с капацитет от 7,5 л и е достатъчно голям, за да нахрани до 6 души

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипУред за готвене под налягане
УпотребаДомашна
Капацитет7.5 l 4.5 l
ФункцииТаймер
Брой програми9
Тип програмиПара Бавно готвене
ЦвятЧерен
Съдържание пакет1 x Мултикукър

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност1460 W
Тип контролен панелДигитален

РАЗМЕРИ

Ширина42 cm
Височина38 cm
Дължина35 cm
Дължина на кабела0.8 м

Ninja Foodi OP500EU 9-в-1 е най-добрият мултикукър, който предлага уникална комбинация от функции и технологии, за да улесни готвенето в домашни условия. С капацитет от 7,5 литра, този мултикукър е достатъчно голям, за да приготви храна за до 6 души.

Технологията Ninja TenderCrisp ви позволява да приготвите сочни пържоли и други вкусни ястия за кратко време. С функцията Fast Cook можете да приготвите сочна храна, след което можете да използвате настройките Air Crisp, Bake/Peak или Grill, за да придадете на храната си хрупкав завършек.

Мултикукърът предлага 9 различни функции за готвене, които ви позволяват да приготвите всичко от супи до десерти. Също така, уредът предлага насочване стъпка по стъпка, което прави процеса на готвене лесен и безпроблемен.

Системата за контрол на вкуса ви позволява да приготвите по-вкусни и сочни ястия, като прецизно регулира налягането и температурата. Това увеличава крехкостта на месото с 22% и сочността с 42%.

Мултикукърът е оборудван с 18 защитни системи за безопасност, които ви позволяват да готвите без притеснение. Вградената система за заключване за деца ви позволява да подготвите храна, когато семейството ви е наоколо.

С функцията за добавяне на съставки по време на готвене, можете да добавите допълнителни съставки или да коригирате рецептата по всяко време. Също така, функцията за сгъстяване на сос ви позволява да направите ястията ви по-гъсти и по-богати на вкус.

С нашия 24-часов предварително зададен таймер и 12-часова автоматична функция за поддържане на топлината, вашата храна винаги ще бъде оптимално загрята и готова за консумация, когато сте готови.

Нашето специално приложение NutriU ви предлага вдъхновение за приготвяне на храна с множество ежедневни рецепти. С функцията “Моите любими”, можете да съхраните до 3 персонализирани програми за готвене и да ги стартирате с едно докосване на бутона.

Открийте удоволствието от бързо и лесно готвене с най-добрия мултикукър.

9

MultiCooker Crock-Pot Express CSC051X, 1000 W, 5.6 л

Готвене под налягане, Дигитален контрол, 8 програми, 4 режима на готвене, Таймер, Сребрист

MultiCooker Crock-Pot Express CSC051X

249,99
Оферта
MultiCooker Crock-Pot Express CSC051X, 1000 W, 5.6 л, Готвене под налягане, Дигитален контрол, 8 програми, 4 режима на готвене, Таймер, Сребрист

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипУред за готвене под налягане
УпотребаДомашна
Капацитет5.6 l
ФункцииТаймер Температурен контрол Отложен старт Готвене под налягане
Брой програми8
Тип програмиДесерт Кисело мляко Ризото Яхния Пара Супа
Материал корпусИнокс
ЦвятСребрист
Съдържание пакет1 x Лъжица 1 х Скара 1 x Мултикукър

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност1000 W
Тип контролен панелДигитален

РАЗМЕРИ

Ширина30.8 cm
Височина34.4 cm
Дължина34 cm
Тегло5.6 Kg

Мултикукърът предлага 8 различни функции за готвене, които ви позволяват да приготвите всичко от супи до десерти. Също така, уредът предлага насочване стъпка по стъпка, което прави процеса на готвене лесен и безпроблемен.

Системата за контрол на вкуса ви позволява да приготвите по-вкусни и сочни ястия, като прецизно регулира налягането и температурата. Това увеличава крехкостта на месото с 22% и сочността с 42%.

Мултикукърът е оборудван с 18 защитни системи за безопасност, които ви позволяват да готвите без притеснение. Вградената система за заключване за деца ви позволява да подготвите храна, когато семейството ви е наоколо.

С функцията за добавяне на съставки по време на готвене, можете да добавите допълнителни съставки или да коригирате рецептата по всяко време. Също така, функцията за сгъстяване на сос ви позволява да направите ястията ви по-гъсти и по-богати на вкус.

С нашия 24-часов предварително зададен таймер и 12-часова автоматична функция за поддържане на топлината, вашата храна винаги ще бъде оптимално загрята и готова за консумация, когато сте готови.

Нашето специално приложение NutriU ви предлага вдъхновение за приготвяне на храна с множество ежедневни рецепти. С функцията “Моите любими”, можете да съхраните до 3 персонализирани програми за готвене и да ги стартирате с едно докосване на бутона.

Открийте удоволствието от бързо и лесно готвене с най-добрия мултикукър.

10

Мултикукър 14 in 1 Ninja OL750EU

Най-добрият мултикукър, 1460W, 7.5 л, 14 програми, Черен/Сребрист

Мултикукър 14 in 1 Ninja OL750EU

748,99
WOW оферта
Използвайте плъзгача SmartLid, за да избирате без усилие между 3 режима на готвене и да отключите до 14 функции.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипУред за готвене под налягане
УпотребаДомашна
Капацитет7.5 l
ФункцииАвтоматично изключване Температурен контрол Термостат Запазване на топлината Готвене под налягане
Брой програми14
Тип програмиПечене Пържене Бавно готвене Готвене под налягане
ЦвятЧерен
Съдържание пакет1 x Мултикукър

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност1460 W

14 in 1 Ninja OL750EU е най-добрият мултикукър, който ви предлага уникална комбинация от функции и технологии, за да улесни готвенето в домашни условия. С капацитет от 7,5 литра, този мултикукър е достатъчно голям, за да приготви храна за до 6 души.

Технологията Ninja TenderCrisp ви позволява да приготвите сочни пържоли и други вкусни ястия за кратко време. С функцията Fast Cook можете да приготвите сочна храна, след което можете да използвате настройките Air Crisp, Bake/Peak или Grill, за да придадете на храната си хрупкав завършек.

Мултикукърът предлага 14 различни функции за готвене, които ви позволяват да приготвите всичко от супи до десерти. Също така, уредът предлага насочване стъпка по стъпка, което прави процеса на готвене лесен и безпроблемен.

Системата за контрол на вкуса ви позволява да приготвите по-вкусни и сочни ястия, като прецизно регулира налягането и температурата. Това увеличава крехкостта на месото с 22% и сочността с 42%.

Мултикукърът е оборудван с 18 защитни системи за безопасност, които ви позволяват да готвите без притеснение. Вградената система за заключване за деца ви позволява да подготвите храна, когато семейството ви е наоколо.

С функцията за добавяне на съставки по време на готвене, можете да добавите допълнителни съставки или да коригирате рецептата по всяко време. Също така, функцията за сгъстяване на сос ви позволява да направите ястията ви по-гъсти и по-богати на вкус.

С нашия 24-часов предварително зададен таймер и 12-часова автоматична функция за поддържане на топлината, вашата храна винаги ще бъде оптимално загрята и готова за консумация, когато сте готови.

Нашето специално приложение NutriU ви предлага вдъхновение за приготвяне на храна с множество ежедневни рецепти. С функцията “Моите любими”, можете да съхраните до 3 персонализирани програми за готвене и да ги стартирате с едно докосване на бутона.

Открийте удоволствието от бързо и лесно готвене с най-добрия мултикукър.

11

Мултикукър 12 in 1 Ninja OL650EU

1460W, 7.5 л, 12 програми, Черен/Сребрист

Мултикукър 12 in 1 Ninja OL650EU

607,39
WOW оферта
Гответе под налягане до 70% по-бързо Пригответе пиле за 50 минути. Пригответе пълноценни семейни ястия за 25 минути

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипУред за готвене под налягане
УпотребаДомашна
Капацитет7.5 l
ФункцииАвтоматично изключване Температурен контрол Запазване на топлината Размразяване Готвене под налягане
Брой програми12
Тип програмиПретопляне Пара Пържене Месо Варене Бавно готвене Готвене под налягане
ЦвятЧерен Сребрист
Съдържание пакет1 x Мултикукър

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност1460 W

Най-добрият мултикукър е устройство, което ви предлага всичко необходимо за готвене под един капак. С помощта на плъзгача SmartLid, можете лесно да превключвате между три режима на готвене и да отключите до 15 функции.

Технологията Combi-Steam ви предлага иновативни програми Steam + Convection за по-бързи, по-сочни и по-добри резултати. Тази технология ви позволява да приготвите вкусни ястия за по-кратко време.

Мултикукърът ви предлага възможността да готвите под налягане до 70% по-бързо. Можете да приготвите пиле за 50 минути или пълноценни семейни ястия за 25 минути. Освен това, уредът ви позволява да печете като професионалист – 25% по-бързо отколкото във фурна.

Мултикукърът е изключително гъвкав уред, който предлага 12 в 1 функции. Той може да готви под налягане, да пържи с въздух, да приготвя пара и много други. Това го прави идеален избор за всяка кухня. Открийте удоволствието от бързо и лесно готвене с най-добрия мултикукър.

12

Мултикукър 11 in 1 Ninja OL550EU

1460W, 6 л, 11 програми, Черен/Сребрист

Мултикукър 11 in 1 Ninja OL550EU

579,99
Оферта
Готвенето под налягане е до 70% по-бързо, което ви позволява да приготвите пиле за само 50 минути или пълноценни семейни ястия за 25 минути

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТипУред за готвене под налягане
УпотребаДомашна Търговска
Капацитет6 l
ФункцииТемпературен контрол Термостат Размразяване Готвене под налягане
Брой програми15
Тип програмиПретопляне Пара Печене Пържене Бавно готвене
ЦвятЧерен

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Мощност1460 W

“Най-добрият мултикукър” ви предлага всичко на едно място. С помощта на плъзгача SmartLid, можете лесно да превключвате между три режима на готвене и да отключите до 15 функции.

Технологията Combi-Steam ви предоставя иновативни програми за пара и конвекция, които водят до по-бързи, по-сочни и по-добри резултати. Готвенето под налягане е до 70% по-бързо, което ви позволява да приготвите пиле за само 50 минути или пълноценни семейни ястия за 25 минути. Печенето е също толкова бързо, като е с 25% по-бързо от стандартната фурна.

Този мултикукър е изключително гъвкав, като предлага 11 в 1 функции, включително готвене под налягане, пържене с горещ въздух, готвене на пара и много други. Това е “най-добрият мултикукър”, който ви предлага всичко, от което имате нужда, за да приготвите вкусни и здравословни ястия у дома.

Как да изберем най-добрия мултикукър

Мултикукърите показват широка гама от капацитет и гъвкавост, което ви кара да вземете предвид следните фактори по време на вашето проучване:

 1. Размер: Изберете по-голям капацитет, ако готвите често за тълпа, докато по-малките домакинства може да намерят компактните модели за по-подходящи. Обърнете внимание на височината, особено при моделите с шарнирни капаци, като вземете предвид пространството на кухненския шкаф.
 2. Функционалност: Оценете предлаганите функции и дайте приоритет на тези, които съответстват на вашите нужди за готвене. Въпреки че всеобхватните функции могат да въведат нови методи за готвене в рутината ви, избягвайте ненужните функции, които няма да ви помогнат. Мултикукърите служат като ефективни алтернативи, елиминирайки необходимостта от множество уреди.
 3. Допълнителни приставки: Проверете за допълнителни удобства, като подходящи за съдомиялна машина вътрешни купи и аксесоари. Някои модели, като мултикукъра Ninja Foodi 9-в-1, предоставят отделни капаци за готвене под налягане, което налага допълнително съхранение. Водещ в иновацията, моделът 15-в-1 на Ninja включва комбинирани режими на готвене на пара и конвекция за задържане на влага и хрупкавост на външния вид.
описание
плюсове
минуси
най добрия мултикукър
Мултикукър Tefal 16 в 1 SpheriCook RK745800
Капацитет 5 л, LED, Функция поддържане на температурата 24 ч
Проверете цените
описание
Tefal SpheriCook е мултикукър, който предлага всичко, от което се нуждаете
плюсове
предлага всичко, от което се нуждаете
минуси
най добрия мултикукър
Комбиниран мултикукър с еър фрайър Instant Pot
PRO CRISP + AIR FRYER, 7.6 литра
Проверете цените
описание
Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER е оборудван с 10 доказани защитни механизма, включително Overheat Protection
плюсове
предлага всичко, от което се нуждаете
минуси
най добрия мултикукър
Мултикукър Philips HD2151
All-in-One с готвене под налягане. Персонализиране на етапите на готвене
Проверете цените
описание
1000W, капацитет 5 л, 35 предварително зададени програми, Бързо готвене, Освобождаване на налягането
плюсове
предлага всичко, от което се нуждаете
минуси

Как тествахме мултикукърите

Уредите с множество функции изискват щателно тестване, за да се гарантира оптимална работа. Нашето тестване се съсредоточи върху основни ежедневни функции за готвене, считани за най-ценни в един уред, включително готвене под налягане, пържене на въздух/хрупкане, бавно готвене, готвене на ориз, печене, грил, печене и запържване/сотиране. Освен това проучихме опциите за комбинирано пържене на пара и въздушно пържене, когато са налични.

Процедури за тестване:

 1. Готвене под налягане: Адаптирана рецепта за гювеч с говеждо и зеленчуци на BBC Good Food, оценяваща крехкостта, вливането на вкуса и възможностите за сгъстяване.
 2. Бавно готвене: Оценява се способността за омекване на месото без препичане чрез рецепта за пилешка корма, като се вземат предвид дълготрайните аромати за лесно почистване.
 3. Печене: Използва се безглутенова торта с лимонов дъжд, за да се осигури равномерно изпичане без изгаряне отгоре, отстрани или отдолу.

Критерии за обща оценка със звезди:

 1. Качество на храната: Оценен вкус, мекота и консистенция в различни ястия, включително гювечи, корми, зеленчуци на скара, халуми, пържени чипсове и комбинирано приготвена сьомга.
 2. Лесна употреба: Взема се предвид достъпността на функциите, актуализациите на напредъка и удобството за потребителя на ръчни елементи като клапани за освобождаване на налягането.
 3. Съотношение качество-цена: Оценява се цената във връзка с гъвкавостта на уреда и качеството на произведената храна.
 4. Лесно почистване: Изследва се способността на капака да задържа аромати, лекотата на премахване на уплътнителните ръбове за почистване и простотата на почистване на вътрешните купи, особено тези с незалепващо покритие.
 5. Качество на материалите: Осигурява сигурно прилягане на вътрешната купа във външните компоненти и оценява издръжливостта на придружаващите аксесоари като бъркалки за ориз, решетки за скара и кошници за хрупкави продукти.
 6. Устойчивост: Обмислено гаранционно покритие, насоки за рециклиране, възможност за рециклиране на опаковки, местоположение на производство и цялостна енергийна ефективност.

Резултатите от пет по всеки основен критерий допринесоха за определянето на общия рейтинг със звезди за всеки мултикукър.

Мултикукърите енергийно ефективни ли са?

Най-добрите мултикукъри показват различна енергийна ефективност в зависимост от техния размер и избрани функции. За да оцените потреблението на енергия и свързаните с него разходи, изпълнете следните стъпки:

 1. Изчислете дневния киловат-час (kWh):
  • Умножете мощността на уреда по часовете ежедневна употреба.
  • Разделете общата сума на 1000, за да получите дневния kWh.
  Дневни kWh = (Мощност × Часове на използване)/1000 Дневни kWh = ( Мощност × Часове на използване ) /1000
 2. Определете цената на киловатчас:
  • Цената на kWh варира в зависимост от вашата енергийна тарифа и местоположение.
 3. Изчислете дневните разходи:
  • Умножете дневния kWh по цената на kWh, за да намерите дневния разход.
  Дневни разходи = Дневни kWh × Цена на kWh Дневни разходи = Дневни kWh × Цена на kWh

Наличието на интелигентен измервателен уред ви позволява да наблюдавате разходите за употреба по време на готвене без ръчни изчисления.

Разлика между еър фрайър и мултикукър

Еър фрайър фритюрници с горещ въздух и мултикукърите споделят припокриващи се функции, но въпреки това имат различни характеристики, които ги отличават. Мултикукърите често включват възможности за пържене на въздух заедно с по-широка гама от функции като готвене под налягане и sous vide (готвене при ниска температура), което подобрява тяхната гъвкавост.

Еър фрайър фритюрници с горещ въздух, от друга страна, са универсални уреди с предварително зададени настройки за готвене, които се простират отвъд основната функционалност, разчитайки предимно на технология за готвене с конвекция. Селекцията по-горе включва някои мултикукъри в кмбинация с Еър фрайър фритюрници с горещ въздух, за да предостави изчерпателен преглед на най-добрите налични опции.

Как се готви с мултикукър?

Използването на мултикукър е лесно и забавно! Ето как да започнете:

 1. Прочетете инструкциите: Преди да започнете готвенето, важно е да прочетете ръководството за потребителя, което се доставя с вашия мултикукър. Това ще ви предостави цялата информация за безопасност и ще ви даде подробни инструкции как да използвате уреда.
 2. Подгответе съставките: Уверете се, че всичките ви съставки са подготвени и готови за работа преди да започнете готвенето. Това ще ви спести време в кухнята по-късно.
 3. Задайте таймера и температурата: След като всичко е готово, задайте таймера и температурата според това колко време искате да се готви вашата храна. Коригирането на тези настройки може да ви помогне да постигнете перфектното ястие всеки път.
 4. Добавете съставки: Поставете всичките си съставки в мултикукъра и затворете капака. След това го оставете да свърши работата си!
 5. Приятно хранене: След като мултикукърът приключи с готвенето, отворете капака и се насладете на вкусното си ястие!

Вкусни рецепти за най-добрия мултикукър

Ако имате мултикукър, значи сте готови да започнете да създавате вкусни ястия. Със своята гъвкавост и лекота на използване, няма ограничение за това, което можете да направите с този невероятен уред.

Ето няколко рецепти, които можете да опитате с вашата многофункционална готварска печка:

 • Говеждо и броколи: Класическо пържено ястие с говеждо, броколи, чесън и соев сос.
 • Чили: Обилно ястие с говеждо месо, боб, домати и подправки.
 • Зеленчукова супа: Здравословна супа с лук, чесън, зеленчуци и бульон.
 • Пилешко къри: Ароматно къри с пиле, подправки и кокосово мляко.
 • Телешка яхния: Обилна яхния с телешко месо, картофи, моркови и лук.
 • Кремообразно ризото: Италианско ризото с лук, чесън, ориз и бульон.

Без значение за какво сте в настроение, със сигурност ще има рецепта, която можете да приготвите с вашия мултикукър!

Заключение

Мултикукърът е отличен кухненски помощник, който прави готвенето по-лесно и забавно. Следвайте инструкциите, подгответе внимателно съставките си и експериментирайте с различни рецепти. С мултикукъра, вие сте шефът в своята кухня!

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
 • Total (0)
Сравни
0