Топ 11 на Най-добрите Съдомиялни Машини на Най-добри Цени

7
Оценка: 5 (3 гласа)

Притежаването на една от най-добрите съдомиялни машини във вашата кухня, спестява време и пари. Освен това е вярно, че – Всяка съдомиялна машина е по-добра от никаква съдомиялна. Но ако тя е тиха, надеждна и лесна за използване ще ви даде още повече.

Bottom Line
Spec
1
res 9b4b852dca1c694f32440db5fa9a49b9
Bosch SPS4EMI28E
Най-добрите съдомиялни машини
Цена EMAG
10 комплекта, 6 програми, Home Connect, Клас D, 45 см, Inox против пръстови отпечатъци
2
res f5c65b2e443e2af7fed958635ce0d109
Heinner HDW-FS6006DGE++
Най-добрите съдомиялни Heinner – също страхотна
Цена EMAG
12 комплекта, 6 програми, Клас Е, Half load, Aquastop, 60 см, Антрацит
3
res 9718426869720587054c62e49b6639fd
iHunt BRO
Компактна съдомиялна
Цена EMAG
6 програми, голям капацитет, 45 см, бяла
4
res 80785f687824eea6a5d0306c5c215ccb
Heinner HDW-BI6006IE++
Друг страхотен избор на добра цена
Цена EMAG
12 комплекта, 6 програми, Клас E, Aquastop, 60 см
5
res a90bcddfd78e0b166beb7c77e918293e
Heinner HDW-BI6613UE++
Най-добрите съдомиялни за вграждане
Цена EMAG
13 комплекта, 6 програми, LED дисплей, Aquasop, Клас Е, 60 см

Инвестирането в основни кухненски уреди, като съдомиялни машини, е важно решение, което може значително да повлияе на ефективността на вашата кухня.

Съдомиялните машини предлагат по-ефективен начин за почистване на съдове и ви спасяват от досадното миене на чинии в мивката с гумени ръкавици.

За да предоставим най-добрите експертни съвети, ние се консултирахме с лидери в индустрията. Те споделиха своите топ препоръки за съдомиялни машини, подходящи за всеки дом и бюджет, като ви помагат да вземете добре информирано решение.

Когато търсите оферти за разпродажба на най-добрите съдомиялни машини, не става дума само за намиране на евтина съдомиялна машина; защото вероятно търсите енергоспестяващ уред, който допринася за дългосрочно спестяване на разходи.

Като всяка значителна покупка, се препоръчва задълбочено проучване, за да намерите съдомиялна машина, която най-добре отговаря на нуждите на вашето домакинство.

Започнете пътуването си за закупуване на съдомиялна машина с нашето изчерпателно ръководство, обхващащо всичко – от размер и капацитет до основни характеристики и енергийна ефективност.

Независимо дали имате нужда от нова съдомиялна машина поради повреда или търсите подобрение, нашето ръководство ще ви е от полза.

Тъй като разпродажбите в Черния петък отшумяват, забелязахме някои нови оферти, което го прави подходящ момент да направите покупка, преди сделките да приключат. Ако все още избирате между опциите, продължавайте да проверявате отново тук, тъй като ние редовно актуализираме тази страница с най-новите и най-добри предложения за разпродажба на съдомиялни машини.

За допълнителни съвети за намаляване на енергийните разходи в кухнята разгледайте нашето ръководство най-добри Еър фрайър фритюрници с горещ въздух или най-добрия мултикукър.

Най-добри съдомиялни машини

Претърсихме пазара, за да намерим най-добрите оферти за съдомиялни машини, които също присъстват в нашето изчерпателно ръководство за купувача. Ето обобщение на някои топ оферти, налични в момента, включително разпродажба на най-добрите съдомиялни машини.

1

Съдомиялна Bosch SPS4EMI28E

Най-добрите съдомиялни машини

Bosch SPS4EMI28E

EMAG
10 комплекта, 6 програми, Home Connect, Клас D, 45 см, Inox против пръстови отпечатъци

Като експерт, тестващ продукти за дома, мога да кажа, че съдомиялната машина Bosch SPS4EMI28E е истинско откритие. Съчетавайки функционалност и иновативни технологии, тази машина е впечатляващо решение за всеки дом.

Нека започнем с плюсовете. Една от най-привлекателните характеристики е VarioDrawer, което предоставя допълнително пространство за прибори и малки кухненски съдове. Това е перфектното решение за удобство и гъвкавост при зареждане. Също така, вградената функция Home Connect е впечатляваща. С нея, съдомиялната машина може да ви изпраща известия директно на мобилното ви устройство, осигурявайки ви контрол и увереност във всяко време.

Възможността да получавам известия директно на мобилното си устройство относно състоянието на програмата е удобна и ми позволява да се чувствам по-спокоен, като знам какво се случва с моето измиване. Освен това, лесният старт с помощта на приложението Home Connect прави избора на правилната програма много по-прост и осигурява перфектни резултати, без значение от условията на замърсяване.

Височината на горната кошница, която може да се регулира дори при напълно заредена, също е впечатляваща. Това ми дава повече гъвкавост при организирането на съдовете и приборите, които трябва да измия. Съдомиялната машина също се грижи за себе си, което е удивително удобно. Възможността да проследявам консумацията на таблетки и да получавам известия, когато запасът е почти изчерпан, е истински практичност.

Също така, впечатлен съм от възможността за контрол чрез гласови команди чрез партньорството с Amazon Alexa. Това прави управлението на съдомиялната машина още по-лесно и удобно.

В заключение, Bosch SPS4EMI28E предлага невероятно удобство, функционалност и ефективност. Въпреки това, едно от нейните недостатъци е възможността за губене на време при чакане на приключването на програмата, което може да се преодолее с помощта на Home Connect, но все пак е нещо, което бих посочил като забележка.

Редица световно признати сайтове за ревю прегледи поставят на предни позиции моделите на Bosch, като например The New York Times.

2

Съдомиялна Heinner HDW-FS6006DGE++

Най-добрите съдомиялни Heinner (подгласник)

Heinner HDW-FS6006DGE++

EMAG
12 комплекта, 6 програми, Клас Е, Half load, Aquastop, 60 см, Антрацит

Съдомиялната машина с енергиен клас Е, която тествах, представлява съчетание от ефективност и удобство за ежедневното измиване на съдове. Ето някои от ключовите характеристики и впечатления, които имам след използването й:

LED дисплеят и електронното управление правят настройката на програми и функции изключително лесна. С тази съдомиялна машина мога бързо и лесно да избера желаната програма и да я стартирам.

Програмируемият старт е изключително удобен. Възможността да забележите стартирането на машината за съдове до 19 часа предварително е голямо улеснение, позволяващо ми да организирам дейностите си по-ефективно.

Опцията за половин натоварване е особено полезна, когато трябва да измия само няколко съдове. Това ми позволява да започна програма, дори когато машината не е напълно пълна, спестявайки енергия и време.

Допълнителните функции като допълнително изплакване, хигиенна опция и опция за сушене правят резултатите от измиването още по-добри. Мога да се доверя на машината, че ще постигне перфектно чисти и сухи съдове.

Регулируемата височина на горната кошница е много удобна функция, която ми позволява да адаптирам вътрешното пространство към нуждите ми. Поставката за прибори е още един плюс, който прави зареждането и измиването на приборите още по-удобни.

Също така, защитата от наводнения и индикаторите за сол и разтвор за изплакване ме уверяват, че моята кухня е в безопасни ръце при използване на тази машина.

Накрая, програмите за измиване предлагат разнообразие от опции за всякакви нужди – от предварително измиване до интензивна програма за почистване на устойчиви замърсявания.

В цялост, съдомиялната машина се представя като надежден и удобен помощник в кухнята, осигурявайки перфектни резултати при ниска консумация на енергия.

3

Компактна съдомиялна iHunt BRO

Най-добра компактна съдомиялна

iHunt BRO

EMAG
голям капацитет, 6 програми, 45 см, бяла

Тествах съдомиялната машина iHunt BRO и мога спокойно да кажа, че впечатленията ми са положителни. Въпреки компактния си размер, тя предлага впечатляващ капацитет и ефективност.

Първото нещо, което ме впечатли, е нейният нисък разход на вода – само 5 литра за един цикъл. Това я прави икономична и екологосъобразна, което е важно за моята обстановка. Също така, методът на сушене с горещ въздух гарантира, че съдовете ми са перфектно сухи след края на програмата.

Изборът от предварително зададени програми е също удобен и гъвкав. Тези програми обхващат различни нужди за измиване, като например деликатно измиване за чаши или по-интензивна програма за упорити замърсявания.

Съдомиялната машина също е много лесна за употреба. Електронното управление и LED дисплеят правят настройката на програми и функции лесна и интуитивна. А захранващото налягане между 0.04 и 1.00 MPa я прави съвместима с различни водни условия.

Накрая, компактните размери на iHunt BRO са идеални за моята малка кухня, без да правят компромис със съдовете, които може да се поберат вътре. Със сигурност бих препоръчал тази съдомиялна машина на всеки, който търси ефективно и удобно решение за измиване на съдове в ограничено пространство.

4

Съдомиялна за вграждане Heinner HDW-BI6006IE++

Друг страхотен избор на добра цена

Heinner HDW-BI6006IE++

EMAG
12 комплекта, 6 програми, Клас E, Aquastop, 60 см

Съдомиялната за вграждане Heinner HDW-BI6006IE++ е истински перфектен избор за всеки, който цени ефективността и икономията на енергията. С нейния енергиен клас A++, тя предлага изключително ефективно измиване при минимална консумация на електроенергия.

С голям капацитет на зареждане от 12 комплекта, тази съдомиялна машина е идеална за семейства от всякакъв размер. Независимо дали зареждате много съдове и прибори или само няколко, тя ви осигурява перфектно чисти резултати.

Управлението й е интелигентно и удобно, благодарение на електронното управление и LED дисплея. Функцията за програмируем старт в рамките на 1-19 часа ви позволява да зададете цикъла за измиване точно когато е удобно за вас.

Опцията за половинно зареждане е още един плюс, който ви позволява да използвате съдомиялната машина и при по-малко съдове, като същевременно пестите енергия и вода. Регулируемата по височина горна кошница и допълнителната поставка за прибори осигуряват удобство и гъвкавост при зареждането на съдовете.

Системата за защита от наводнения е важна осигурителна функция, която ви предпазва от евентуални проблеми по време на работа. Индикаторите за сол и изплакващ разтвор ви предоставят информация за нуждата от допълнителни материали, докато звуковият сигнал при завършване на програмата ви уведомява, че съдовете са готови за изваждане.

С разнообразието от програми, включително предварително измиване, бърза програма за 30 минути, ECO програма, програма Супер за 50 минути, програма Hygiene за дезинфекция и интензивна програма AUTO, тази съдомиялна машина ви позволява да изберете най-подходящата за вас опция за измиване на съдове.

Не на последно място, стилният дизайн и антрацитният цвят на HDW-BI6006IE++ я правят перфектно допълнение към всяка модерна кухня. Всъщност, тази съдомиялна машина не само е функционална, но и елегантна, добавяйки стил и удобство във вашия дом.

5

Съдомиялна за вграждане Heinner HDW-BI6613UE++

Най-добрите съдомиялни за вграждане

Heinner HDW-BI6613UE++

EMAG
13 комплекта, 6 програми, LED дисплей, Aquasop, Клас Е, 60 см

Съдомиялната за вграждане Heinner HDW-BI6613UE++ е истинска звезда в света на кухненските уреди, предлагайки перфектно чисти съдове с енергиен клас Е. Това означава, че не само получавате безупречни резултати, но и правите значителни икономии на енергия.

Със своята голяма товароносимост от 13 комплекта, тази съдомиялна машина е идеална за семейства от всякакъв размер. Независимо дали зареждате много съдове заедно или само няколко, HDW-BI6613UE++ ви осигурява винаги идеално чисти съдове под ръка.

Леснотата на употреба е от ключово значение, а LED дисплеят и електронното управление на тази съдомиялна машина я правят изключително удобна. С едно просто натискане на бутон можете да изберете желаната програма и допълнителни функции.

Функцията за отложен старт ви дава гъвкавостта да настроите началото на цикъла за измиване в удобен за вас период от 1 до 19 часа. Така можете да планирате измиването според вашия график и да спестите време.

Опцията за половинно зареждане е отличен допълнителен функционал, който ви позволява да използвате съдомиялната машина и при по-малки количества съдове, като същевременно пестите енергия.

Системата за защита от наводнения (AquaStop) е важно допълнение за безопасността на уреда, като автоматично прекъсва подаването на вода при забележени проблеми.

С разнообразието от програми, включително предварително измиване, бърза програма за 30 минути, ECO програма, Super програма за 50 минути, програма за хигиенично измиване и интелигентна програма AUTO, HDW-BI6613UE++ ви позволява да изберете най-подходящата за вас опция за измиване на съдове.

Стилният дизайн и изчистеният цвят на тази съдомиялна машина я правят не само функционална, но и привлекателна част от вашата кухня. С HDW-BI6613UE++ получавате надежден и ефективен уред, който улеснява ежедневието ви и добавя стил в дома ви.

6

Съдомиялна Heinner HDW-FS4505WE++

Още една от най-добрите съдомиялни машини

HDW-FS4505WE++

EMAG
10 комплекта, 5 програми, Клас E, Half load, Aquastop, 45 см, Бял

Съдомиялната за вграждане Heinner HDW-BI6613UE++ е истинска звезда в света на кухненските уреди, предлагайки перфектно чисти съдове с енергиен клас Е. Това означава, че не само получавате безупречни резултати, но и правите значителни икономии на енергия.

Със своята голяма товароносимост от 13 комплекта, тази съдомиялна машина е идеална за семейства от всякакъв размер. Независимо дали зареждате много съдове заедно или само няколко, HDW-BI6613UE++ ви осигурява винаги идеално чисти съдове под ръка.

Леснотата на употреба е от ключово значение, а LED дисплеят и електронното управление на тази съдомиялна машина я правят изключително удобна. С едно просто натискане на бутон можете да изберете желаната програма и допълнителни функции.

Функцията за отложен старт ви дава гъвкавостта да настроите началото на цикъла за измиване в удобен за вас период от 1 до 19 часа. Така можете да планирате измиването според вашия график и да спестите време.

Опцията за половинно зареждане е отличен допълнителен функционал, който ви позволява да използвате съдомиялната машина и при по-малки количества съдове, като същевременно пестите енергия.

Системата за защита от наводнения (AquaStop) е важно допълнение за безопасността на уреда, като автоматично прекъсва подаването на вода при забележени проблеми.

С разнообразието от програми, включително предварително измиване, бърза програма за 30 минути, ECO програма, Super програма за 50 минути, програма за хигиенично измиване и интелигентна програма AUTO, HDW-BI6613UE++ ви позволява да изберете най-подходящата за вас опция за измиване на съдове.

Стилният дизайн и изчистеният цвят на тази съдомиялна машина я правят не само функционална, но и привлекателна част от вашата кухня. С HDW-BI6613UE++ получавате надежден и ефективен уред, който улеснява ежедневието ви и добавя стил в дома ви.

7

Съдомиялна Hansa ZIM 615WB

Един от най-добрите модели съдомиялни

Hansa ZIM 615WB

EMAG
12 комплекта, 5 програми, Клас E, 60 см, Бяла

Съдомиялната машина Hansa ZIM 615WB се отличава с висок клас на енергийна ефективност A++, което не само ви осигурява перфектно чисти съдове, но и ви помага да спестите енергия и пари при всяко измиване. С над 90% от продуктите на Hansa с този висок клас на енергийна ефективност, вие можете да се наслаждавате на значителна икономия до 21% в сравнение с клас A, като в същото време получавате перфектни резултати.

Контролната панел на съдомиялната машина е лесна за настройка, като ви позволява да програмирате уреда според вашите предпочитания както механично, така и електронно. Електронните индикатори за нивото на изплакващия разтвор и солта ви предупреждават при нужда от добавяне на материалите, осигурявайки ви перфектни резултати във всяко измиване.

Функцията Half Load ви позволява да спестите време и ресурси, като можете да стартирате измиване дори с една наполовина заредена кошница. С отложен старт от 3, 6 или 9 часа, можете да програмирате работата на съдомиялната машина според вашето удобство.

Интензивната програма с температура от 60°C е идеална за почистване след готвене, осигурявайки ви пълно почистване на съдовете от мазнини и замърсявания. Функцията ChildLock предпазва децата от случайно включване на уреда, като ви осигурява допълнителна безопасност в дома.

С Hansa, които имат над 70-годишен опит и качество в производството на кухненски уреди, можете да се доверите на висококачествени материали и иновативни технологии. Hansa е предпочитан избор в над 20 страни, като непрекъснато модернизира кухните и прави готвенето по-приятно за всички свои потребители.

Съдомиялна Bosch SKS51E32EU EMAG

Компактна, 6 комплекта, 5 програми, Клас F, 45 см, Бял
8

Съдомиялна за вграждане Whirlpool WSIC3M27C EMAG

10 комплекта, 6 програми, 6th Sense, Клас E, 45 см
9

Съдомиялна за вграждане Samsung DW50R4050BB/EO EMAG

10 комплекта, 6 програми, Клас F, 45 см
10

Съдомиялна Heinner HDW-FS6006DSE++ EMAG

12 комплекта, 6 програми, Клас E, Half load, Aquastop, 60 см, Антрацит
11

Кои са най-добрите съдомиялни през годините

Класация 2024
1Най-добрите съдомиялни машиниBosch SPS4EMI28E
2Най-добрите съдомиялни Heinner (подгласник)Heinner HDW-FS6006DGE++
3Най-добра компактна съдомиялнаiHunt BRO
4Друг страхотен избор на добра ценаHeinner HDW-BI6006IE++
5Най-добрите съдомиялни за вгражданеHeinner HDW-BI6613UE++
6Още една от най-добрите съдомиялни машиниHDW-FS4505WE++
7Един от най-добрите модели съдомиялниHansa ZIM 615WB
най-добрите съдомиялни машини онлайн

Как да откриете добра оферта за разпродажба на съдомиялни машини

разпродажба-на-съдомиялни-машини-на-най-добри-цени

Преди да направите покупка, направете задълбочено проучване, за да имате предвид конкретен модел съдомиялна машина. Съдомиялните машини се различават по спецификации, функции и програми, така че яснотата относно предпочитанията ви гарантира, че ще изберете правилната форма. Нашето ръководство за купувачи е полезна отправна точка.

Запознайте се с препоръчителните цени на продуктите предварително, което ви позволява да прецените спестяванията, когато попаднете на разпродажба на съдомиялни машини.

Придържайте се към бюджет и обмисляйте само опции в рамките на вашите финансови възможности.

По време на периода на разпродажби ние щателно преглеждаме уебсайтовете на различни търговци на дребно, за да идентифицираме продукти с отстъпка, с цел да ви насочим към най-добрите налични сделки. Цените често варират през деня, тъй като марките се конкурират помежду си.

За да ви предоставим най-актуалните оферти, ние непрекъснато наблюдаваме и актуализираме тази страница редовно.

Как избрахме и тествахме

разпродажба-на-съдомиялни-машини-на-най-добри-цени

Въпреки че това ръководство се фокусира основно върху традиционните съдомиялни машини, струва си да се отбележи, че по-нови дизайни, като съдомиялни машини с вградено чекмедже, са все по-достъпни.

Ето обобщение на нашите критерии за оценка:

 • Ефективност на почистване:
  • Ние вземаме предвид фактори като геометрия на пръскащото рамо, управление на енергията, програмиране на цикъла, алгоритми за сензор за почвата и качество на филтриране.
  • Строгото стрес тестване включва измиване на над 100 чинии на зареждане, включително такива със засъхнали храни и стъклени съдове, намазани с червило.
 • Филтриращи системи:
  • Съвременните съдомиялни машини използват фини филтри за улавяне и отмиване на остатъците от храна, което е от решаващо значение за ефективното почистване.
  • Нашите тестове оценяват колко добре филтрите предотвратяват разпръскването на храната обратно върху съдовете и отбелязваме честотата на почистване на филтъра.
 • Скорости и видове цикли:
  • Въпреки многобройните опции за цикъл на почистване, открихме минимални разлики и препоръчваме цикли, базирани на време или сензор, като „Бързо“ или „Тенджери и тигани“.
  • Обръща се внимание на продължителността на цикъла, като се предпочитат съдомиялни машини, които почистват ефективно за по-малко от 90 минути.
 • Сушене:
  • Докато съдомиялните машини превъзхождат при сушене на метал, стъкло и керамика, ние оценяваме тяхната ефективност с пластмасови предмети, което е често срещано предизвикателство.
 • Стелажи:
  • Гъвкавостта на оформлението на стелажите и възможността за различни размери на съдовете се оценяват заедно с плавната работа на стелажа.
  • Фокус върху стелажи, които лесно се заключват на място, за да предотвратят срутване по средата на цикъла, като се вземат предвид регулируемите на височина стелажи за високи предмети.
 • Ефективност на зареждане:
  • Следвайки съветите на ръководствата за съдомиялни машини за ефективно зареждане, ние проверяваме доколко оформленията побират специфични подредби на съдовете.
 • Енергийна ефективност:
  Повечето съвременни съдомиялни машини, включително нашите препоръки, са сертифицирани по Energy Star, което показва средно приблизително 12% по-малко енергия и 30% по-малко потребление на вода в сравнение със стандартните съдомиялни машини.
  Докато енергийната ефективност е забележителна характеристика, тя може да не е основен критерий за избор на съдомиялна машина.
  Съдомиялните като цяло предлагат значителни икономии на вода и енергия в сравнение с ръчното миене, което консумира между 9 и 27 галона вода (в зависимост от начина на измиване) и до двойно повече енергия за нагряване на водата.
 • Обслужване и надеждност:
  Гаранциите бяха разгледани за всички тествани съдомиялни машини със стандартна едногодишна гаранция. Моделите с по-дълги гаранции получиха допълнителни точки.
  Оценките за надеждност включваха анализиране на клиентски отзиви с помощта на FindOurView, управляван от AI инструмент, консултиране с блога на Yale Appliance, проучване на JD Power за уреди, техници за сервизен ремонт и независими собственици на магазини за уреди.
  Онлайн форумите за уреди, включително Reddit, бяха проучени, за да се съберат допълнителни прозрения.
 • Шум:
  Съдомиялните машини около 45 децибела се считат за практически безшумни, като раздразнението започва около 55 децибела.
  Ваните от неръждаема стомана обикновено произвеждат по-малко шум от пластмасовите или хибридните вани.
  Нивата на шума могат да варират между циклите и измерванията, направени с помощта на приложение в различни точки от цикъла, предоставят информация. Съобщените от производителя стойности в децибели може да не винаги съответстват на действителните нива на шума и е изключително важно да се тълкуват предпазливо поради стандартизирания в индустрията тест за шум, който осреднява целия цикъл.

Нашето задълбочено тестване има за цел да предостави изчерпателна информация, помагайки ви да вземете информирани решения въз основа на вашите специфични нужди и предпочитания.

Често задавани въпроси

разпродажба-на-съдомиялни-машини-на-най-добри-цени

КАК ДА ИЗБЕРА НАЙ-ДОБРАТА СЪДОМИАЛНА МАШИНА?

Когато обмисляте закупуване съдомиялни машини, трябва да обърнете внимание на няколко ключови аспекта:

1. Ефективност на почистване:

 • От съществено значение за ефективността; целта е да избегнете пускането на съдомиялната машина два пъти.
 • Внимавайте да не компрометирате производителността на по-малка или по-естетически приятна съдомиялна машина.

2. Ефективност на сушене:

 • Важно е да се предотврати появата на застояла миризма на съдовете.
 • Търсете съдомиялни машини с модерна технология като CrystalDry на Bosch или високоефективни нагревателни елементи.

3. Нива на шум:

 • Шумът от съдомиялната машина може да бъде притеснителен; dBA оценките са от решаващо значение.
 • Оптималните нива на шум са 45 dBA и под; всичко до 50 dBA се счита за разумно.

4. Цикли и опции:

 • Основните уреди може да предлагат по-малко настройки на цикъла.
 • Помислете за специфични нужди, като например настройка за дезинфектант за бебешки бутилки или интензивно измиване за тенджери и тигани.

5. Интелигентни функции:

 • Интелигентните съдомиялни машини могат да проследяват зарежданията и да ви уведомяват за актуализации за поддръжка.
 • Въпреки че са луксозни, те може да не са от съществено значение за всеки.

6. Инсталиране:

 • Проверете изискванията за монтаж преди покупка, особено за съдомиялни машини с чекмеджета, които може да изискват предварително уведомяване на водопроводчик.

7. Ефективност:

 • Много съдомиялни имат еко настройки; проверете рейтингите за енергийна ефективност, за да избегнете високи сметки за комунални услуги за уред за ежедневна употреба.

КАК ДА ПОЧИСТЯ МОЯТА СЪДОМИАЛНА МАШИНА?

разпродажба-на-съдомиялни-машини-на-най-добри-цени

Могат да бъдат закупени специализирани препарати за съдомиялна машина, предназначени за поддръжка. Поставете препарата в празната съдомиялна машина и стартирайте цикъл. Уверете се, че филтърът е почистен, тъй като може да се запуши с остатъци от храна. За по-икономичен вариант обмислете използването на оцет като част от рутинната поддръжка на вашата съдомиялна машина.

ТРЯБВА ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАМ СЪДОМИЯЛНА МАШИНА ИЛИ РЪЧНО ДА МИЯ ПОСУДАТА?

Съдомиялната машина вероятно ще бъде по-ефективна от миенето на ръце, когато работи с пълно натоварване. Само за няколко чинии измиването на ръцете може да е по-добър вариант. Чекмеджетата на съдомиялната машина обаче са особено удобни за малки товари, като предлагат ефективност без усещане за прахосничество.

КОЯ СЪДОМИЯЛНА Е НАЙ-ДОБРАТА?

Съдомиялните Miele и Bosch се смятат като равни за първите две места. Bosch се откроява с впечатляващите си възможности за сушене, спестявайки време, което обикновено се изразходва за ръчно сушене на съдове. Неговата естетическа привлекателност и отлични резултати при почистване допринасят за нейната привлекателност. Miele обаче предлага сравнимо изживяване, което прави избора между двете без личен опит с двете предизвикателство.

най-добрите готварски печки | най-добрия мултикукър | най-добрите микровълнови фурни | Най-добрите Еър фрайър фритюрници с горещ въздух | най-добрата Бездимна скара | най-добрите качествени газови котлони | най-добрите фурни за вграждане

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
 • Total (0)
Сравни
0