Най-добра цена

Бездимна скара – 5-те най-добри грила без дим за всяка кухня

12
Оценка: 5 (2 гласа)

Независимо дали сте любители на скара в някои случаи външните условия не позволяват това удоволствие, тогава ще имате нужда от надеждна вътрешна бездимна скара, която може да осигури резултати, подобни на тези на открито.

Те не само са подходящи за употреба на закрито, но и обикновено са преносими, което ви позволява да ги използвате на вътрешен двор или да ги носите със себе си на приключения на открито, когато ви мързи да разпалвате огъня.

Като всеки кухненски уред, моделите бездимни скари се предлагат в различни дизайни, така че е изключително важно да знаете какво търсите, преди да направите покупка.

Пазарът предлага разнообразие от размери, капацитет, възможности, тегло и дизайн.

Проведохме тестове, за да оценим водещите марки и да сравним тяхното представяне.

Според нашите тестове – Най-добрата бездимна скара може да работи при различни температури, има решение за събиране на течности и мазнини и е лесна за почистване.

Какво е бездимна скара?

Бездимните скари са всеки вътрешен уред, който имитира процеса на готвене на скара на открито, но не изпуска достатъчно дим, за да задейства вашата аларма за дим. Вместо директен, открит пламък, тези уреди използват електрически източници на топлина, които са напълно безопасни за употреба на закрито.

Ето кои са най добрите бездимни скари за вътрешна употреба

Оценката обхваща аспекти като дизайн, производителност, лекота на почистване и други, за да състави този списък. Открийте нашите най-добри избори.

1

Електрическа скара Voltz V51015D, 1250W, Керамично покритие, Бездимна, Черен/оранжев

WOW ОФЕРТА

Електрическа бездимна скара Voltz V51015D, 1250W

64,90
Конкурентна оферта
Избери Електрическа скара Voltz V51015D1250W, Керамично покритие, Бездимна, Черен/оранжев от широката гама продукти на eMAG.

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип повърхност на готвенеОребрена
УпотребаДомашна
Простанство за готвене (mm)230 x 360
ЦвятОранжев

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Мощност1250 W
7.1Expert Score
страхотно

Много добре оценено от експерти в областта.

Voltz постоянно печели високи оценки, особено като се има предвид цената му. Въпреки че може да не се похвали с мощността или обширните функции на по-скъпите модели, той изпълнява работата си възхитително. Този грил предлага добра стойност с просторната си зона за готвене. Нашите тестове за запичане и препичане дадоха смесени резултати, като показаха добри следи от овъгляване на повечето тествани храни, но оставиха някои области незапечени. Трябва да се отбележи, че това е една от малкото скари на пазара, която е супер с температурните настройки, за разлика от повечето модели, които се борят да достигнат желаната температура. Почистването е лесен процес: отделете захранващия кабел и съда за отцеждане и уредът може да се мие и да се мие в съдомиялна машина.

2

Електрическа скара Елеком EK-852G, 1250W, Медно покритие, Бездимна, Черен/оранжев

Термоизолирани дръжки и база


Електрическа скара Елеком EK-852G, 1250W

63,00 66,35
Конкурентна оферта
Бездимна, медна, електрическа скара Елеком EK-852G1250W Незалепващо медно покритие• Тава за оттичане на мазнина• Терморегулатор

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип повърхност на готвенеОребрена
УпотребаДомашна
Простанство за готвене (mm)38 x 23
Материал корпусПластмаса
Материал повърхност за готвенеМед
ФункцииРегулируем термостат Система против хлъзгане Подвижен съд за мазнина / течности Незалепваща повърхност Вграден нагревател
Съдържание пакет1 x Електрическа скара
ЦвятЧерен Меден

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Мощност1250 W
Захранващо напрежение220 V

РАЗМЕРИ

Ширина46 cm
Дълбочина36 cm
Височина7 cm
Тегло2.4 Kg

Тази бездимна скара може да се похвали както с функции за скара, така и с решетка, което подобрява неговата гъвкавост, за да побере различни стилове на готвене. С голяма площ за готвене тя демонстрира най-постоянните температури, когато тествахме повърхността за готвене спрямо температурните настройки. Тя е отлична при запичане и препичане, въпреки че има тенденция да произвежда относително по-голямо количество дим, за да постигне тези резултати. Почистването е лесно Един недостатък е, че дръжката. Независимо от това, постоянната производителност и удобните за потребителя функции оправдава това.

3

Бездимна скара Voltz V51015EM, 1250W, Мраморно покритие, 25.5х30.5 см, Черен

Бездимен електрически грил Voltz

Бездимна скара Voltz V51015EM, 1250W

64,90
Конкурентна оферта
Бездимен електрически грил Voltz – Незалепваща плоча с мраморно покритие – Регулируем термостат – Подвижен захранващ кабел – Вграден нагревателен елемент

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип повърхност на готвенеОребрена Гладка
УпотребаДомашна
Материал повърхност за готвенеАлуминий
ЦвятЧерен

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Мощност1250 W

РАЗМЕРИ

Ширина30.5 cm
Дълбочина25.5 cm

Бездимният електрически грил Voltz предлага гъвкавост със сравнително просторна зона за готвене. С добър температурен диапазон, регулируем на стъпки и режим на запичане, тази бездимна скара предоставя широка гама от възможности за готвене. При нашето тестване грилът показа отзивчивост към промените в нагряването, показвайки някои вариации в горещи и хладни точки, които намаляват с по-високи температури. Тестовете за печене разкриха похвални следи от скара с ниски или минимални нива на производство на дим, въпреки че записаните температури на скара бяха малко по-ниски от зададените стойности. Почистването е удобно, тъй като подвижният капак, съдът за отцеждане и решетките позволяват лесно измиване.

4

Електрическа скара Voltz V51015E, 1250W, Керамично покритие, Бездимна, Черен/оранжев

Електрическа скара Voltz V51015E, 1250W

83,70
Добра оферта
Електрическа скара Voltz V51015E1250W, Керамично покритие, Бездимна, Черен/оранжев от широката гама продукти на eMAG.

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип повърхност на готвенеОребрена
УпотребаДомашна
Простанство за готвене (mm)255 x 305
ЦвятОранжев

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Мощност1250 W

Готвите за голямо събиране? Ще ви трябва скара с достатъчно място за готвене, за да сте сигурни, че всичко е готово едновременно. Нашият редактор, тествайки този модел в кухнята на малкия си апартамент, откри, че той пести място и произвежда вкусотии с привлекателни следи от скара.

5

Електрическа скара George Foreman Smokeless 28000-56, Бездимна технология, Вентилационна система, Подвижни плочи

Неръждаема стомана

Електрическа бездимна скара George Foreman Smokeless 28000-56

219,98
Оферта
Електрическа скара George Foreman Smokeless 28000-56, Бездимна технология, Вентилационна система, Подвижни плочи, Неръждаема стомана

ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип повърхност на готвенеОребрена
УпотребаДомашна
Простанство за готвене (mm)300 x 200
Материал корпусИнокс
ФункцииИндикаторна светлина Премахващи се плочи Части подходящи за съдомиялна Подвижен съд за мазнина / течности Незалепваща повърхност Подвижни панти
ЦвятСребрист

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Мощност1500 W

РАЗМЕРИ

Ширина35.7 cm
Дълбочина31.8 cm
Височина14.7 cm
Тегло5.65 Kg

Моделът е грил/скара, осигуряващи гъвкавост в начина, по който използвате уреда. Въпреки че има известно непоследователно нагряване, с по-хладни петна, тестовете за запичане и препичане дадоха като цяло положителни резултати, макар и понякога на петна. Уредът демонстрира минимално производство на дим или пара по време на препичане, посрещайки предизвикателството в тези аспекти. Почистването е лесно.

Проведени тестове

Проведените тестове обхващат различни общи употреби и разглеждат допълнителни фактори като преносимост, лекота на почистване и удобство при настройка. За тестовете за използване, точността на температурните настройки първоначално беше проверена спрямо действителната температура на повърхността за готвене. Впоследствие бяха извършени три кръга на препичане на хляб при различни температури, за да се оцени ефективността, текстурата и цвета на хляба. След това тиквичките, обезкостените пилешки гърди без кожа и пържолата бяха изпечени на най-високата степен на всяка бездимна скара.

По време на тези тестове беше оценено качеството на следите от скара, както и всеки наблюдаван дим или пара. След това всяка скара беше оценена. Нашата корона е дадена на най-добрата бездимна скара номер 1.

Фактори, които трябва да имате предвид

Изборът между отворена и контактна скара е от решаващо значение. Контактният грил, илюстриран с преса за панини, има нагрята горна решетка или решетка, която се спуска върху храната, готвейки отгоре и отдолу. Докато този дизайн позволява по-бързо готвене, теглото на горната решетка може да окаже по-голям натиск върху храната. От друга страна, отвореният грил обикновено осигурява по-голяма площ за готвене. Оценете нуждите на вашата кухня, като вземете предвид капацитета и вида на храната, която ще приготвяте, за да определите кой стил ви подхожда повече.

Температурният диапазон е ключов фактор въз основа на вашите изисквания за готвене. За препичане на сандвичи или печене на закуска може да не е необходим модел с възможности за запичане на висока температура. В такива случаи изборът на точни температурни стъпки с интервали от по-малко от 50 градуса може да бъде идеален. За печене при висока температура потърсете скара, която може да достигне 500 градуса по Фаренхайт за перфектно овъгляване, без да изсушава храната.

Съобразете характеристиките на скарата с вашите готварски навици. Температурна сонда или капак могат да подобрят изживяването ви при готвене или може да ги сметнете за ненужни. Преценете дали ще използвате допълнителни функции, като например плоча, и решете дали те отговарят на вашите предпочитания за готвене. Не ограничавайте възможностите си за готвене, но също така избягвайте да харчите допълнителни пари за функции, които няма да ви бъдат от полза.

Какво да търсите при бездимните скари

Температурният диапазон е решаващ фактор при избора на бездимен грил за вътрешна употреба. Докато гриловете на открито могат да достигнат високи температури , гриловете без дим на закрито обикновено имат максимална температура от около 450 до 500 градуса. Някои модели от висок клас може да се нагряват по-бързо, но са на по-висока цена. Вземете предвид вашите предпочитания и приоритети, когато решавате температурния диапазон, който отговаря на вашите нужди за готвене.

Улавянето на мазнините и капаците се различават при различните бездимни скари. Някои скари нямат капак и дизайнът насочва излишната мазнина в удобен уловител. Други разполагат с капак или щит, за да предотвратят пръскането на мазнини, като поддържат кухнята ви чиста и поддържат гореща зона за готвене. Прозрачните капаци ви позволяват да наблюдавате готвенето си, без да сваляте капака.

Размерът на вътрешния бездимен грил определя неговата повърхност и капацитет за готвене. За по-големи събирания или партита изберете просторна скара, която може да побере бургери, хот-дог, зеленчуци и др. Имайте предвид, че по-големите устройства са по-обемисти за транспортиране и изискват повече място за съхранение.

Поддръжката е решаващо съображение и лесното почистване подобрява цялостното изживяване. Потърсете решетки, скари, капаци и тави за отцеждане, които са подходящи за съдомиялна машина, което прави почистването удобно с подвижните компоненти. Моделите с тава за отцеждане улесняват лесното изхвърляне на натрупаното масло и грес, рационализирайки процеса на почистване.

Често задавани въпроси

Какво се случва с дима в бездимен грил?

В бездимен грил димът обикновено се управлява чрез функции като капаци или вентилаторни системи, които помагат за елиминирането на дима, преди да излезе от скарата. Тези скари често включват механизми за преместване на мазнини и влага от източника на топлина, преди да могат да се превърнат в дим или пара. Допълнително се използват електрически нагревателни елементи, които не възпламеняват мазнина и не предизвикват дим.

Как почиствате бездимен грил?

Почистването на бездимен грил обикновено е лесно. Много скари, ако не изцяло, имат компоненти, които могат да се мият в съдомиялна машина. За тези, които не са, нежен почистващ препарат като Dawn, гореща вода и гъба с найлонов скрубер могат ефективно да почистят всяка залепнала храна или пръски от мазнина. Винаги се обръщайте към препоръките на производителя, преди да почистите уреда.

Как да получите опушен вкус на бездимен грил?

За да придадете опушен аромат на скара без дим, която по своята същност няма пламъци, могат да се използват няколко метода. Един подход е да започнете процеса на готвене в печка за пушене и след това да завършите на скара. Като алтернатива можете да включите течен пушек във вашата марината или да създадете своя собствена, като оставите леда да абсорбира дървесния аромат в пушалка и използвате получената пушена вода в спрей бутилка, за да нанесете върху храната си. Друг вариант е да използвате пушени съставки, като пушени соли или червен пипер, във вашите маринати или разтривки, за да влеете опушен вкус в храната си.

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
  • Total (0)
Сравни
0