Евтини микровълнови фурни – Най-добрите 11 модела

12
Оценка: 5 (2 гласа)

Ние включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате чрез връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Вижте нашия процес.


 

За безброй хора микровълновата печка се превърна в незаменим кухненски уред. Този уред не е нужно да е скъп, много от най-добрите евтини микровълнови фурни са достатъчно добри и отговарят на всички изисквания. В анкета от 2022 г., проведена от Lakeland, с 3000 респонденти, скромната микровълнова печка се очертава като любимата кухненска джаджа.

Известни със своята бърза, удобна и многостранна функционалност, микровълновите фурни са предпочитаният избор за задачи като затопляне на супа, бързо готвене на картофено яке или размразяване на предварително сготвени ястия и месо.

В нашето тестване ние оценихме набор от стандартни и комбинирани микровълнови фурни, пригодени да отговарят на различни домашни нужди. Като наблюдаваме непрекъснато продуктите в този списък, ние ще се стараем да актуализираме всички промени в цените, като гарантираме, че имате достъп до най-значимите и най-добри оферти за микровълнови фурни.

Имайки предвид въздействието на кризата с разходите за живот върху бюджетите, много домакинства проучват алтернативни и рентабилни методи за готвене. Микровълновата готвене се откроява като брилянтна и енергийно ефективна опция, премахваща необходимостта да чакате фурната да загрее или да включите котлона. Това го прави по-устойчив избор в определени ситуации. За да ви помогнем да вземете информирано решение, ние изброяваме най-добрите евтини микровълнови фурни.

В допълнение към нашия фокус върху офертите за микровълнови фурни, ние сме подготвили колекция от примамливи оферти за различни кухненски уреди.

Разгледайте нашите селекции за най-добрите мултикукъри, хубави кафемашини за еспресо, хладилници с фризер и др. Независимо дали искате да подобрите готварското си изживяване с готвене на въздух, да се насладите на перфектна чаша кафе или да надстроите опциите си за охлаждане на напитките, нашите подбрани оферти имат за цел да сравнят цените и да ви осигурят отстъпки за редица кухненски уреди.

Най-добрите евтини микровълнови фурни

В силно конкурентния пазар на кухненски уреди марките се борят за вашето внимание, следейки отблизо офертите и отстъпките на своите конкурентни марки. Тази конкуренция често води до чести корекции на цените, за да останат конкурентни. Това означава, че ако намерите по-добра сделка за продукт другаде, те може да съвпадат или да надминат тази цена.

Когато търсите оферти, е полезно да следите за допълнителни екстри, които повишават привлекателността на определена цена, като например безплатна доставка. Като останете бдителни и сравнявате офертите, можете да вземете информирани решения и потенциално да си осигурите допълнителни предимства заедно с желаните от вас кухненски уреди на възможно най-добрите цени.

1

Микровълнова фурна Candy Idea CMW20SMW

700 W, 20 л, Механична, Бяла

Микровълнова фурна Candy Idea CMW20SMW

109,99
WOW оферта
Микровълновата фурна Candy Idea е проектирана с интуитивен контролен панел, който включва два селектора за настройка на времето и мощността.

Цвят и Дизайн: Гамата Idea от Candy се предлага в разнообразие от цветове, което я прави перфектно съчетание за всяка кухня. Стилният дизайн ще придаде усещане за модерност и функционалност на вашия кухненски интериор.

Функционалност и Програми: Тази евтина микровълновата фурна Idea, не предоставя само елегантен дизайн, а и широка гама от функции и програми. Със сигурност ще откриете тази, която отговаря най-добре на вашите нужди. Вграденото приложение hOn добавя допълнителен слой интелигентност, предоставяйки рецепти и видео уроци, които ще ви водят през целия готварски процес.

Мощност: С 5 нива на мощност, от ниска с 119 W до висока с 700 W, можете да приспособите фурната към различните видове храна, които приготвяте. Това осигурява персонализирано готвене и оптимални резултати.

Лесно Настройване: Микровълновата фурна Candy Idea е проектирана с интуитивен контролен панел, който включва два селектора за настройка на времето и мощността. Това прави процеса на готвене лесен и удобен.

Сигнал за Готовност: Когато храната е готова, вие ще бъдете предупредени със звуков сигнал. Това осигурява удобство и ви позволява да използвате времето си по-ефективно.

Съвети за Подобряване на Готвенето: Производителят предлага съвети за постигане на перфектни резултати. Правилното разпределение на храната в съда, кратки периоди на готвене, и обръщането й по време на процеса са само някои от тези съвети.

Заключение: Микровълновата фурна Candy Idea съчетава стил, функционалност и интелигентност в един иновативен продукт. С разнообразието от цветове, удобството при готвене и възможността за управление през мобилно приложение, тя предоставя пълен и модерен пакет за всеки готвач.

2

Микровълнова фурна Heinner HMW-20BK2

20 л, 700 W, Механичен контрол, Черна

Капацитет и Мощност: Тази евтина микровълновата фурна HEINNER HMW-20BK2 предлага капацитет от 20 литра и мощност от 700W, което я прави идеална за бързо загряване и размразяване на храна и напитки.

Механичен Контролен Панел: Механичният контролен панел е интуитивен и лесен за използване. Позволява ви да избирате времето и нивото на мощността, като в същото време ви предоставя ясно представяне за това, кога храната ще бъде готова.

6 Нива на Мощност: С 6 нива на мощност, HEINNER HMW-20BK2 предоставя гъвкавост при приготвянето на различни видове храни и напитки. Можете лесно да регулирате мощността в зависимост от вашите предпочитания и нужди.

Функция за Размразяване: Функцията за размразяване е особено удобна за бързо и равномерно размразяване на замразена храна. Това е полезно, когато забравите да извадите продукти от фризер.

Програмируем Таймер: Програмируемият таймер с автоматично изключване ви позволява да настроите времето за готвене до 30 минути. Този удобен елемент допринася за лесното ви съблюдаване на времето на приготвянето.

Звуков Сигнал и Автоматично Изключване: Звуковият сигнал в края на програмата ви уведомява, че храната е готова, а фурната автоматично се изключва, предотвратявайки прекомерното готвене.

Заключение: Микровълновата фурна HEINNER HMW-20BK2 предлага съчетание от бързина, удобство и ефективност. С интуитивния механичен контролен панел и удобните функции, тя е идеален помощник в кухнята за забързаните ежедневни готвачи. Ето защо е част от най-добрите евтини микровълнови фурни.

3

Микровълнова фурна Oliver Voltz

700W, 20 литра, таймер 30 минути, 6 стъпки, функция размразяване, механична, бяла

Микровълнова фурна Oliver Voltz

118,88
Оферта
Микровълнова фурна Oliver Voltz, 700W, 20 литра, таймер 30 минути, 6 стъпки, функция размразяване, механична, бяла

Бял Екстериорен Дизайн: Стилният и елегантен бял дизайн на тази евтина микровълнова фурна не само я прави привлекателна за окото, но и се вписва лесно във всяка кухня.

6 Нива на Мощност: С 6 различни нива на мощност, можете да регулирате интензивността на готвене или затопляне, за да отговорите на вашите конкретни нужди.

Автоматична Програма: С предварително зададената автоматична програма за 30 минути, този уред прави готвенето бързо и лесно без необходимост от сложни настройки.

Бързо Размразяване: Функцията за бързо размразяване автоматично регулира времето и мощността в зависимост от теглото на храната, предоставяйки бързо и равномерно размразяване.

Сигнал за Край на Готвенето: С вградения сигнал, микровълновата фурна ви уведомява, когато храната е готова, осигурявайки ви удобство и контрол върху процеса на готвене.

Вградена Дръжка и Защита за Деца: С вградената дръжка и функцията за защита на децата, уредът предоставя лесно и безопасно отваряне и затваряне, като същевременно предпазва от случайна употреба от деца.

Голям Обем и Стъклена Плоча: С капацитет от 20 литра и стъклена плоча с диаметър 245 мм, фурната предоставя достатъчно пространство за приготвяне на разнообразни ястия в големи или по-малки съдове.

Ефективност и Мощност: Работейки на 230V~, 50Hz и с мощност от 700W, този уред осигурява ефективно и бързо приготвяне на храна.

Тази микровълнова фурна не само предлага висока функционалност, но и добавя естетика и стил във вашата кухня, правейки готвенето по-лесно и удоволствие.

4

Микровълнова фурна STARCREST SMW-2010WH

700W, Капацитет 20 L, Механично управление, 6 степени на мощност, Бяла

Микровълнова фурна STARCREST SMW-2010WH

122,00
ОФЕРТА
Микровълнова Фурна STARCREST със Запомнящи се Функции и Прецизен Контрол
 • Капацитет 20L: С капацитет от 20 литра, тази евтина микровълнова фурна STARCREST е достатъчно просторна, за да поеме големи съдове, като в същото време осигурява компактност и удобство във вашия кухненски интериор.
 • 700W Мощност: Със своите 700W мощност, фурната бързо и ефективно затопля храната ви, предоставяйки ви удобство и временна икономия.
 • 5 Нива на Мощност: Избирайки между 5 различни нива на мощност, можете да адаптирате уреда към конкретните изисквания на вашата храна. Функцията за размразяване я прави подходяща за приготвяне на замразени продукти.
 • Функция Размразяване: Функцията за размразяване осигурява бързо и ефективно размразяване на замразените продукти, позволявайки ви да готвите по-бързо, дори и когато сте в спешна ситуация.
 • Механичен Контролен Панел: Лесният за използване механичен контролен панел предоставя прецизен контрол върху нивата на мощност и таймера, като в същото време предоставя удобство при настройките.
 • Вътрешно Осветление: Вграденото вътрешно осветление позволява ясно да виждате храната, докато се загрява, добавяйки удобство и контрол към процеса на готвене.
 • Програмируем Таймер до 30 минути: Програмируемият таймер с максимално време за готвене до 30 минути ви дава възможността да настроите точно времето за готвене и да се отпуснете, докато фурната свърши работата.
 • Звуков Сигнал за Край на Програмата: Завършвайки с готвенето, микровълновата фурна издава звуков сигнал, предупреждавайки ви, че е време да насладите на вкусната и топла храна.

Микровълновата фурна STARCREST предоставя пълна функционалност и удобство, които се комбинират с елегантен и функционален дизайн, което я прави част от най-добрите евтини микровълнови фурни.

5

Микровълнова фурна STARCREST SMW-2012BK

Микровълнова фурна STARCREST SMW-2012BK

122,00
Оферта
Микровълнова Фурна STARCREST SMW-2012BK: Простор, Мощност и Удобство
 • Капацитет 20L: С капацитет от 20 литра, микровълновата фурна STARCREST SMW-2012BK предлага достатъчно пространство за затопляне на голяма купа супа или приготвяне на различни храни.
 • 700W Мощност: Със своите 700W мощност, тази микровълнова фурна ще затопли вашата храна бързо и ефективно, предоставяйки ви гъвкавост в кулинарните ви изживявания.
 • 5 Нива на Мощност: Избирайки между 5 нива на мощност, можете да контролирате интензивността на готвене, като се адаптирате към различните видове храни.
 • Функция за Размразяване: Функцията за размразяване е полезна, когато трябва бързо да размразите замразена храна, предоставяйки ви удобство в спешни ситуации.
 • Механичен Контролен Панел: Лесният за използване механичен контролен панел осигурява прецизен контрол върху времето и мощността на готвене.
 • Вътрешно Осветление: С вграденото вътрешно осветление можете да следите готвенето на храната и да оцените степента на готовност.
 • 30 Минутен Таймер: Програмируемият таймер до 30 минути ви дава възможността да настроите времето за готвене и да изключите фурната автоматично след изтичането му.
 • Звуков Сигнал за Край на Програмата: Завършвайки готвенето, микровълновата фурна издава звуков сигнал, който ви уведомява, че вашата храна е готова за консумация.

Микровълновата фурна STARCREST SMW-2012BK е практичен и функционален уред, подходящ за всеки дом.

6

Микровълнова фурна Candy Idea CMWA20SDLW

700 W, 20 л, Цифрова, Бял

Микровълнова фурна Candy Idea CMWA20SDLW

122,99
WOW оферта
Candy Idea – Иновативна и Умна Микровълнова Фурна за Вашия Дом

Гамата Idea на Candy представлява модерна и функционална линия от евтини микровълнови фурни, създадена с вас в ум и с удобства за вашия дом. Ето някои от ключовите характеристики и предимства:

 1. Разнообразие от Цветове и Функции: Гамата Idea включва разнообразие от цветове, функции и програми, които ще задоволят всеки вкус и кулинарно предпочитание. С използването на приложението hOn, вие можете да откриете 100+ рецепти и видео уроци за стъпка по стъпка готвене, правейки вашия кулинарен опит още по-приятен и забавен.
 2. 5 Нива на Мощност: Избирайте от 5 различни нива на мощност, вариращи от 70W до 700W, което ви предоставя контрол върху интензивността на готвене в зависимост от вашите предпочитания и вид храна.
 3. Програма за Бързо Размразяване: Функцията за бързо размразяване предоставя два режима – размразяване в зависимост от времето и размразяване според грамажа. Това осигурява перфектни резултати при размразяване на замразена храна.
 4. 8 Автоматични Програми за Готвене: Идеално подходящи за различни видове храни, от месо и зеленчуци до паста и супа, 8-те автоматични програми (от A-1 до A-8) улесняват процеса на готвене.
 5. Лесно Управление и Дисплей: Със селектора на контролния панел можете лесно да настроите времето за готвене и степента на мощност. Дисплеят показва часовник или оставащото време до края на програмата.
 6. Звуков Сигнал и Таймер: Вграденият звуков сигнал в края на програмата ви уведомява, че вашата храна е готова. Програмируемият таймер с автоматично изключване ви позволява настроите времето до 30 минути.
 7. Бързи Съвети за Готвене: Получавайте съвети за подреждане на храната и оптимално време за готвене, за да постигнете перфектни резултати във вашия кулинарен творчески процес.

Гамата Idea от Candy е създадена, за да направи готвенето лесно, забавно и вдъхновяващо. С тези иновативни функции, вие сте на път да станете перфектен готвач точно в дома си.

7

Микровълнова фурна HEINNER HMW-20MWH

най-добрите евтини микровълнови фурни, 20 л, 700 W, Механична, Бяла

Микровълнова фурна HEINNER HMW-20MWH

123,99
WOW оферта
Heinner HMW-20MWH – Бързо и Ефективно Загряване и Размразяване

Опитайте удобството и бързината с Heinner HMW-20MWH, който предлага комбинация от функции в компактно устройство.

 • Капацитет 20 литра, Мощност 700W: Загрейте или размразете храната бързо с максималната мощност от 700W и капацитет от 20 литра.
 • Механичен Контролен Панел: Лесен контрол на времето и нивата на мощност чрез механичния контролен панел, който предоставя прецизност и наблюдение по време на готвенето.
 • 6 Нива на Мощност: Изберете от 6 нива на мощност, предоставяйки гъвкавост за приготвяне на различни видове храни.
 • Функция за Размразяване: Функцията за размразяване прави този уред още по-практичен, осигурявайки бърз и равномерен процес на размразяване, когато е необходимо.
 • Програмируем Таймер, Максимално Време за Готвене: 30 минути: Задайте програмируемия таймер до 30 минути, а звуков сигнал в края на програмата ви уведомява, че храната е готова.
 • Компактен и Удобен: С компактния си дизайн и потребителски насочени функции, този микровълнов е идеален за заети хора, които търсят бързи и лесни решения за хранене.

С Heinner HMW-20MWH вие сте готови за здравословни и вкусни ястия, лесно приготвени у дома.

8

Микровълнова фурна Heinner HMW-20MBKSS

20 л, 700 W, Механична, Таймер, Черна/Inox

Микровълнова фурна Heinner HMW-20MBKSS

127,52
Топ продукти в Любими
Heinner HMW-20MBKSS – Модерен и Мощен Помощник в Кухнята

Открийте удоволствието от бързото и лесно приготвяне на храна с тази евтина микровълнова фурна Heinner HMW-20MBKSS.

 • Капацитет 20 литра с Мощност 700W: С мощност от 700W и голям капацитет от 20 литра, тази микровълнова фурна е идеална за бързо загряване и размразяване.
 • Механичен Панел за Управление: Лесно избирайте функции и нива на мощност с механичния панел за управление, който ви предоставя контрол и информация за времето до завършване на готвенето.
 • 6 Нива на Мощност: Изберете от 6 нива на мощност, осигурявайки ви гъвкавост при приготвянето на разнообразни ястия.
 • Функция за Размразяване: Специалната функция за размразяване осигурява бързо и равномерно размразяване на храната, без да й променя текстурата.
 • Програмируем Таймер, Максимално Време за Готвене: 30 минути: Задайте таймера до 30 минути, като в края на програмата ще бъдете уведомени със звуков сигнал.
 • Звуков Сигнал за Край на Програмата: При завършване на готвенето, микровълновата фурна издава звуков сигнал и се изключва автоматично.
 • Модерен Дизайн с Хромирани Елементи: Елегантният дизайн с хромирани въртящи се бутони и сребристи елементи придава на фурната модерен вид, съчетан с функционалност.

С Heinner HMW-20MBKSS готвенето става лесно и забавно, а вашият кулинарен опит е още по-удовлетворителен. Още един избор за най-добрите евтини микровълнови фурни.

9

Микровълнова фурна Oliver Voltz

700W, 20 литра, 30 минути таймер, 6 програми, 10 стъпки, функция размразяване, LED екран, бяла

Микровълнова фурна Oliver Voltz

128,20
Оферта
Oliver Voltz Микровълнова Фурна – Стилен и Удобен Помощник в Кухнята

Открийте удоволствието от лесното и бързо готвене с микровълновата фурна Oliver Voltz. С този модерен уред ще преобразите вашето кулинарно изживяване. Вотът на функциите й прави този уред идеален за всеки дом:

 • Регулируема Мощност: Приспособете интензивността на готвене с безброй възможности за настройка на мощността, за да отговаряте на конкретните изисквания на всяко ястие.
 • Автоматични Програми: Използвайте 6 предварително зададени програми, които улесняват готвенето, осигурявайки перфектни резултати с минимален труд.
 • Бързо Размразяване: Функцията за бързо размразяване настройва времето и мощността автоматично, гарантирайки равномерно размразяване на вашата храна.
 • Звуков Сигнал за Край на Готвенето: Когато ястието ви е готово, микровълновата фурна издава звуков сигнал, който ви уведомява за завършването на процеса.
 • Вградена Дръжка: Удобната вградена дръжка улеснява отварянето и затварянето на вратата, добавяйки функционалност и стил на уреда.
 • LED Дисплей: Лесното следене на настройките и времето за готвене става възможно благодарение на яркия и четим LED дисплей.
 • Защита за Деца: С функцията за защита за деца може да се осигури, че микровълновата фурна няма да бъде активирана случайно, осигурявайки безопасност за цялото семейство.
 • Обемен Капацитет: С 20 литра капацитет, микровълновата фурна е подходяща за готвене и загряване на различни количества храна.
 • Диаметър на Стъклената Плоча: Стъклената плоча се предлага с достатъчно място за поставяне на съдове с различни размери.
 • Стилен Дизайн: Модерният дизайн със сребристи елементи и хромирани бутони придава стил и елегантност на кухнята ви.

Превърнете готвенето в удоволствие с микровълнова фурна Oliver Voltz.

10

Микровълнова фурна Samsung MS20A3010AL

20 L, 700 W, 5 степени на мощност, Механично управление, Функция размразяване, Таймер, LED осветление, Черен

Микровълнова фурна Samsung MS20A3010AL

155,40
WOW оферта
Микровълновата фурна Samsung MS20A3010AL представлява изключително функционален и стилен уред, който добавя удобство и ефективност към вашето готвене.

Стилен и Удобен Помощник във Вашата Кухня

В следните редове ще разгледаме някои от ключовите характеристики и предимства на този модел.

Капацитет и Мощност: С 20 литра капацитет и 700 вата мощност, тази микровълнова фурна е подходяща за разнообразни кулинарни задачи. Позволява бързо загряване, готвене и размразяване на храна.

Механично Управление: Микровълновата фурна разполага с механичен контролен панел, който е лесен за използване. С 5 степени на мощност, можете лесно да регулирате интензивността на готвене в зависимост от вашите предпочитания и видът на храната.

Функция Размразяване: Вградената функция за размразяване позволява бързо и равномерно размразяване на замразените храни, запазвайки тяхната текстура и вкус.

Таймер и LED Осветление: С програмируемия таймер можете точно да настроите времето за готвене. LED осветлението вътре във фурната осигурява ясен поглед върху вашите ястия, докато се приготвят.

Елегантен Дизайн: Черният цвят и стилен дизайн правят този модел не само функционален, но и елегантен акцент във вашата кухня.

Заключение: Като част от най-добрите евтини микровълнови фурни, Samsung MS20A3010AL предоставя комплексно и лесно използваемо решение за всеки, който цени комбинацията от стил и функционалност в една микровълнова фурна. С него приготвянето на храна става лесно, бързо и с удоволствие.

11

Микровълнова фурна Daewoo KOR-6S2BW

20 л, 700 W, Дигитална, Бяла

Микровълнова фурна Daewoo KOR-6S2BW

154,99
Оферта
Микровълнова фурна Daewoo KOR-6M1BR, 20 л, 800 W, Дигитална

Микровълновата фурна на Daewoo е перфектното допълнение към вашия дом или офис, предоставяйки висока ефективност и удобство във всяка кулинарна задача. В следните редове ще разгледаме някои от най-важните характеристики на този модел.

LED Дисплей: Снабден със светодиоден дисплей, този модел позволява лесно следене на времето за готвене, нивото на мощност и програмните индикатори. Освен това, дисплеят добавя стилен външен вид към уреда.

Zero & On Бутон: Функционалността на бутона Zero & On предоставя възможността за автоматично прекъсване на захранването, спестявайки енергия и бюджета ви.

Easy Turntable: С иновативната 3-раменна направляваща основа, Easy Turntable увеличава стабилността при нагряване на храна, осигурявайки по-голяма сигурност.

Bigger Cavity: Способността за използване на по-големи съдове, с диаметър до 28 см, прави фурната подходяща за разнообразни кулинарни предизвикателства.

20 Литров Капацитет: Голямият капацитет предоставя достатъчно пространство за приготвяне на различни ястия, като запазва при това компактни външни размери.

Shiny Clean и Steam Cleaning: Вътрешната повърхност, покрита с Shiny Clean, прави почистването лесно, а функцията Steam Cleaning използва пара за ефективно премахване на замърсяванията.

Заключение: Микровълновата фурна на Daewoo е съвременен и функционален уред, който предоставя не само ефективност при готвене, но и лесна употреба и поддръжка. С елегантен дизайн и иновативни функции, този модел е отличен избор за всеки, който търси надеждност и стил в своята кухня.

Как да пазаруваме безопасно онлайн

Съветът да бъдете внимателни, когато се сблъсквате с привидно твърде добри, за да са истински сделки, е основателен. Въпреки че има изобилие от добри оферти на изгодни цени, ако цената изглежда необичайно ниска, това наистина може да е червен флаг. Когато пазарувате онлайн, е разумно да избягвате продавачи или уебсайтове, които са непознати или са били предложени чрез социални медии, тъй като те могат да бъдат потенциални източници на измами.

Добра практика е да използвате сигурни методи за плащане, препоръчани от платформата, когато правите покупки онлайн. Освен това избягвайте разкриването на чувствителна лична информация, като въпроси за сигурност (напр. името на първия ви домашен любимец), тъй като тази информация може да бъде използвана за отгатване на пароли.

Как работят микровълните

Евтини микровълнови фурни - Най-добрите 11 модела

Процесът на готвене на храна включва влагане на енергия в нея и това може да се постигне по различни начини, като например използване на печка, слънчева светлина или микровълнова печка. Ключовата разлика с микровълните е, че те генерират енергия под формата на електрически и магнитни лъчи.

Микровълните произвеждат вид електромагнитно излъчване, известно като „микровълни“. Това е, електрическото поле, генерирано от микровълните, пренася енергия към храната, докато тези вълни преминават през нея. Трансферът на енергия специално кара водните молекули в храната да вибрират, което води до производството на топлина, която ефективно готви храната отвътре навън.

Този уникален механизъм на пренос на енергия е причината микровълните да са особено ефективни при готвене на храни с високо съдържание на вода, като картофи или пресни зеленчуци. Бързият и ефективен процес на нагряване отличава микровълновите фурни от другите уреди за готвене като печки, особено за богати на вода храни.

Стандартни срещу комбинирани микровълнови: каква е разликата?

Евтини микровълнови фурни - Най-добрите 11 модела

Изборът между стандартна микровълнова печка и комбиниран модел зависи от вашите специфични нужди и съображения за кухнята. Ето някои ключови разлики, които ще ви помогнат да решите:

 1. Функционалност:
  • Стандартна малка микровълнова фурна: Идеална за претопляне, бързо печене и размразяване. Ако основната ви употреба са основни микровълнови функции, стандартен модел е достатъчен. Те са качествени и евтини микровълнови фурни.
  • Комбинирана микровълнова печка: Функционира като миниатюрна фурна, предлагаща разнообразни възможности за готвене, включително печене и понякога пържене на въздух. Ако искате по-универсален уред за готвене, комбинираният модел е по-добър избор.
 2. размер:
  • Стандартна микровълнова: Обикновено по-компактна, подходяща за кухни с ограничено пространство на плота.
  • Комбинирана микровълнова печка: има тенденция да бъде по-голяма поради допълнителни функции, което я прави по-подходяща за по-големи кухни с повече пространство.
 3. Ефективност:
  • Стандартна микровълнова печка: Обикновено по-енергийно ефективна за основните микровълнови функции. Което означава, че тези евтини микровълнови фурни ще ви спестяват пари и във времето.
  • Комбинирана микровълнова фурна за вграждане: Може да бъде по-скъпа за работа поради допълнителната енергия, необходима за различни функции. Въпреки това, ако се използва като заместител на фурна, тя може да предложи дългосрочно спестяване на енергия.

Помислете за навиците си за готвене, наличното пространство и набора от функции, които желаете, когато избирате между стандартна микровълнова печка и комбиниран модел. Ако давате приоритет на гъвкавостта и имате достатъчно кухненско пространство, комбинираната микровълнова печка може да бъде ценно допълнение. Въпреки това, ако простотата и спестяването на място са приоритети, стандартните евтини микровълнови фурни може да са по-подходящи.

Как откриваме най-добрите оферти за евтини микровълнови фурни?

В стремежа си към оферти за микровълнови фурни, ние извършваме задълбочени търсения в различни уебсайтове, за да открием отстъпките, които те предлагат в момента. Признавайки конкурентната среда, в която марките се борят за внимание, ние забелязахме, че цените могат да варират през целия ден. За да ви предоставим най-актуалната информация, ние щателно проследяваме всички цени и се стараем тази страница да отразява най-новите и подходящи оферти.

Нашият ангажимент да ви помагаме при вземането на информирани решения за покупка се простира отвъд големите търговци. Ние също така проучваме оферти от по-малки сайтове, като признаваме, че те може да предлагат цени, които по-големите търговци на дребно не могат да достигнат. Нашата цел е да ви дадем възможност да намерите най-добрата цена, независимо от търговеца на дребно, и да гарантираме, че сте добре информирани за наличните сделки на пазара.

Как да изберем евтина микровълнова фурна?

Евтини микровълнови фурни - Най-добрите 11 модела

Страхотно е да знаете, че когато проучвате офертите за микровълнова печка с нас, можете да се доверите на препоръките, тъй като те се основават на задълбочено тестване.

Включваме подробна информация относно най-добрите и евтини микровълнови фурни, включително моделите, които са попаднали в списъка и ценна информация за купувача. Този подход ви дава увереност, че препоръките се основават на практически тестове, което ви помага да вземете добре информирани решения, когато обмисляте покупки на микровълнова печка.

Добрата оферта за микровълнова печка

Когато обмисляте покупка на микровълнова фурна, особено по време на периоди на разпродажби или намаления, вижте следните съвети:

 1. Прочетете отзиви:
  • Бързото грабване на микровълнова печка с впечатляваща отстъпка може да доведе до лошо представящ се модел. Четенето на рецензии е от решаващо значение, за да разберете дали конкретен модел отговаря на вашите изисквания.
  • Ние разглеждаме набор както от комбинирани, така и от стандартни микровълнови фурни, предоставяйки представа какво наистина си струва да се купи.
 2. Придържайте се към бюджет:
  • Определете бюджета си, преди да започнете процеса на проучване. Въпреки че спестяването на пари по време на разпродажби е привлекателно, ключът е да се придържате към предварително определения си бюджет, за да се възползвате максимално от сделките.
 3. Купете, когато цената е правилна:
  • Много оферти може да са с ограничена наличност, така че след като намерите цена, която отговаря на вашия бюджет и предпочитания, препоръчително е да направите покупката.

Като следвате тези съвети, можете да навигирате в процеса на закупуване с повече увереност, като гарантирате, че не само ще спестите пари, но и ще откриете микровълнова печка, която отговаря на вашите специфични нужди и предпочитания.

Често задавани въпроси

Микровълновата с каква мощност е подходяща за повечето домакинства?

За по-голямата част от домакинствата е достатъчна микровълнова фурна с приблизително 1000 вата мощност. По-малките микровълнови печки, като нашия бюджетен избор с 600 вата, спестяват място на плота, но са по-малко подходящи за затопляне на големи ястия или готвене на плътни храни от нулата.

Стоенето близо до микровълнова фурна по време на работа представлява ли риск от излагане на радиация?

Не, мит е, че стоенето близо до работеща микровълнова фурна ви излага на радиация. Микровълновите печки се считат за много безопасни, като металният корпус и мрежестият екран на вратата действат като щит от генерираното лъчение. Съвременните пейсмейкъри не са засегнати, но въпреки това хората с пейсмейкъри трябва да се консултират със своя лекар.

Можете ли безопасно да размразите месо в микровълновата?

Да, функцията за размразяване на микровълновата фурна задава мощност между 30% до 50%, размразявайки храната, без да я готви. Въпреки че е препоръчително месото да се размразява в хладилника, бутонът за размразяване на микровълновата фурна може да се използва в краен случай, като е необходимо храната да се готви веднага след размразяването, за да се избегне развитието на вредни бактерии. Осигурете безопасни температури на готвене с термометър за храна.

Какви видове храни са подходящи за готвене в микровълнова фурна?

Микровълновите печки функционират като уреди за пара, което ги прави идеални за готвене на риба, зеленчуци и пиле. Храни с високо съдържание на вода, като картофи и пресни зеленчуци, се представят добре. Функционалните, но евтини микровълни фурни могат да се използват като пряк път за варене на храни, като например готвене на суха паста в купа с вода, без да се чака да заври.

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
 • Total (0)
Сравни
0