Най-добрите Продукти Против Косопад

3
Оценка: 5 (3 гласа)

Ние включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате чрез връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Вижте нашия процес.


 

Изтъняването или загубата на коса могат да засегнат всеки, но ако използвате най-добрите продукти против косопад, препоръчани от дерматолози, и тествани от нас, ще имате красива и гъста коса.

Подобно на случайни пристъпи на акне при възрастни, косопадът или изтъняването на косата могат да се случат на всеки, но това не ги прави по-малко досадни или тревожни, особено ако не знаете как да ги лекувате.

Нормално е да губите между 50 и 100 косъма дневно, които обикновено порастват отново. Обаче, независимо дали става въпрос за остаряване, хормонални промени или наследственост, понякога този повторен растеж спира.

В такъв случай може да ви се струва, че трябва да се сбогувате с гъстата си коса завинаги, но това не е задължително.

Spec
1
res bdbb05d26c742608b8b2c495883b1d0d
Ducray
Най-добрия шампоан против косопад
Цена EMAG
2
res e016bd1d0da0696aed8ec0c0bbf6586e
Bioblas
Най-добрия шампоан против косопад с най-ниска цена
Цена EMAG
3
res d6e90933afe91e18cf7d1c01a477fa4c
Vichy
Най-добрите ампули за косопад
Цена EMAG
4
res d6b6465b14dd29cfb4cf019e439388e0
Kirkland
Най-добрите ампули за косопад с миноксидил за мъже
Цена EMAG
5
res 41b54492f33e90170d1659e35ba6b184
Revalid
Най-добрия шампоан против косопад за мъже
Цена EMAG

Най-доброто лечение за косопад може да изисква време и постоянство, но в зависимост от причината за загубата на коса може да има светла страна.

Поради различните типове коса и генетични фактори, вашият план за действие ще се различава от този на другите. Няма универсално решение, но съществуват различни опции за справяне с косопада. Нека разгледаме най-добрите продукти против косопад, които избрахме за вас.

Въпреки че съществуват множество причини за косопад, той се различава от накъсването на косата или липсата на растеж.

Стресът играе важна роля и може да бъде както физически, например при операции или заболявания, така и емоционален.

Често хората не усещат последиците от косопада до месеци по-късно, всеки със своя специфичен активиращ фактор и всяко състояние се третира в зависимост от причината му.

В наши дни има много компании, предлагащи различни продукти – от шампоани и добавки за укрепване на косата до червени лазерни устройства, които стимулират и подпомагат растежа на косата от уюта на дома ви.

Независимо от типа или структурата на вашата коса, е възможно да се сблъскате с косопад или изтъняване на косата в определен момент от живота си.

Въпреки това, сме открили някои от най-добрите продукти против косопад, препоръчани от дерматолози и тествани от нас, които можете да включите в ежедневната си грижа, за да постигнете плътна и здрава коса.

Най-добрите продукти против косопад

1

Ducray

Най-добрия шампоан против косопад

Ducray

EMAG
Шампоан Anaphase+, Против косопад, 400 мл

Шампоанът Ducray Anaphase+ е особено подходящ за хора, които се борят с косопада и търсят ефективно решение за забавяне на този процес. Неговата формула не само почиства косата, но и действа върху скалпа, като го подготвя за по-добро усвояване на активните съставки от другите продукти за борба с косопада.

С биоразградима формула, този шампоан притежава способността да укрепва капилярните влакна, което допринася за забавяне на косопада и подобряване на общата здравина на косата. Освен това, той придава обем и еластичност на косата, като я оставя свежа и жизнена.

Неговите ревитализиращи свойства осигуряват необходимата грижа както за косата, така и за скалпа, като подготвят почвата за по-ефективно действие на следващите продукти от рутината за грижа за косата. Така Anaphase+ не само забавя косопада, но и подобрява общата здравина и външен вид на косата, правейки я по-силна, по-плътна и по-лесна за оформяне.

Мнения: „Много съм доволна, помогна ми за косопада след раждане, само след 2-3 ползвания косопада драстично намаля!“ – EMAG

2

Bioblas

Най-добрия шампоан против косопад с най-ниска цена

Bioblas

EMAG
Шампоан за коса с чесън, 360мл, ORGANI CARE, Турски продукт, против косопад, Бърз растеж

Шампоанът за коса с чесън от Bioblas впечатлява със своите изключителни качества в борбата с косопада и възстановяването на здравия вид на косата. Неговата формула, обогатена с органично масло, не само предотвратява косопада, но и подхранва косата от корена до върха, укрепвайки я и удължавайки нейния живот.

Формулата, богата на екстракт от истински чесън, представлява балансирано съчетание от сяра, витамини и аминокиселини, което осигурява цялостна грижа за косата, възстановявайки увредената й структура и повишавайки устойчивостта й.

Насочена към решаване на проблемите, причинени от стрес, лошо хранене и замърсяване, формулата на шампоана с чесън от Bioblas не само предотвратява косопада, но и коригира масления баланс на косата, придавайки й блясък и жизненост.

Разработен със специална грижа за скалпа и съвместим с неговата естествена pH стойност, този шампоан не само предлага ефективност в борбата с косопада, но и осигурява приятно изживяване при употреба. Потвърждение за неговата ефективност е клиничното изследване, което показва, че патентованият билков комплекс B19, разработен от Bioblas, е ефективен срещу косопада и подхранва косата.

Със своята уникална формула и насочена грижа, шампоанът за коса с чесън от Bioblas е не само ефективен инструмент в борбата с косопада, но и предлага на потребителите качествена грижа за косата, която тя заслужава.

Мнения: „Значително забави косопада. Ползвам го вече 6 месеца и наистина действа.“ – EMAG

3

Vichy

Най-добрите ампули за косопад

Vichy

EMAG

Терапията Vichy Aminexil Clinical 5 е изключително иновативен продукт, предназначен за жени, които се борят с проблема на косопада. Със своята многократна действие формула, този продукт предлага комплексно решение за намаляване на загубата на коса и възстановяване на нейния здрав вид.

С формат на ампули и ултра прецизен апликатор, Vichy Aminexil Clinical 5 предлага лесен и удобен начин за приложение. Неговата немазна, нелепкава и бързосъхнеща формула го прави идеален за ежедневна употреба.

Съчетавайки Aminexil, референтна молекула в борбата с косопада, с 5 активни съставки, тази формула дава оптимални резултати. От корена до върха, терапията укрепва косата, фиксирайки я върху скалпа, увеличавайки устойчивостта на капилярното влакно и намалявайки незначителните дисбаланси на повърхността на скалпа.

Клиничните изследвания потвърждават ефективността на този продукт, като се наблюдава намаляване на косопада в рамките на 6 седмици и укрепване на скалпа в рамките на 3 седмици. Стремежът към оптимална толерантност и хипоалергичност гарантира, че този продукт е подходящ дори и за чувствителен скалп.

В заключение, терапията Vichy Aminexil Clinical 5 е сигурен избор за жени, които търсят ефективно и комплексно решение за борба с косопада и възстановяване на здравия вид на косата.

Мнения: „След петата ампула при мен имаше осезаем ефект. За мен това е най-добрия продукт от този вид..“ – EMAG

4

Kirkland

Най-добрите ампули за косопад с миноксидил за мъже

Kirkland

EMAG
Лечение на косопад, Minoxidil 5%, локално решение, Пакет 6 месеца (6x 60 мл)

Лечението с Kirkland Minoxidil 5% представлява иновативно решение за борба с косопада, което е одобрено от Министерството на здравеопазването и е научно доказано, че стимулира регенерацията на косата. Съдържащ Minoxidil, активното вещество в Rogaine, този продукт предлага ефективността на водещия американски продукт за косопад на по-достъпна цена.

Механизмът на действие на Minoxidil не е напълно ясен, но се предполага, че той действа чрез разширяване на космените фоликули и обръщане на процеса на миниатюризация. Този процес позволява на косата да изглежда по-дебела и по-дълга, като същевременно увеличава покритието на скалпа.

За тези, които се борят с косопада, разбирането на основните факти за процеса е от съществено значение. С космите фоликули, които са фиксирани след раждането и няма да се появяват повече, важно е да се разбере, че загубата на коса е нормален процес, който обаче може да се увеличи до неприемливи нива.

Kirkland Minoxidil 5% представлява интелигентен избор за тези, които търсят ефективно решение за косопада. С научно доказаната ефективност и лесния за приложение формат, този продукт е насочен към тези, които искат да контролират загубата на косата и да възвърнат естествената си красота и увереност.

Мнения: „Без съмнение – продуктът работи успешно! Твърдя го от личен опит, както и от наблюдения на още 5-6 човека. При мен подобрението започна още след 10-я ден, но е индивидуално. Също така държа да отбележа, че регенерацията не е на 100%, но е напълно задоволителна. Създателите са достойни за Нобелова награда!“ – EMAG

5

Revalid

Най-добрия шампоан против косопад за мъже

Revalid

EMAG
Шампоан против косопад, За мъже, 200 мл

Шампоанът против косопад Revalid е едно иновативно решение, насочено към мъже, които търсят ефективност и грижа за косата си. Формулата му включва новата активна съставка SantEnergy™, която се комбинира с Redensyl®, известна със своите ревитализиращи свойства за космите фоликули и стволовите клетки. Тези активни съставки действат като стимуланти за космите фоликули, предпазвайки ги от оксидативно разграждане, укрепвайки косата и насърчавайки растежа й.

Формулата на шампоана е обогатена с екстракт от цвят на швейцарска артемизия, който осигурява деликатно почистване и хидратация на скалпа и сухата коса, като същевременно укрепва структурата на косъма.

Освен това, енергизиращият шампоан Revalid е способен да стимулира и ободрява скалпа, като предоставя необходимата грижа за борбата с косопада. Със своите многофункционални качества, този продукт не само предлага почистване на косата, но и я хидратира и укрепва, като в същото време стимулира скалпа за здрав растеж на косата.

6

Klorane

Най-добрия натурален шампоан против косопад

Klorane

EMAG
Шампоан, С хинин и витамин В6, Срещу косопад, 200 мл

Шампоанът Klorane с хинин и витамин В6 е надеждно решение за борба с косопада, което предлага стимулиращи и укрепващи свойства за вашата коса. Съдържащ кора от Чинчина, този продукт се отличава с богатото си съдържание на хинин – молекула с изключителни укрепващи и стимулиращи свойства. Патентованият активен екстракт от кората е произведен чрез ръчно събиране и концентрация, гарантирайки високо качество и ефективност на продукта.

Подходящ за всички типове косопад и за тънка коса, шампоанът Klorane не само укрепва косата, но и я прави по-силна и еластична. След употреба косата става мека, еластична и лесна за разресване, придавайки ви усещане за свежест и комфорт.

Неговите активни съставки, включително хинин, витамин В5 и витамин В6, подпомагат микроциркулацията на скалпа, увеличават васкуларизацията и максимално усвояване на подхранващите вещества. Резултатът е подобрен и здравословен растеж на косата, като същевременно ревитализира и укрепва изтънялата коса.

Със своята обогатена формула, шампоанът Klorane с хинин и витамин В6 не само предлага ефективно решение за проблема с косопада, но и допълва грижата за здрава и красива коса.

Мнения: „Винаги съм харесвала тази марка шампоани, използвам различни видове. Този също оправда очакванията ми.“ – EMAG

7

Rene Furterer

Най-добрия шампоан против косопад с етерични масла

Rene Furterer

EMAG
Шампоан, Triphasic, Срещу косопад, 200 мл

Шампоанът Rene Furterer Triphasic представлява иновативно и ефективно решение за проблема с косопада, като се допълва от допълнителни продукти като Triphasic Progressive или RF 80. Съдържащ активна съставка АТФ, този шампоан действа в центъра на фоликуларната папила, стимулирайки растежа на косата. Естественият екстракт от Pfaffia, в комбинация с масаж и капсулирани етерични масла, допълнително стимулира микроциркулацията на кожата.

Трифазното действие на шампоана Rene Furterer Triphasic се фокусира върху трите основни фактора, които допринасят за прогресивното наследствено изтъняване на косата. Идеално допълнение към дермато-козметични процедури против косопада, този шампоан за честа употреба допълва експертните ритуали на René Furterer, предлагайки лесно почистване и улеснявайки екстракцията. Дерматологично тестваната ефективна формула на шампоана включва естествени съставки и предлага сензорна текстура, която придава лек и свеж аромат на косата.

За най-добри резултати, шампоанът се нанася веднъж или два пъти седмично върху мокър скалп, като се масажира до образуване на пяна и след това се изплаква. След това се нанася отново и се оставя за 2 минути, преди да се изплакне добре.

Мнения: „ползвам продукта и съм много доволна от него.Значително ми намаля косопада и ми се вгъсти косата.Препоръчвам го.“ – EMAG

Vichy EMAG

Шампоан Dercos Energy против косопад с аминексил, 400 мл
8

Head&Shoulders EMAG

Шампоан против пърхот, Menthol, За мазна коса, 900 мл
9

Redist EMAG

Професионален шампоан против косопад за жени, 500 мл
10

ACM EMAG

Шампоан против пърхот Novophane K, Срещу хронично лющене на скалпа, 300 мл
11

Най-добрите продукти против косопад за 2024 година

Класация 2024
1Най-добрия шампоан против косопадDucray
2Най-добрия шампоан против косопад с най-ниска ценаBioblas
3Най-добрите ампули за косопадVichy
4Най-добрите ампули за косопад с миноксидил за мъжеKirkland
5Най-добрия шампоан против косопад за мъжеRevalid
6Най-добрия натурален шампоан против косопадKlorane
7Най-добрия шампоан против косопад с етерични маслаRene Furterer
Най-добрите продукти против косопад онлайн

Причини за косопад

Най-добрите продукти против косопад.

Както споменахме преди, има различни причини за косопад или изтъняване на косата. Съществува разнообразие от фактори, които могат да допринесат за загубата на коса, включително:

 • лошо хранене
 • диета
 • прием на лекарства
 • стрес
 • промени в хормоналния баланс
 • различни ендокринни проблеми като дисфункция на щитовидната жлеза
 • дефицит на витамини и минерали.

Трябва да обърнете внимание и на хранителния режим, който може също да бъде честа причина за загубата на коса, особено този с високо съдържание на протеини или с ниско/липсващи мазнини.

За здрава коса е от съществено значение наличието на достатъчно протеини, мазнини и определени витамини и минерали.

Химичната обработка на косата може също да допринесе за нейното увреждане и накъсване, което може да доведе до увеличена загуба на коса и затруднен процес на нейния растеж.

Различни форми на косопад могат да бъдат резултат от автоимунни реакции, които могат да се проявят с формиране на белези или без такива. Например, косопадът без формиране на белези, като алопеция ареата, често може да се възстанови напълно.

Ако имате загриженост относно косопад, който може да бъде причинен от лекарства, или просто сте любопитни относно причините за препоръчително е да се консултирате с дерматолог и/или ендокринолог за пълен преглед.

Как да се справим с косопада

Най-добрите продукти против косопад.

Въпреки че оптималното лечение за косопад зависи от конкретната причина, има няколко метода, които могат да помогнат за възстановяването на косата или поне да защитят вече съществуващата коса, съгласно професионалистите.

Добавките за коса, кожа и нокти могат да бъдат полезни за насищане с хранителни вещества, особено ако липсват такива хранителни вещества и са причина за косопад. Те са по-ефективни, когато се използват за справяне с конкретни дефицити.

Препоръчително е също така редовното приемане на мултивитамини, балансирано и здравословно хранене, които подпомагат укрепването на косата и намаляването на отпадъците.“

Също така, прости действия като масаж на скалпа по време на къпане могат да бъдат от полза, тъй като подобряват кръвообращението, което осигурява повече кръв и хранителни вещества в тази област, които са от съществено значение за растежа и запазването на косата.

Въпреки това, най-важното е да се отнасяте деликатно към косата си, особено когато се справяте със загуба или загриженост за нейното здраве.

Разресването на косата е добре и дори се препоръчва, тъй като стимулира циркулацията на скалпа, но е добре да изчакате, докато косата се изсуши, тъй като разресването на мокра коса може да повреди фоликулите и да насърчи чупливостта.“

Помагат ли етеричните масла при косопад

Най-добрите продукти против косопад.

Етеричните масла могат да бъдат ефективни при справяне с косопад, макар че тяхната ефикасност може да варира в зависимост от причината за косопада и индивидуалната реакция на човек към лечението.

Някои етерични масла, които са популярни за стимулиране на растежа на косата и намаляване на косопада, включват:

 1. Масло от розмарин: Известно е със способността си да стимулира циркулацията на скалпа, което може да насърчи растежа на косата.
 2. Масло от лавандула: Освен че успокоява скалпа и намалява стреса, лавандуловото масло има антимикробни свойства, които могат да подобрят здравето на скалпа.
 3. Масло от мента: Осигурява усещане за охлаждане и подобрява циркулацията, което може да стимулира космените фоликули.
 4. Масло от кедрово дърво: Спомага за балансиране на производството на себум и може да подобри растежа на косата.
 5. Масло от чаено дърво: Има антисептични и противовъзпалителни свойства, които могат да поддържат здравето на скалпа и да предотвратят инфекции.

Важно е да се отбележи, че етеричните масла трябва да се разреждат с носещо масло (като кокосово, жожоба или бадемово масло) преди да се нанасят върху скалпа, за да се избегне раздразнение или алергични реакции.

Докато някои хора отбелязват положителни резултати от употребата на етерични масла, научните доказателства за тяхната ефективност при косопад са все още ограничени. За най-добри резултати е препоръчително да се консултирате с дерматолог или трихолог преди да започнете ново лечение за косопад, за да се уверите, че използвате най-подходящите продукти и методи за вашето състояние.

Билките ефективни ли са при косопад

Билките могат да играят роля в справянето с косопада, като много от тях са известни със своите стимулиращи, укрепващи и успокояващи свойства за скалпа и косата.

Въпреки че научните доказателства за ефикасността на билките в борбата с косопада могат да бъдат ограничени, много хора съобщават за положителни резултати при използването им.

Ето някои от най-популярните билки, които се използват за справяне с косопад:

 1. Сао Палмето (Saw Palmetto): Смята се, че инхибира 5-алфа-редуктазата, ензим, който превръща тестостерона в дихидротестостерон (DHT) – хормон, свързан с наследствения косопад.
 2. Розмарин (Rosemary): Често се използва за стимулиране на циркулацията на скалпа, което може да насърчи растежа на косата. Масло от розмарин е особено популярно за тези цели.
 3. Женшен (Ginseng): Известен със своите стимулиращи свойства, женшенът може да подобри циркулацията и да подпомогне растежа на косата.
 4. Алое вера (Aloe Vera): Има успокояващи и овлажняващи свойства, които могат да поддържат здравето на скалпа и да насърчат растежа на косата.
 5. Невен (Calendula): Има успокояващи и антисептични свойства, които могат да поддържат здравето на скалпа и да предотвратят инфекции.
 6. Хибискус (Hibiscus): Богат на витамини и антиоксиданти, хибискусът може да укрепи космените фоликули и да насърчи растежа на косата.
 7. Амла (Indian Gooseberry): Богата на витамин С и антиоксиданти, амла се използва традиционно в Аюрведа за укрепване на косата и поддържане на здрав скалп.
 8. Коприва (Nettle): Често се използва заради високото си съдържание на минерали и витамини, които могат да поддържат здравето на косата и скалпа.

Важно е да се отбележи, че въпреки че билките могат да бъдат полезни, те не винаги са подходящи за всички случаи на косопад, особено когато става въпрос за сериозни медицински състояния или наследствена алопеция.

За най-добри резултати е препоръчително да се консултирате с дерматолог или трихолог, който може да ви насочи към най-подходящите методи за лечение на косопада, включително използването на билки като част от цялостен план за грижа за косата.

Как да изберем най-добрия шампоан против косопад

Най-добрите продукти против косопад.


Изборът на най-добрия шампоан против косопад може да бъде предизвикателство, тъй като трябва да вземете предвид множество фактори, включително типа коса, причините за косопада и специфичните съставки в продукта. Ето някои стъпки и съвети, които могат да ви помогнат да направите правилния избор:

1. Определете типа на косопада

Първата стъпка е да разберете причината за косопада. Косопадът може да бъде причинен от множество фактори, включително генетика, хормонални промени, стрес, неправилно хранене, заболявания на скалпа и др. Консултирайте се с дерматолог или трихолог, за да установите точната причина.

2. Изберете правилните съставки

Различни съставки в шампоаните против косопад могат да помогнат за различни видове проблеми. Ето някои от най-ефективните:

 • Миноксидил: Използва се за стимулиране на растежа на косата и за борба с наследствения косопад.
 • Кетоконазол: Противогъбична съставка, която може да помогне при пърхот и възпаления на скалпа.
 • Биотин: Витамин, който укрепва косата и насърчава растежа.
 • Никотинова киселина (ниацин): Подобрява кръвообращението в скалпа.
 • Сао палмето: Натурална съставка, която може да блокира DHT, хормон, свързан с косопада.
 • Кофеин: Стимулира кръвообращението и растежа на косата.
 • Розмарин, ментол, ментово масло: Подобряват кръвообращението и имат успокояващи свойства.

3. Избягвайте агресивни химикали

Някои шампоани съдържат сулфати, парабени и други агресивни химикали, които могат да изсушат и увредят косата и скалпа. Изберете шампоани с натурални съставки и без агресивни химикали.

4. Прочетете етикета и отзивите

Преди да закупите шампоан, внимателно прочетете етикета, за да разберете какви съставки съдържа. Проверете също и отзивите на други потребители, за да получите представа за ефективността на продукта.

5. Консултирайте се с професионалист

Консултирайте се с дерматолог или трихолог, за да получите персонализирани препоръки въз основа на вашето състояние на косата и скалпа. Те могат да ви насочат към най-подходящите продукти и съставки.

6. Изпробвайте различни продукти

Може да е необходимо време, за да намерите шампоана, който работи най-добре за вас. Изпробвайте няколко различни продукта и наблюдавайте как те влияят на косата и скалпа ви.

7. Следвайте рутината за грижа за косата

Шампоанът е само част от цялостната грижа за косата. Използвайте подходящи балсами, маски и серуми за допълнителна поддръжка и укрепване на косата.

Често задавани въпроси за най-добрите продукти против косопад

1. Какво е косопад?

Косопадът е естествен процес, при който губим коса всеки ден. Обикновено губим между 50 и 100 косъма на ден.

Въпреки това, когато губим прекалено много коса, това може да е признак за по-сериозно състояние. Косопадът може да бъде причинен от различни фактори, включително:

 • Генетика: Някои хора са генетично предразположени към косопад.
 • Хормонални промени: Хормоналните промени, които се случват по време на бременност, раждане, менопауза или други здравословни проблеми, могат да причинят косопад.
 • Стрес: Стресът може да допринесе за косопада.
 • Недостиг на хранителни вещества: Недостигът на хранителни вещества, като желязо или цинк, може да причини косопад.
 • Някои лекарства: Някои лекарства, като химиотерапията, могат да причинят косопад.
 • Някои заболявания: Някои заболявания, като скалпно гъбично заболяване или алопеция ареата, могат да причинят косопад.

2. Какви са различните видове косопад?

Най-честите видове косопад са:

 • Андрогенна алопеция (мъжки тип косопад): Това е най-честият вид косопад при мъжете. Тя се причинява от комбинация от генетични фактори и мъжки хормони.
 • Женска андрогенна алопеция (женски тип косопад): Това е най-честият вид косопад при жените. Тя се причинява от генетични фактори и хормонални промени.
 • Телогенен ефлувиум: Това е временен тип косопад, който може да бъде причинен от стрес, бременност, раждане или други здравословни проблеми.
 • Алопеция ареата: Това е автоимунно заболяване, което причинява внезапна загуба на коса в кръгли петна.

3. Какви са най-добрите продукти против косопад?

Няма един-единствен продукт, който да е най-ефективен за всички, които страдат от косопад.

Някои от най-често срещаните и ефективни продукти против косопад включват:

 • Миноксидил: Това е лекарство без рецепта, което се нанася върху скалпа и стимулира растежа на косата.
 • Финастерид: Това е лекарство с рецепта, което се приема перорално и потиска производството на DHT (дихидротестостерон), хормон, който може да причини косопад.
 • Спиронолактон: Това е лекарство с рецепта, което се приема перорално и потиска производството на DHT.
 • Шампоани против косопад: Някои шампоани против косопад съдържат съставки, които могат да помогнат за стимулиране на растежа на косата или за укрепване на съществуващата коса.
 • Хранителни добавки: Някои хранителни добавки, като биотин, цинк и желязо, могат да помогнат за предотвратяване на косопада, причинен от недостиг на хранителни вещества.

4. Как да използвам продукти против косопад?

Важно е да следвате инструкциите на производителя, когато използвате продукти против косопад.

Някои продукти се нанасят върху скалпа, докато други се приемат перорално.

Важно е да бъдете търпеливи, тъй като може да отнеме няколко месеца, докато видите резултати.

5. Къде мога да намеря продукти против косопад?

Продукти против косопад могат да бъдат закупени от аптеки, дрогерии, онлайн магазини и някои салони за красота.

Кой е Най-добрия Слънцезащитен Крем за Лице | Най-добрият Фон Дьо Тен |  Най-добрата Електрическа Пила за Нокти | Най-добрата Термозащита за Коса | Най-добрите Епилатори  | Най-добрата Спирала за Мигли | Най-добрата Преса за Коса | Най-добрия Шампоан за Растеж на Косата | Най-добрата Боя за Коса | Най-добрата Професионална Боя за Коса

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
 • Total (0)
Сравни
0