10 от Най-добрите качествени плажни чадъри

5
Оценка: 5 (2 гласа)

Ние включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате чрез връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Вижте нашия процес.


 

Готови ли сте за слънцето на плажа? Преди да го направите обаче, уверете се, че притежавате един от най-добрите качествени плажни чадъри, който ще ви осигурят надеждна сянка и ще ви помогнат да се чувствате комфортно.

Защото макар да няма нищо по-хубаво от един забавен ден на плажа, няма нищо по-лошо от това да останете с ужасно слънчево изгаряне до края на ваканцията.

В днешно време опциите са безкрайни, от плажни палатки, отворени сенници, регулируеми чадъри и много други. Някои дори идват с допълнителни функции, включително поставки за чаши и удобни джобове, за да направят плажните ви дни по-приятни.

Най-добрите качествени плажни чадъри са лесни за поставяне, осигуряват UV защита, издържат на силни ветрове и издържат много сезони.

С толкова много възможности, изборът на правилния плажен чадър може да бъде непосилна задача. С нашия списък по-долу, това ще бъде много по-лесно! Ще намерите нещо за всеки бюджет. И въпреки че сте под чадъра, все още слънцето ще ви заслепява, ето защо подбрахме и ви представяме най-добрите слънчеви очила.

Нека се потопим, за да намерим най-добрия плажен чадър за следващото ви плажно пътуване!

Бърз преглед на качествени плажни чадъри

1

Плажен чадър windstop 160, upf50+Най-добрия качествен плажен чадър като цяло

2

Плажен чадър KringНай-добър плажен чадър с ветрозащитен клапан

3

Квадратен плажен чадър paruv 125, upf 50+Най-добрия качествен плажен чадър с uv защита за един човек

4

Плажен чадър, Nils CampВетроустойчив чадър за плаж с uv защита

5

Плажен Чадър KIK 10066Най-добрия мултифункционален чадър

6

Плажен Чадър vidaXLUV защитен плажен чадър и анти-избледняващ полиестер

7

Плажен чадър Hawaii vidaXLНай-добрите качествени плажни чадъри Хавайски стил

8

Плажен чадър TOMi-60, ПрилепНай-добрия дизайнерски модел

9

Палатка MalatecПалатка вместо чадър

10

Палатка с UV-защита Babymoov, Blue Wavesбебешката палатка за плаж

Когато избирате плажен чадър за вашите почивки на плажа, не забравяйте да търсите такъв с материали, които блокират вредните ултравиолетови лъчи, за да предотвратите изгаряне на сянка.

Важно е също така да намерите чадър с издръжлива рамка, която да не се счупи дори при силни ветрове. За да предотвратите отлитането на чадъра, използвайте пясъчна котва или стойка, които гарантира стабилност през целия ден.

За да открием най-добрия плажен чадър за вас и вашето семейство, тествахме различни опции на различни плажове в България и Гърция. Оценихме лекотата на използване, преносимостта, издръжливостта, производителността и общата стойност на всяка опция, изпробвайки ги на часове на открито, дори при изключително ветровити условия.

След седмици на тестване подбрахме нашите предпочитани опции за всеки бюджет. Разгледайте пълното ревю с рецензия за всеки от тях. Вижте и нашите ревю прегледи за Най-добрите лодки за риболов, Най-добри безжични слушалки или Най-добрите телефони (смартфони).

Най-добрите качествени плажни чадъри

1

Плажен чадър windstop 160

Най-добрия качествен плажен чадър като цяло

Плажен чадър windstop 160, upf50+, 2 места, лилаво/бежово

49,99
decathlon
Диаметър: 160 см.
Площ: 2 м².
8 банела.
Съхранявайте плажния чадър PARUV WINDSTOP в калъфа (включен в комплекта). Размери на калъфа: 106 x 22 см.

Подкрепено от много положителни отзиви и нашия собствен опит, може да се каже, че windstop 160 е един от най-добрите избори на пазара.

Този качествен плажен чадър представя добре по отношение на слънцезащита и устойчивост на вятър. Останете защитени от слънцето с UPF 50+ и не се стресирайте, ако вятърът се усили – той етестван да издържа на скорост на вятъра.

Плажният чадър Windstop 160 предоставя отлична защита от слънцето и разполага с ново покритие от вътрешната страна, което блокира минимум 98% от UVB и 95% от UVA лъчите с материя UPF 50+. Интересното е, че покритието е променено и е бяло, осигурявайки оптимална защита независимо от цветовата гама, като същевременно изисква по-нисък разход на енергия при производството.

Въпреки че чадърът предоставя защита от слънцето, ревюто подчертава важността да се вземат под внимание и други фактори като отраженията на слънцето, горещината и конкретният момент от деня. Препоръчително е да се вземат допълнителни предпазни мерки, като носене на слънчеви очила, шапка, горнище с UV защита и прилагане на слънцезащитен крем.

Чадърът може да бъде трансформиран в плажен заслон със свалящи се странични стени с велкро ленти. Джобовете за пясък осигуряват стабилност на стените. Освен това, продуктът се вписва в екологична концепция, използвайки технология с директно багрене на влакното, което намалява влиянието върху околната среда.

По отношение на устойчивостта на вятъра, чадърът издържа на скорост до 20 км/ч, фиксиран в пясъка на дълбочина 25 см. Допълнителна устойчивост се постига с оранжевия накрайник на винт, предоставяйки стабилност до още 10 км/ч. Когато са сглобени стените и джобовете са пълни с пясък, чадърът е стабилен и може да устои на вятър до 20 км/ч в наклонено положение с гръб към вятъра.

В заключение, чадърът Windstop 160 предлага надеждна и устойчива защита от слънцето, с иновативни функции и внимание към екологичните аспекти.

2

Плажен чадър Kring

Най-добър плажен чадър с ветрозащитен клапан

Плажен чадър Kring

105,99
emag
Метал/Полиестер, Син
Височина: 220 см
Разпънат чадър: 220 см (горна част – 100 см).
Диаметър на тръбата: 3.2 см.

Градинският чадър Kring представлява идеалното решение за вашите моменти на отдих на плажа, терасата или дори в двора. Съчетавайки функционалност и стил, този чадър ще придаде уют и комфорт на вашето пространство.

Специалната изработка на спиците и тръбата гарантира високо качество и дълготрайна издръжливост. Боядисани в бяло, те придават елегантен външен вид на чадъра, който се вписва перфектно във всяко около.

Материалът, използван за изработката, е комбинация от метал и полиестер в син цвят, което не само осигурява стабилност, но и добавя свежест и стил към цялостния дизайн. С височина от 220 см и разпънат чадър с диаметър от 220 см (горна част – 100 см), този градински чадър предлага достатъчно площ за сянка и комфорт.

Ако търсите ветроустойчив чадър за плаж, Kring е идеалното решение за плажен чадър с ветрозащитен клапан.

Неговият шестоъгълен дизайн придава на чадъра класически вид, а практичният механизъм с ръчно повдигане гарантира лесна и удобна употреба. Градинският чадър Kring е елегантен аксесоар, който добавя стил и уют към вашия открит простор. Ето защо е част от нашия избор за качествени плажни чадъри.

3

Квадратен плажен чадър paruv 125, upf 50+

Най-добрия качествен плажен чадър с uv защита за един човек

Квадратен плажен чадър paruv 125, upf 50+

27,90
decathlon
Тегло: 1 кг.
Диагонал: 178 см.
Площ: 1,56 м².
Височина: 160 см (дръжка в 2 части).
4 банела.
Квадратен: 125 x 125 см.
Диаметър на стойката на чадъра (в долната част): 2,5 см.

Представяме ви чадър Paruv 125, който е идеален избор за вашите дни на плаж и слънце. Съчетавайки стил и висококачествена защита, този плажен чадър е създаден с оглед на вашето комфортно преживяване.

Материята с UPF50+ гарантира блокиране на минимум 98% от UVB и 95% от UVA лъчите, предоставяйки висок ефект защита от слънцето. Новото бяло покритие от вътрешната страна не само осигурява оптимална защита, но и изисква по-нисък разход на енергия при производството, съчетавайки функционалност и екологична отговорност.

Важно е да се отбележи, че за пълна защита от слънцето трябва да се вземат предвид и други фактори като отраженията на слънцето, горещината и спецификата на времето. Използването на чадъра не изключва необходимостта от носене на слънчеви очила, шапка, горнище с UV защита и редовно прилагане на слънцезащитен крем.

С устойчивост на вятър до 20 км/ч, когато е фиксиран на дълбочина 25 см в пясъка, чадърът Paruv 125 осигурява спокойствие дори при по-вятърно време. Допълнителната покупка на оранжевия накрайник на винт предоставя допълнителна устойчивост на вятър с още 10 км/ч.

В съчетание с екологичната концепция и висококачествената защита от слънцето, чадър Paruv 125 представлява надежден и функционален аксесоар за вашите плажни приключения. Един от най-добрите качествени плажни чадъри.

4

Плажен чадър, Nils Camp

Ветроустойчив чадър за плаж с uv защита

Плажен чадър, Nils Camp

78,12
emag
 Диаметър: 190 + 2×75 cm Диаметър на пръта: 35 mm Дължина в сгънато състояние: 125 cm Тегло: 1600 g

Ако търсите перфектното решение за комфортни и сянчести моменти по време на слънчевите бани, плажният чадър NC7822 от NILS CAMP може да бъде идеалният аксесоар за вас. Този чадър се отличава с лесен монтаж, здрава конструкция и функционални характеристики.

Високото качество на чадъра NC7822 го прави ефективен щит срещу UV радиация, като предоставя SPF 40+ защита. Материята на чадъра осигурява защита от дъжд и вятър, като осемте панела с вентилационна система гарантират свободен поток на въздуха.

Функционалността на чадъра е впечатляваща – може да се настрои както в класическа вертикална позиция, така и под ъгъл, използвайки страничните капаци за тази подредба. Клапите не само стабилизират чадъра, но и предоставят по-голям подслон от вятър и слънце. Допълнителният бонус е наличието на два практични джоба за лични вещи, които правят чадъра още по-удобен.

Лесният монтаж и удобният транспорт на чадъра са големи предимства. С разгъване за секунди и допълнителни пирони в комплекта за фиксиране на чадъра, NC7822 предоставя удобство и функционалност. С диаметър от 190 см и дължина в сгънато състояние 125 см, тегло от 1600 грама, този чадър е перфектният аксесоар за вашите летни приключения.

5

Плажен Чадър KIK 10066, UV Защита

Най-добрия мултифункционален чадър

Плажен Чадър KIK 10066, UV Защита

92,51 102,78
emag
цвят: син и сребърен;
материал: полиестер, стомана;
Размери на чадъра (височина/ширина) 144-230/230 cm;
диаметър на купола на чадъра: 260 cm;
размери на капака: (Ш/В): 14/150 см;
дължина на шнура при капака: 120 см;
тегло: 3,6 кг;

Плажният чадър KIK 10066 се явява отличен избор за уют и защита по време на вашите почивки на плажа. Със своето интелигентно дизайнерско решение, този чадър предоставя не само ефективна UV защита, но и функционалност, което го прави подходящ за разнообразни ситуации.

Сребърното покритие на чадъра не само отблъсква слънчевите лъчи, предпазвайки ви от вредното въздействие на слънцето, но също така осигурява и устойчивост срещу вятър, което е от особено значение, особено когато семейството включва деца, които имат нужда от сянка и защита.

Мултифункционален по своята същност, този плажен чадър е снабден с висококачествен телескопичен стълб, който осигурява стабилност както във вертикално, така и в хоризонтално положение. Той се отличава с удобство при разгъването и със заключващ механизъм, който го прави готов за употреба в секунди.

Практичният дизайн на чадъра включва два прозореца с мрежа, които се затварят с цип. Това предоставя идеални условия за отдих на плажа или в градината. Чадърът се предлага с калъф за лесно съхранение и пренасяне.

С характеристики като размери (В/Ш) 144-230/230 см, диаметър на купола 260 см и тегло от 3,6 кг, този плажен чадър е практичен и удобен аксесоар за вашите летни приключения.

6

Плажен Чадър vidaXL

UV защитен плажен чадър и анти-избледняващ полиестер

Плажен Чадър vidaXL

63,16
emag
Цвят: Антрацит
Материал: Полиестер
Диаметър на пръта: 28 мм
Обща височина: 220 см
Размер: 240 cм
Диаметър на чадъра: 207 см
Устойчивост на метеорологични условия и UV

Плажният чадър от vidaXL предлага стил и функционалност, които го правят идеален аксесоар за вашите дни на плаж. Изработен от UV-защитен и анти-избледняващ полиестер, този чадър не само предоставя елегантен дизайн, но и ефективна защита срещу вредните UV лъчи на слънцето.

Спицата на чадъра е изключително здрава, гарантирайки устойчивост на плата. Чадърът може да бъде лесно монтиран върху готова стойка или в средата на маса с отвор. С функцията за накланяне, този чадър предоставя възможност за регулиране във всяка посока, осигурявайки оптимална защита срещу слънцето.

Вентилационният отвор на върха допринася за устойчивостта на чадъра при силни ветрове и го прави по-стабилен. Елегантният дизайн с цвете придава уникален и стилен вид, който ще ви издигне сред многобройните плажни аксесоари.

С атрактивния цвят „Антрацит“ и размери, включително диаметър на пръта от 28 мм и обща височина от 220 см, този плажен чадър не само предоставя защита от слънцето, но и придава стил на вашите летни приключения. Устойчивостта му на метеорологични условия и UV го един от най-добрите качествени плажни чадъри и изключително подходящ за разнообразни околности, където комфортът и стилът са от значение.

7

Плажен чадър Hawaii vidaXL

Най-добрите качествени плажни чадъри Хавайски стил

Плажен чадър Hawaii vidaXL

85,98
emag
Цвят: Син
Материал: Полиестер
Обща височина: 245 см
Дължина на дъгата на чадъра: 300 см
Диаметър на чадъра: 260 см
Устойчив на атмосферни влияния и UV лъчи

Плажният чадър Hawaii от vidaXL представлява стилен и функционален аксесоар, перфектен за вашите дни на плаж. Изработен от полиестер, който е устойчив на ултравиолетови лъчи и не избледнява, този чадър предоставя ефективна защита срещу вредните UV лъчи на слънцето.

Реброто на чадъра осигурява достатъчно сянка, а при разтягане на пръта се закрепва стабилен подпорен пирон. Чадърът може лесно да бъде монтиран и на стойка, ако такава е налице, или в центъра на маси с дупки. С функцията за накланяне, чадърът осигурява възможност за регулиране във всяка посока, предоставяйки ви оптимална защита от слънцето.

С характерния за Хавай стил и наситеният син цвят, този чадър не само предоставя комфорт и уют, но и добавя атмосфера от тропици към вашите плажни дни. Общата височина от 245 см и дължината на дъгата от 300 см гарантират обширно покритие и надеждна защита. С устойчивост на атмосферни влияния и UV лъчи, този чадър е подходящ за различни климатични условия, а неговата функционалност и стил го правят отличен избор за вашите летни приключения на плажа.

8

Плажен чадър TOMi-60, Прилеп

Най-добрия дизайнерски модел

Плажен чадър TOMi-60, Прилеп

154,99
emag
Габаритни размери 2,40м х 0,2м х 0,2м в опаковка
Височина 2,25 м (без стойка); 2,10х 2,10м  в отворено положение

Плажният чадър TOMi-60 е стилно решение за създаване на комфортна сянка, подходящо за разнообразни среди като басейни, морски брегове, планински зони, тераси и дори дворове. Този дизайнерски модел се отличава с внимание към детайлите и функционалността си.

Конструкцията на чадъра е изработена от алуминий и ПВЦ елементи, като алуминият е покрит с прахово боядисване в кафяв цвят за стилен външен вид. Покривалото на чадъра използва специална италианска мрежа, която не само осигурява UV защита, но и пропуска въздуха, увеличавайки устойчивостта му към вятъра.

Централният кол е с диаметър Ø39 мм, което позволява лесно монтиране в стойка или отвор на маса. Всички елементи на чадъра са разглобяеми и подлежат на замяна, като завъртането на два от тях предоставя различни визуални възможности.

С този модел получавате не само елегантен и стилен аксесоар за сянка, но и практичност и устойчивост в различни ситуации, което го прави изключително подходящ за вашите открити преживявания. Ето защо е нашия стилен избор за най-добрите качествени плажни чадъри.

9

Палатка за плаж Malatec

Палатка вместо чадър

Палатка за плаж Malatec

54,25
emag
Полуотворено, Сгъваемо, Система Pop-up, Защита UV, Размер 190 × 90 x 120 см
Материал: фибро стъкло, покрив PE

Палатката Malatec представлява идеалното решение за тези, които обичат да се наслаждават на слънцето на плажа, но търсят и комфорт и защита от вятър и слънце. Съчетавайки функционалност и удобство, тази полуотворена палатка е подходяща за спокойни моменти на почивка.

Сглобяването на палатката е лесно благодарение на PVC скелета, който се разгъва за секунди след изваждане от капака за транспорт. Размерите й – 190 × 90 x 120 см, предоставят достатъчно пространство за уют и комфорт, като в същото време осигуряват защита от вредните UV лъчи.

Изработена от трайни синтетични материали, палатката е не само издръжлива, но и лесна за почистване. Включените котви осигуряват стабилност дори при по-силни ветрове. След употреба, палатката може лесно да бъде сгъната и съхранена включеният капак, който улеснява транспорта и съхранението й. С Malatec палатката, вашето време на плажа става още по-приятно и безпроблемно. Супер алтернатива на качествени плажни чадъри.

10

Палатка с UV-защита Babymoov, Blue Waves

бебешката палатка за плаж

Палатка с UV-защита Babymoov, Blue Waves

89,00
emag
С  анти-UV покритие 50+
Предпазва от силните слънчеви лъчи, пясък, вятър и насекоми.
2 прозорчета с връзки в задната част за оптимална циркулацията на въздуха

Babymoov палатката с UV защита, модел Blue Waves, предлага перфектната комбинация от стил, комфорт и предпазна функционалност. Независимо дали сте на плаж, в планината или на пикник, тази палатка е надежден спътник, осигуряващ защита за вашето дете от интензивните слънчеви лъчи.

С анти-UV покритие 50+, тази палатка гарантира ефективна защита от вредните въздействия на слънцето, пясъка, вятъра и насекомите, което прави излишно търсенето на най-добрите качествени плажни чадъри.

Предната част е оборудвана с цип и мрежеста материя, която осигурява не само допълнителна циркулация на въздуха, но и защита от насекомите.

Със своите две прозорчета в задната част, палатката предлага оптимална циркулация на въздуха, осигурявайки уютно и свежо пространство за почивка. Сгъването и разгъването на нея отнемат едва 3 секунди, като същевременно е изключително лека с тегло от 1.25 кг.

С три фиксиращи колчета и удобна чанта за носене от 100% полиестер, тази палатка предоставя удобство и мобилност по време на вашите приключения. Размерите й, както сгъната (60 см), така и разгъната (98 x 90 x 85 см), я правят практична и лесна за транспорт. Благодарение на Babymoov, вашият дете може да се наслаждава на безопасна и защитена почивка навсякъде, където и да отидете.

Как да избера най-добрите и качествени плажни чадъри?

Най-добрите качествени плажни чадъри

Едно от основните неща, които трябва да вземете за посещение на плажа, е плажен чадър. Този неизменен аксесоар е ключът към предоставянето на сянка, удобство и защита от слънцето.

На пазара има много вариации от плажни чадъри, като размер, цветове, материали и характеристики. Предизвикателството е да изберете правилния, който отговаря на вашите нужди.

В крайна сметка, качественият плажен чадър трябва да осигури достатъчно сянка, да предпази от ултравиолетовите лъчи и да се справи със силни ветрове.

Това ръководство обхваща също и други важни фактори като преносимост, характеристики и ценови диапазони, за да ви помогне при избора на най-подходящия за вас плажен чадър. Гмурнете се в детайлите, за да разберете повече!

Размер

Има три общи размера на плажния чадър: малък, стандартен и голям. Най-добрият за самотни плажуващи, е този размер осигуряващ сянка за един човек. Побиращи двама до четирима души, това е обичайният размер на повечето плажни чадъри. Този размер предлага достатъчно сянка за малко семейство или няколко приятели. Ако пътувате с по-голяма група, помислете за закупуване на голям плажен чадър. Те осигуряват сянка за до осем души и също така оставят повече място за плажни столове.

Най-добрите плажни чадъри предлагат UV защита

Най-добрите качествени плажни чадъри

При търсенето на плажен чадър за закупуване, е важно да обърнете внимание на UV защитата. Висококачествените плажни чадъри предлагат защита от слънце с UPF 50+.

Не забравяйте, че винаги е добре да използвате слънцезащитен крем с висок SPF, когато сте изложени на слънцето, дори ако ползвате плажен чадър. Такива предпазни мерки гарантират пълна защита и комфорт по време на престоя ви на плажа.

Издръжливост

Плажните фактори като слънце, пясък и вода могат да изпълнят трудности пред плажния чадър. Влиянието на слънцето може да доведе до повреда на сенника, пясъкът може да предизвика затруднения при закрепването на чадъра, а водата може да предизвика проблеми, като образуване на плесен. И не на последно място, вятърът, който често се среща на плажа, може да предизвика неудобства, като например прекарване на чадъра.

Със сигурност искате да откриете плажен чадър, който е издържлив и изработен от висококачествени материали, съпротивляващи на елементите. Преценете конструкцията и материалите, когато избирате своя плажен чадър, за да се уверите, че той може да издържи на времето и условията на плажа.

Плат за плажни чадъри

Да разгледаме основните опции за материали за плажни чадъри – платно, полиестер и памук.

Платно:

  • Изключително издръжлив, устойчив на атмосферни влияния и водоустойчив.
  • Показва отлична устойчивост на избледняване и е дълготраен материал.

Полиестер:

  • Лек, податлив на почистване и устойчив на мухъл.
  • Предлага слънцезащита до UPF 30.
  • Поставя се в разнообразие от ярки цветове и дизайни.

Памук:

  • Издръжлив, обладава естествен топлоотблъскващ ефект и е ветроустойчив.
  • Въпреки че не предлага естествена слънцезащита, могат да се прилагат UV-обработки и покрития, за да се коригира този аспект.

Полиестерните смеси са широко използвани за плажни чадъри и палатки, предлагайки не само отлична слънцезащита, но и ценово достъпни решения. Така че, говорим за оптимално съотношение между качество и цена.

Изработка

Важно е да помислете от какво са направени другите части на чадъра – стълб, рамка и котва.

Стълб за плажен чадър: Стълбовете за плажни чадъри се предлагат от различни материали, като алуминий, стомана или дърво. Алуминиевите стълбове са леки, докато стоманените или дървените предоставят здравина. Например, алуминиевият стълб е подходящ за олекотен вариант, докато стоманеният или дървеният са предпочитани за издръжливост и устойчивост на ръжда.

Рамка за плажен чадър: Рамката на плажния чадър може да бъде изработена от алуминий, дърво или фибростъкло. Фибростъклените рамки предлагат най-добра устойчивост на вятър и гъвкавост.

Плажна котва: Пясъчната котва, намираща се в долната част на пръта на чадъра, е ключов елемент за заземяване и стабилност. Най-добрите плажни чадъри обикновено включват вградени пясъчни котви. В случай че този елемент липсва, винаги можете да закупите подвижна пясъчна котва.

С избора на правилните материали и функции, вашият плажен чадър ще бъде подготвен за всички условия на плажа.

Допълнителни функции

Повечето плажни чадъри се доставят стандартно с чанта за носене или чантичка, но подплатените презрамки наистина могат да направят разлика в комфорта когато става въпрос за дълго пътуване през плаж.

Цветове и модели на плажен чадър

Най-добрите качествени плажни чадъри

Независимо дали търсите забавни шарки, които да се открояват на плажа, или тъмни цветове, за да абсорбират най-много слънце, няма недостиг на цветови опции, когато става дума за плажни чадъри.

Помислете за бюджета си за плажен чадър

Последният, но съществен фактор при избора на плажен чадър е вашето бюджетно ограничение. Въпреки че има висококачествени опции за всеки бюджет, важно е да съобразите дългосрочната инвестиция.

За редовни посещения на плажа може да се окаже полезно да инвестирате във висококачествен плажен чадър, който ще ви служи през много сезони. Този подход, в крайна сметка, може да ви спести пари, като не се налага да закупувате нов чадър на всеки няколко години.

Следвайки тези съвети, ще можете да изберете идеалния плажен чадър, който отговаря на вашите нужди, стил и бюджет. Вече сте готови за уютни и защитени дни на плажа!

Често задавани въпроси

Какъв размер плажен чадър трябва да избера?

При избора на размер на плажен чадър, трябва да вземете предвид броя на хората, които ще използват чадъра едновременно. Повечето предпочитани опции са подходящи за две възрастни лица, осигурявайки комфорт и сянка. Ако имате по-голямо семейство, разгледайте възможността за палатка или търсете по-голям размер на сенника. Просто имайте предвид, че по-малките размери може да не предоставят пълно покритие за цялото тяло едновременно.

Коя е най-добрите материали за плажен чадър?

През нашите реални тестове сме установили, че полиестерът и платът Оксфорд представляват най-ефективните материали за плажни чадъри. При покупка, търсете балдахин с UPF 50+ рейтинг, което е максималната оценка за слънцезащита, постижима за тъкани. Това гарантира, че само 2% от ултравиолетовите лъчи проникват през тъканта и достигат до кожата ви. Тези материали също са устойчиви на вода и атмосферни влияния, осигурявайки ви защита дори по време на непредвидени дъждовни бури.

Каква е стандартната височина за плажен чадър?

Повечето плажни чадъри имат височина 1800 см. Разликите се появяват при опциите за палатка или навес, предполагайки, че ще седите под тях. Чадърите със скоби са обикновено по-къси, тъй като се прикрепват към стол или количка за голф, която вече е на няколко крачки от земята. Височината става важен фактор при преносимостта. Изключително високите опции могат да бъдат неудобни за носене, но калъфите и ремъците за носене решават този проблем, независимо от височината на вашия чадър.

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
  • Total (0)
Сравни
0