Най-добрия Робот за Прозорци

2
Оценка: 5 (3 гласа)

Ние включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате чрез връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Вижте нашия процес.


 

Направете трудната работа лесна с избора на най-добрия робот за прозорци. Те почистват прозорците ви, докато вие седите и си почивате. Вижте нашата класация основана на тестове и потребителски мнения.

Bottom Line
Spec
1
res e98f4e69cecb0af7684c3a1cc93e55d7
Ecovacs W2 Smart Window Robot
Най-добрия робот за прозорци като цяло
Цена EMAG
Режим за почистване на ръбове, пръскачка за вода с тройни дюзи, 10-степенна система за защита, контрол на приложението, Winbot електрически
2
res 0ec31b8087ceb2422d65a25acceb0d85
Hobot 298
Най-добрия робот за прозорци подгласник
Цена EMAG
вграден контейнер, Ефективни микрофибърни подложки, AI технология
3
res e1f8ac76d9492c4a9a8a2ca020d8e220
CHOVERY
Универсален робот за почистване на прозорци
Цена EMAG
двойно пръскане, с дистанционно управление, автономен, автоматично регулируема всмукателна мощност
4
res 72c75bd9994f8dfde744dbe1386ce861
Mamibot W200
Най-лесен за работа
Цена EMAG
Един от най-тънките налични ботове за почистване на прозорци;
Сензорите на ръба предотвратяват срива на робота;
5
res 044c6011d0d975f81d4206567ab9520e
Hobot 388
Най-добрия робот за правоъгълни прозорци
Цена EMAG
вграден контейнер, Ефективни микрофибърни подложки, AI технология

Практични устройства като роботизирани прахосмукачки, мопове и дори новото изобретение – автоматичната машина за почистване на прозорци – набират все по-голяма популярност. Автоматизираното домакинство е изминало значителен път от своето начало.

Миенето на прозорци е сериозна задача, включваща използване на стълба и достигане на труднодостъпни места. Наемането на фирма за тази работа може да бъде доста скъпо. Тук се намесват най-добрите роботи за почистване на прозорци.

Докато нашите баби и дядовци мечтаеха за роботи, които да изпълняват ежедневните задължения, днес тези мечти са реалност. С роботите за почистване на прозорци всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутон, а устройството ще свърши останалото.

Някои от тези роботи са безжични, картографират своя маршрут за почистване и дори могат да почистват подове и стени. Ако искате най-чистия дом или бизнес, открийте най-добрия робот за прозорци в това ревю.

Независимо от това, сигурни сме, че ще се радвате на искрящо чисти прозорци по всяко време. Прочетете нататък и никога повече не се притеснявайте за мръсни прозорци.

Най-добрите роботи за миене на прозорци


1

Робот за почистване на прозорци Ecovacs W2 Smart Window Robot

Най-добрия робот за прозорци като цяло

Ecovacs W2 Smart Window Robot

EMAG
Режим за почистване на ръбове, пръскачка за вода с тройни дюзи, 10-степенна система за защита, контрол на приложението, Winbot електрически

Тествах робот за почистване на прозорци, който може да работи както на закрито, така и на открито, и съм изключително доволен от резултатите. Той събира мръсотията без да я размазва или да оставя следи по стъклото. Роботът ефективно навигира по целия прозорец, без да пропуска петна.

Единственото, което бих искал, е устройството да може да работи, докато е включено в контакта, и да почиства краищата на прозорците по-ефективно.

Току-що приключих с тестването на Winbot W2 – робот за почистване на прозорци с преносима станция, който почиства както отвътре, така и отвън. Winbot W2 има лесна настройка и неговата лека станция удобно съхранява всички части. По време на работа роботът избърсва прозорците, без да оставя прах или следи.

Настройката на Winbot е доста лесна. Роботът идва с лека станция, която държи всичко: робота, свързан към батерията вътре в станцията, две подложки за почистване, бутилка за изстискване за добавяне на вода, въже и кабел за зареждане. Winbot W2 има комбиниран кабел, който служи като предпазно въже и захранващ кабел, който автоматично се навива вътре в станцията с натискане на бутон.

След като заредих робота и го настроих в приложението Ecovacs, роботът Winbot W2 се нуждаеше само от инсталиране на една от включените микрофибърни подложки за почистване. Намокрих подложката с вода и я изцедих, така че да е влажна, но не капеща, преди да я прикрепя към велкро подложката на робота.

Като минуси бих споменал, че ми се иска роботът да може да работи, докато е включен, вместо да се нуждае от зареждане преди всяко почистване. Също така бих предпочел по-силен сигнал, когато приключи с почистването. В момента роботът звъни и казва, че е приключил, но остава включен, тъй като трябва да остане прикрепен, докато не бъде безопасно отстранен. За съжаление, работният шум на робота заглушава сигнала, освен ако не сте точно до него.

Тези неудобства са незначителни в сравнение с предимствата на чисти прозорци с минимални усилия, особено ако живеете в апартамент или имате много прозорци.

Признат и описан от престижния сайт за рецензии ZDNet.

2

Робот за миене на прозорци Hobot 298

Най-добрия робот за прозорци подгласник

Hobot 298

EMAG
вграден контейнер, Ефективни микрофибърни подложки, AI технология

Hobot 298 е водещата автоматизирана машина за почистване на прозорци в линията Hobot от Home Robot. Този модел разполага с всичко, което очаквате от устройство от висок клас, включително изключително качество на изработка и напреднала технология. Елегантният му изцяло бял дизайн се вписва хармонично във всяко пространство, а тихата му работа гарантира, че няма да ви разсейва.

Вашият Hobot 298 пристига с дистанционно управление, три подложки за почистване, 13-футов удължителен кабел, захранващ адаптер и почти 15 фута обезопасително въже.

Роботът за почистване на прозорци Hobot 298 осигурява блестящи прозорци у дома и в офиса с минимални усилия от ваша страна. Той почиства ефективно с почистващ препарат или обикновена вода, премахвайки всякакви замърсявания.

Особено ми харесва бързината на Hobot 298 – той почиства квадратен метър само за две минути и половина. Също така оценявам, че роботът следи къде вече е почистил и спира автоматично, когато приключи.

Hobot 298 е оборудван с контейнер за вода (или почистващ препарат) и автоматична ултразвукова пръскалка. Прикрепената микрофибърна кърпа лесно изсушава водата след почистването, благодарение на прецизното контролиране на количеството вода.

Този робот е подходящ за прозорци с рамки и без рамки, както и за други гладки повърхности. Може да почиства прозорци с размери до 5×6 метра и идва с дистанционно управление и кърпи за мокро почистване. Ние сме официални вносители на марката за България.

Най-добрия робот за прозорци мнения: „Препоръчвам!!!Купих го наскоро и съм много доволна!!!Чисти трудно достъпни за ръчно почистване прозорци и докато работи може да си вършиш нещо друго!!!“ – EMAG

Според Cleanup Expert това е „Сегашният крал на автоматичните роботи за почистване на прозорци.“ Ние обаче го поставяме на второ място, защото останахме възхитени от Ecovacs W2.

3

Робот за почистване на прозорци CHOVERY

Универсален робот за почистване на прозорци

CHOVERY

EMAG
функция двойно пръскане, с дистанционно управление, автономен, 3 режима на почистване, автоматично регулируема всмукателна мощност

Търсите универсален робот за почистване на прозорци? Помислете за робота за почистване на прозорци COVERY. Този модел е подходящ за почистване на прозорци, стъклени врати, мраморни подове и плочки. Силното му засмукване от 5600 Pa гарантира, че няма да се изплъзне от вашия прозорец.

Технологията за откриване на ръбове AI 2.0 автоматично разпознава края на стъклото, предотвратявайки падания. Изкуственият интелект може също да изчислява маршрути и да почиства автоматично. Роботът за почистване на прозорци CL3 има подобрени изходи за вода, които осигуряват пълно покритие на зоната за почистване, ефективно премахвайки петна. Той може да почисти до 30㎡ прозорци, без да се подхлъзне, и предотвратява разливането на вода по перваза на прозореца.

Роботът е оборудван с интелигентна навигационна система и система за откриване на ръбове. С вградената AI технология, роботът може да открива рамки на прозорци и препятствия и автоматично да коригира посоката си. Има три автоматични начина за почистване.

За безопасност, роботът разполага с тройна система за безопасност. Моторът осигурява силна всмукателна сила от 2700 Pa до 3300 Pa, а вградената литиева батерия стартира, когато захранването е изключено, като резервен източник на захранване за още 30 минути, за да се предотвратят падания. Задължително използвайте предпазното въже за допълнителна сигурност!

4

Робот за почистване на прозорци Mamibot, W200

Най-лесен за работа

Mamibot W200

EMAG
Един от най-тънките налични ботове за почистване на прозорци;
Сензорите на ръба предотвратяват срива на робота;

Изглежда, че има някои пропуски в предоставената информация за Mamibot W200, затова ще опитам да доразвия текста и да го направя по-ясен:

Mamibot W200 е висококачествен робот за почистване на прозорци, който е идеален за дълбоко почистване. Способен е да мие както стъкла в рамка, така и без рамка, включително стъклени маси. В допълнение, Mamibot може да почиства и други гладки повърхности като подове и стени, което го прави изключително универсален.

Роботът разполага с интелигентни маршрути за почистване и е оборудван със сензор за предотвратяване на падане, което осигурява безопасност при работа. Съвместим е с приложение за управление, подходящо както за iPhone, така и за Android устройства.

С Mamibot W200 вие ще имате възможност да си наслаждавате на чисти прозорци без усилия от ваша страна. С неговата безжична функционалност той може да почиства дори и на труднодостъпни места, където няма електрически контакти. Дистанционното управление позволява на разстояние до 20 фута да управлявате робота, осигурявайки ви удобство и лесно контролиране.

Той предлага силно засмукване, което се автоматично адаптира според типа на прозореца, гарантирайки стабилност и предотвратяване на евентуално падане.

5

Робот за миене на прозорци, Hobot 388

Най-добрия робот за правоъгълни прозорци

Hobot 388

EMAG
вграден контейнер, Ефективни микрофибърни подложки, AI технология

Роботът за почистване на прозорци HOBOT-388 е вашето решение за безупречно чисти прозорци без големи усилия от ваша страна. Забравете за скъпите услуги за професионално почистване на прозорци, които могат да ви възнаграждават с високи сметки всеки месец, както и за опасните изкачвания по стълби, които могат да представляват риск за вашето здраве.

HOBOT-388 е особено ефективен при почистване на прозорци от пода до тавана. Неговият подобрен изкуствен интелект оптимизира маршрута за почистване, което значително улеснява обработката на по-големи от обикновено стъклени повърхности.

В отличие от други роботи за почистване на прозорци, които изискват нанасяне на скъпи почистващи препарати върху тампоните, HOBOT-388 разполага с иновативен резервоар, който равномерно нанася лека мъгла от почистващ разтвор. Тази комбинация от специални съставки на разтвора и високоефективни почистващи колела гарантира искрящо чисти прозорци, дори при умерено използване на разтвора.

HOBOT-388 е подходящ за почистване на всякакви твърди и гладки повърхности. Освен прозорци, можете да почиствате с него огледала, стъклени стени в бани, маси, шкафове, гардероби и други. Устройството е обновено с нов контейнер за вода, подобрен дизайн, по-добър софтуер за почистване, усъвършенствана връзка между робота и кабела, безчетков мотор и много други функции.

С HOBOT-388 ще се наслаждавате на безупречно чисти повърхности без значителни усилия и времеви загуби.

Мнения: „Отлична работа, особено за високите етажи.“ – EMAG

6

iHunt Smart Window Robot 4 PRO Twin Spray

Висока оценка в EMAG

iHunt Smart Window Robot 4 PRO Twin Spray

EMAG
2 пръскачки, управление от приложението, вграден UPS, дистанционно управление и резервни кърпи

Роботът за почистване на прозорци iHunt Smart Window Robot 4 PRO Twin Spray е високотехнологично устройство, което предлага напреднали функции за перфектно чисти прозорци. Ето някои от ключовите характеристики на този модел:

 1. Двойни пръскачки за разпределение на почистващ разтвор: Този модел разполага с две пръскачки, които равномерно разпръскват почистващ разтвор върху повърхността на прозорците. Това гарантира ефективно почистване без да оставя следи или петна.
 2. Управление чрез приложение: С iHunt Smart Window Robot 4 PRO Twin Spray можете да управлявате робота от разстояние чрез специализираното мобилно приложение. Това ви позволява да програмирате работния режим, да следите напредъка на почистването и да настройвате настройките според вашите нужди.
 3. Вграден UPS (устройство за непрекъснато захранване): За допълнителна сигурност, iHunt Smart Window Robot 4 PRO Twin Spray е оборудван с вграден UPS. Това устройство осигурява захранване и в случай на прекъсване на електричеството, като позволява на робота да приключи почистването и да се изтегли безопасно.
 4. Дистанционно управление: В комплекта с робота получавате и дистанционно управление, което допълнително улеснява контрола върху устройството, особено ако предпочитате класическия начин на управление.
 5. Резервни кърпи: При iHunt Smart Window Robot 4 PRO Twin Spray получавате в комплект и резервни кърпи за почистване. Това ви осигурява дълготрайно използване на робота, без да се налага да търсите допълнителни аксесоари скоро след покупката.

Този робот за почистване на прозорци е идеален избор за дома или офиса ви, предлагайки надеждност, ефективност и удобство при почистването на големи стъклени повърхности.

Мнения: „Робота ме изненада положително. Не очаквах толкова добре да се справи от първо чистене. При силно замърсени прозорци преди да го пусна, напръсквам с препарат за стъкла и ефекта е поразителен. За 14 измити прозореца не е паднал нито веднъж. Внимава се къде минават кабела и въжето за да не се закачат някъде и да съборят робота. Няма инструкция на Български дори и в сайта (както е написано в книжката, че има). Лесен за употреба. Работи от приложение и от дистанционно. Препоръчвам“ – EMAG

Ако не сте запознати с марката iHunt, това е румънска компания, която е производител на електроника в Китай.

7

Робот за прозорци Xiaomi Hutt W8 Smart

Качествен робот за прозорци Xiaomi

Xiaomi Hutt W8 Smart

EMAG
Дебелина на тялото: 8.3см
Обороти: 27000 об/мин
Всмукателна мощност: 3800Pa

Когато търсех идеалния робот за почистване на прозорци, натъкнах се на Xiaomi HUTT W8 и реших да го изпробвам. Впечатлен съм от това какво може да постигне този уред с напреднали функции и интелигентна технология, която обещава безупречно почистване на стъклени повърхности с минимални усилия от моя страна.

Независимо дали става въпрос за прозорци с рамка или без, плочки или огледала, HUTT W8 се справя много ефективно. Един от най-големите му плюсове е двойната система за водно пръскане, която позволява както водно, така и химическо почистване. Резервоарът от 80 мл осигурява достатъчно вода за почистване на до 35 кв.м., което е удобно, когато трябва да се почистят по-големи повърхности без прекъсване за доливане на вода.

Интелигентният алгоритъм HUTTTHINK прави робота изключително ефективен. С мощност до 3800 Pa засмукване, той без проблем справя с трудни замърсявания като кал и масло. Различните режими на почистване и специализираните почистващи подложки гарантират, че всяка повърхност ще бъде идеално чиста.

С вградени лазерни сензори, които откриват препятствия и ръбове, HUTT W8 осигурява безопасност по време на работа. Допълнително, интелигентната функция за гласови подсказки предоставя реално временни актуализации за състоянието на робота, което е особено удобно.

С компактни размери от 241 x 241 x 83 мм и тегло 1,41 кг, HUTT W8 е лесен за управление и съхранение. Най-доброто от всичко е, че може да се контролира чрез интуитивното му приложение, което предлага дистанционно управление и реално временни статуси за работата на робота.

Обобщено, HUTT W8 се оказа невероятен избор за автоматично и безупречно почистване на прозорци и други гладки повърхности. Съчетание от надеждност, ефективност и удобство в компактен и интелигентен пакет, този робот наистина изпълнява очакванията си.

Xiaomi HUTT C6 EMAG

Робот за чистене на прозорци
8

Hobot 268 EMAG

Ефективни микрофибърни подложки, AI технология
9

Mamibot iGLASSBOT W120-T EMAG

Добър робот за почистване на прозорци
10

HUTT DDC55 EMAG

3800PA, 27000 об/мин
11

Най-добрите роботи за прозорци за годината

Класация 2024
1Най-добрия робот за прозорци като цялоEcovacs W2 Smart Window Robot
2Най-добрия робот за прозорци подгласникHobot 298
3Универсален робот за почистване на прозорциCHOVERY
4Най-лесен за работаMamibot W200
5Най-добрия робот за правоъгълни прозорциHobot 388
6Висока оценка в EMAGiHunt Smart Window Robot 4 PRO Twin Spray
7Качествен робот за прозорци XiaomiXiaomi Hutt W8 Smart
Най-добрите роботи за прозорци онлайн

Колко добре се справят автоматизираните роботи за прозорци?

Мнозина се изумяват, когато първият път видят своя робот за почистване на прозорци, често известен като Winbot. Визуално те изглеждат като нещо направо от научно-фантастичен филм – големи роботи, леко и магично се движещи по стъклото.

Науката зад тези роботи, въпреки техните магични аспекти, е сравнително ясна. Те работят с помощта на два основни метода: единият използва мощен вакуум, който създава достатъчно засмукване, за да държи робота стабилен на стъклото, докато другият използва специализиран магнит, закрепен от другата страна на стъклото.

Магнитните системи срещу засмукване бяха по-често срещани в ранните дни на роботите като Winbot, но с развитието на технологиите вакуумните системи станаха по-популярни. Въпреки това, предимството на магнитните модели е, че те никога не рискат да паднат, дори и при спиране на захранването или загуба на засмукване. Въпреки това, закрепването на магнита от другата страна на стъклото не винаги е практична опция, което прави вакуумните роботи по-гъвкави.

В днешно време по-голямата част от висококачествените роботи за почистване на прозорци използват вакуумни системи, които са по-ефективни и по-широко приложими за различни повърхности. Те могат да работят на практически всякакви гладки повърхности, включително и наклонени.

Роботите се движат с помощта на специализирани колела, вериги или въртящи се микрофибърни подложки. Всички модели са оборудвани с микрофибърни подложки, които осигуряват ефективно почистване без ивици по стъклото.

Независимо от избрания модел, роботите за почистване на прозорци функционират според сходен принцип, но различават се по функционалност и удобства като автоматизирани пръскачки, сензори за препятствия и дори възможности за дистанционно управление чрез приложение.

Така че, ако сте в процес на избор на автоматична машина за почистване на прозорци, важно е да се запознаете със спецификациите и възможностите на модела, за да изберете най-подходящия за вашите нужди и предпочитания.

Как да избера най-добрия робот за прозорци за мен

В забързаното ни ежедневие, чистенето на прозорци може да се превърне в истинско мъчение. За щастие, технологиите ни идват на помощ с роботите за прозорци, които ни обещават безупречно чисти прозорци без усилия.

Но кой робот за прозорци е най-подходящият за вас? Не се тревожете, това ръководство ще ви помогне да вземете най-доброто решение!

Какво да търсите в робот за прозорци:

 • Вид на прозорците: Някои роботи са проектирани само за прави прозорци, докато други могат да се справят и с наклонени или извити прозорци.
 • Размер на прозорците: Уверете се, че роботът може да покрие размера на вашите прозорци.
 • Начин на прикрепване: Някои роботи се вакуумират към прозореца, докато други използват магнитна система.
 • Функции за почистване: Някои роботи предлагат само сухо почистване, докато други могат да мият и мокро.
 • Допълнителни функции: Някои роботи разполагат с функции като дистанционно управление, автоматично планиране на почистване или разпознаване на препятствия.
 • Цена: Цените на роботите за прозорци варират значително, така че определете бюджет преди да започнете търсене.

Роботите за прозорци могат да бъдат чудесен помощник в домакинството, спестявайки ви време и усилия. С богатия избор на модели на пазара, сигурни сме, че ще откриете перфектния робот за вашите нужди и бюджет.

Как се отличава висококачествения робот за прозорци?

Това, което прави един робот за почистване на прозорци добър или лош, значително зависи от вашия случай и специфичните ви нужди. Преди да решите да инвестирате в такова устройство, е важно да обмислите какви прозорци трябва да почиствате, колко големи са те и с каква честота.

Отговорите на тези въпроси значително варират между собствениците на жилища и собствениците на малки бизнеси. Това, което може да се счита за идеален робот за един човек, може да не отговаря на нуждите на друг. Например, ако имате нужда от почистване на много малки прозорци, е важно да изберете компактен модел, който може да се справи с тези задачи ефективно. Също така, формата на робота е съществен аспект. Моделите с двойно въртене могат да са чудесни за кръгли прозорци, но може да са неефективни за почистване на ъгли.

Теглото на робота също е важно. Въпреки че повечето модели създават достатъчно засмукване, за да останат прикрепени към стъклото, е важно да проверите спецификациите за минимална дебелина на стъклото, особено ако живеете в стара сграда с тънки прозорци.

Качеството на мотора е друг фактор, който определя функционалността на робота. Висококачествените мотори осигуряват по-мощно засмукване и по-бързо движение, което е особено полезно за големи прозорци или за редовно почистване.

Безопасността е от ключово значение при избора на робот за почистване на прозорци. Разгледайте модели, които включват допълнителни функции за безопасност като резервни батерии за запазване на прикрепеността в случай на прекъсване на захранването.

Напредъкът в AI технологиите е също важен аспект. Модерните роботи използват AI, за да оптимизират своите маршрути и да осигурят по-ефективно почистване. Тази автоматизация помага за по-добра работа и по-малко усилие от ваша страна.

Все по-много функции като автоматични пръскачки и дистанционно управление чрез приложения се появяват на пазара, предлагайки по-голям контрол и удобство по време на процеса на почистване.

С други думи, преди да направите избора си, е важно да разгледате всички тези фактори и да се уверите, че избраният модел отговаря на вашите конкретни нужди и очаквания.

Недостатъци на робота за почистване на прозорци

Тези съображения за времето и други фактори са критични при избора и използването на робот за почистване на прозорци. Вотът може да представлява отлично решение за автоматизирано почистване на прозорци, но е важно да се имат предвид някои специфични аспекти:

 1. Времето: Роботите за почистване на прозорци не работят ефективно при екстремни метеорологични условия като много горещо време или когато вали сняг. В тези случаи е препоръчително да избягвате използването на робота и да изчакате подходящи условия.
 2. Дебелина на стъклото: Различните модели роботи могат да се справят по-добре с различни дебелини на стъклото. Тънките стъкла, като огледала или тези с дебелина под 3 милиметра, изискват специален модел робот, който може да се прикрепи без да ги разбие.
 3. Захранване: Роботите за почистване на прозорци могат да бъдат захранвани от батерии или да имат прикрепен кабел. Батерийните модели са по-мобилни, но имат по-ограничено време на работа между зарежданията. Ако имате много прозорци за почистване, може да бъде по-практично да изберете модел с прикрепен кабел.
 4. Ивици и почистване: За да се избегне появата на ивици по прозорците, е важно редовно да почиствате микрофибърните кърпи на робота и да ги поддържате чисти. Неправилното поставяне на кърпите може да доведе до пропуснати точки при почистването или дори до падане на робота от прозореца.
 5. Ниво на шум: Роботите за почистване на прозорци са обикновено тихи устройства, но трябва да се има предвид, че винаги ще присъства някакъв шум поради двигателя им. Изборът на модел с по-ниско ниво на децибели може да помогне за намаляване на потенциалното дразнене от шума.

Изборът на подходящ робот за почистване на прозорци зависи от конкретните ви нужди, структурата на вашата сграда и климатичните условия във вашата местност. Преди да вземете решение, е полезно да се консултирате с професионалисти или да разгледате детайлно спецификациите на различните модели на пазара.

Често задавани въпроси за роботите за почистване на прозорци:

Как работят роботите за почистване на прозорци?

Роботите за почистване на прозорци обикновено използват технология за всмукване и специални почистващи подложки, за да прилепнат към и почистят повърхността на прозорците. Те използват комбинация от сензори, алгоритми и навигационни системи, за да осигурят ефективно и безопасно почистване.

Да се уверя ли, че роботите за почистване на прозорци са подходящи за всички видове прозорци?

Въпреки че повечето роботи за почистване на прозорци са разработени да работят с различни видове прозорци, е важно да се консултирате с препоръките на производителя. Някои модели може да не са подходящи за текстурирани или матирани стъкла, много замърсени повърхности или прозорци с определени покрития.

Колко време отнема на робот за почистване на прозорци да завърши работата?

Времето за почистване може да варира в зависимост от размера и състоянието на прозореца, както и от модела на робота и избрания режим на почистване. Обикновено роботът може да почисти стандартен прозорец за около 5 до 15 минути.

Има ли нужда роботите за почистване на прозорци от поддръжка?

Да, редовната поддръжка е необходима, за да се гарантира оптималната работа на робота за почистване на прозорци. Това включва почистване на всмукателния механизъм и почистващите подложки, проверка за препятствия и уверяване, че сензорите са чисти. Някои модели може да изискват смяна на батерията или презареждане, в зависимост от използваната технология.

Заключение

Въпреки че автоматичните машини за миене на прозорци може да не са подходящи за всеки, те безспорно представляват голяма стойност за някои.

За тези, които ги използват, тези роботи са направили голяма разлика. Живеем във времена, където автоматизацията е решение за множество от нашите всекидневни предизвикателства.

От собствениците на бизнес, които искат да подобрят външния вид на своите сгради и в същото време да спестят човешки труд, до собствениците на жилища, които ценят чистотата и отличния външен вид на своите прозорци, роботите за почистване на прозорци са несравнима инвестиция.

Най-добрия Препарат за Почистване на Прозорци | Най-добрата Безкабелна Прахосмукачка | Най-добрия моп | Най-добрата Прахосмукачка Робот

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
 • Total (0)
Сравни
0