11 от Най-добрите 65 Инчови Телевизори 2024 г.

3
Оценка: 5 (2 гласа)

Когато решавате закупуването на нов телевизор, размерът е един от най-важните фактори, които трябва да имате предвид. Напоследък най-популярният размер за телевизори бавно се превръща в 65-инчов размер на екрана. 

В тази рецензия ви представяме най-добрите 65-инчови телевизори за всеки бюджет. Въпреки че преди бяха скъпи, сега можете да получите най-добрия 65-инчов 4k телевизор за вашите нужди във всеки ценови диапазон, тъй като има богат избор от модели, от които да избирате.

За по-ограничени пространства 65-инчов телевизор може да изглежда прекомерен по отношение на размера, но аз го считам за правилния избор за повечето всекидневни. Той не е твърде голям, за да налага ограничения в пространството или да доминира, предоставяйки впечатляващо гледане и изживяване при игра.

Освен това, 65-инчовият размер е един от най-популярните и често срещани размери на телевизори, като предоставя множество възможности за избор. За да ви помогна при избора на най-подходящия 65-инчов телевизор за вашия дневен салон и бюджет, аз събрах някои от наистина най-добрите модели на пазара. Да разгледаме някои от тях.

Кой е най-добрият 65 инчов телевизор в момента?

След като прегледах множество от най-добрите телевизори тази година, предпочитаният 65-инчов модел от мен и за повечето хора е серията TCL QLED 65C745. Той предоставя изключително качество на картината, оборудван с всички съвременни функции, необходими за модерен телевизор, включително 4K/120Hz вход и променлива честота на опресняване, които могат да извлекат максимума от игровите конзоли като PS5 и Xbox Series X, и това на достъпна цена. Когато приятелите ме питат за препоръка за най-добрия 65-инчов телевизор, винаги споменавам серията TCL QLED 65C745.

Въпреки това има и много други отлични варианти, особено ако търсите телевизор с по-малък размер от 65 инча. Така че, въпреки че TCL QLED 65C745 е моят фаворит в момента, както и за повечето хора, той може да не бъде най-подходящият за вашите предпочитания или бюджет.

Най-добрите 65 инчови телевизори тази година

По-долу можете да намерите всички наши избори за най-добрите 65 инчови телевизори. Нашите препоръки обхващат всеки тип дисплей и бюджет, така че със сигурност ще намерите нещо тук, което да отговаря на вашите нужди.

1

Телевизор TCL QLED 65C745, 65″

Най-добрия 65 инчов телевизор като цяло

TCL QLED 65C745, 65″

EMAG
 65″ (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz

TCL продължава да бъде лидер в нашия рейтинг на най-добрите телевизори в продължение на последните години, а моделът TCL QLED 65C745, 65″ е нещо уникално и дори по-добро от предишните версии.

В моите сравнителни тестове той се отличава с изключителна яркост и впечатляващо въздействие, запазвайки при това отличен контраст – комбинация, която никой друг телевизор не може да предложи в този ценови диапазон.

Ключът към тази висока производителност е в технологията mini-LED и добре реализираното локално затъмняване с цял масив. Дизайнът му с централна стойка също е елегантен.

2

Телевизор Samsung OLED 65S90C, 65″

Най-добрия 65 инчов телевизор OLED

Samsung OLED 65S90C, 65″

EMAG
(163 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Class F

Когато става въпрос за оптимален баланс между производителност и цена, Samsung S90C се издига като най-добрият 65 инчов телевизор OLED, който може да закупите. За тази цена просто няма по-добър дисплей с толкова високо ниво на производителност в този размер.

В противопоставяне на OLED телевизорите на LG, S90C използва квантови точки, което позволява по-ярки цветове. В комбинация с безкрайното контрастно съотношение, телевизорът S90C предлага великолепни изображения с висок динамичен диапазон (HDR) и впечатляваща пикова яркост от около 1000 нита. За по-добра картинова производителност от това ще трябва да заплатите около 2000 лв повече за 65-инчов OLED.

Въпреки че може да бъде разочароващо, че Samsung не поддържа Dolby Vision, което може да осигури по-фини настройки на HDR изображението, възможностите на S90C за HDR10 и HDR10+ са толкова мощни, че малко хора ще забележат разлика. Телевизорът също така се справя добре със съдържание с по-ниска резолюция, въпреки че не може да се конкурира напълно с обработката на картината, която ще получите на висок клас дисплей от Sony.

Без значение дали гледате 4K филми в тъмна стая или превключвате кабелни канали в светла всекидневна, S90C изглежда фантастично. Този модел сме го клсирали и за най-добрия OLED телевизор като цяло, а Businessinsider го поставя начело при най-добрия 65 инчов телевизор.

3

Телевизор Hisense 65″ U8KQ

Най-добрите 65 инчови телевизори бюджетен вариант

Hisense 65″ U8KQ

EMAG
4K Ultra HD 3840×2160, ULED Pro, FALD, Quantum Dot, 144Hz, IPS, HDR 10+, HLG, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, Smart TV, WiFi 5GHz, WiFi Direct, BT, Anyview Cast, 4xHDMI, 2xUSB, LAN, CI+, DVB-T2/C/S2, Black 65U8KQ

Hisense U8KQ представлява отличен избор, когато става въпрос за 65-инчов телевизор с ограничен бюджет. Въпреки че може да има някои компромиси в производителността, този модел предоставя изключителна стойност в този размеров клас.

Този бюджетен телевизор използва QLED дисплей с локално затъмняване и квантови точки. Единственият в своя ценови диапазон, който също така използва Mini LED технология, U8KQ предоставя по-прецизен контрол на зоните за затъмняване, което допринася за по-добър контраст и по-малко разцвет.

Затъмняването на U8KQ е отлично за неговия клас, въпреки че нивата на черно не са толкова дълбоки, както при по-скъпите модели. Телевизорът има ограничена яркост в сравнение с висок клас QLED, така че може да не е най-подходящ за стаи, които получават много светлина.

С пикова стойност от около 600 нита, този телевизор все още предоставя достатъчно яркост, за да подчертае предимствата на съдържанието с висок динамичен диапазон.

4

Телевизор LG OLED65C32LA, 65″


Най-добрият 65 инчов телевизор от висок клас

LG OLED65C32LA, 65″

EMAG
UHD OLED evo, 4K (3840 x 2160), DVB-C/T2/S2, Full Cinema Screnn, Alpha 9 Processor, 120Hz, ThinQ A

Препълнен с нетърпение и вълнение, реших да изследвам новият телевизор LG OLED65C32LA – магията, която скриваше в своите 65 инча. С изграждането на очаквания и каскадиращата ми любознателност, отворих кутията и погледнах към този монумент на технологичния прогрес.

Следващата част от този аудио-визуален фийлм беше Full Cinema Screen – магията, която се случваше в момента, когато екранът оживяваше. С OLED evo технологията всеки пиксел промени цвета си, светлина и дори самостоятелно изгасяне. В съчетание с разделителната способност 4K, визуализациите станаха живописни, с една дума – дълбоко поглъщащи.

Но разказът не спираше тук. Влезнах в света на бързите кадри с 120Hz, които предоставиха плавност и яснота в движението, като се пренесох директно в сърцето на действието. Завладяващият Alpha 9 Processor, разгърнал своите магически крила, гарантираше, че всеки детайл беше точен, впечатляващ и почти реален.

Но по-нататък в този аудио-визуален епос, се оказа, че звукът също е ключов играч. Dolby Atmos се превърна в своя собствен оркестър, около мен, водейки ме през звукова симфония, която напълно ме погърна в произведението.

И не бях там само като наблюдател. Със своите вградени технологии като HDR10, Dolby Vision и поддръжка на VRR, NVIDIA G-SYNC, AMD FreeSync, този телевизор се превърна в идеалния спътник за геймъри, като ме отведе във виртуални светове, където реалността се слива със завладяващата виртуална реалност.

ThinQ AI, сърцето на този умен телевизор, го превърна в съучастник във всяко мое желание. Гласови команди за навигация, включване на любими приложения или дори коригиране на осветлението – всичко се случваше чрез магията на моите думи.

С разгар на своя рецитал, този телевизор влезе в света на свързаността с възможности като HDMI, USB, вграден Wi-Fi, Bluetooth, Airplay 2 и Multi V. Всичко, което е било необходимо, за да се създаде перфектният финал на този разказ.

Така приключи моето пътешествие с един от най-добрите 65 инчови телевизори LG OLED65C32LA – телевизор, който не просто предлага гледане, а създава преживяване. Това не е просто продукт; това е портал към несравними светове, където реалността среща фантазията.

5

Телевизор TCL LED 65P635, 65″

Най-добрият бюджетен 65-инчов смарт телевизор

TCL LED 65P635, 65″

EMAG
(164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас F

Дозволете ми да ви разкажа за един телевизор, който не само променя начина, по който гледаме, но и пренася цялостното изживяване на развлечението на следващо ниво. Това е TCL P635, който съчетава в себе си последните технологични иновации, за да ви предложи невероятно HDR 4K изживяване.

Започваме с ключовия елемент – High Dynamic Range (HDR). Серията TCL P635 представя HDR 10, което е съсредоточено в подобряването на контраста, цветовете и запазването на повече детайли. Когато включите HDR на този телевизор, вие влезте в свят, където светлите и тъмните нюанси са несравнимо остри, цветовете са изключително точни, а детайлите на изображенията са пленителни.

Но какво прави изображенията толкова богати и дълбоки? Тук се включва Dynamic Color Enhancement, разработен ексклузивно от TCL. Този алгоритъм оптимизира автоматично интензитета на цвета, произвеждайки по-живо и реалистично видео изживяване. Той анализира и динамично изчислява видеосигнала, за да предостави нюанси и дълбочина на цветовете, които режисьорът на филма е предвидил. Така подобрените цветове запазват тоновете на кожата и разширяват детайлите на сенките, доставяйки качество на картината, което превъзхожда стандартите на HDR.

Свежестта на картината се пренася още по-далеч с динамичното тонално картографиране, оптимизиращо качеството на изображението кадър по кадър. Технологията за висок динамичен диапазон подобрява обхвата от тонове, яркост и контраст, като предлага по-нюансирано съдържание.

За геймърите, P635 не е просто телевизор с добра картина. С HDMI 2.1 и ALLM (Автоматичен режим с ниска латентност), вие получавате оптимизирани настройки за игри и най-ниската латентност. ALLM позволява автоматично превключване в режим „Игра“ с минимално закъснение при въвеждане на играта, което е от съществено значение за запалените геймъри.

В заключение, този телевизор не предоставя просто картини – той предлага истинско визуално изживяване. С един от най-добрите 65 инчови телевизори TCL P635, всеки екран се превръща в портал, отвеждащ ви в свят на цветове, контрасти и детайли, които се стопяват в едно завладяващо изживяване на развлечението.

6

Телевизор Sony BRAVIA OLED 65A95L, 65″

Най-добрите 65 инчови телевизори за домашно кино

Sony BRAVIA OLED 65A95L, 65″

EMAG
 (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Class G

Един от най-добрите 65 инчови телевизори Sony A95L OLED е истинско върхово изживяване за ентусиастите на домашното кино. Макар цената му да е на високо ниво, всеки долар се оправдава от удоволствието, което този телевизор предоставя. Вземайки предимство от последните технологични иновации, A95L OLED не само надминава своя предшественик, но и предоставя нови възможности за възхитителни визуални преживявания.

Най-важният аспект, който изпъква при този модел, е пиковата яркост, която достига около 1500 нита. Това е значително подобрение спрямо предишния модел и едно от най-високите показатели за OLED телевизор. Способността да показва огледални акценти с изключителна интензивност прави гледането на HDR съдържание още по-реалистично и завладяващо.

Технологията „Cognitive Processor XR“ на Sony допринася за висококачествената обработка на изображенията. Тази интелигентна обработка осигурява по-точно HDR тонално картографиране и поддръжка на Dolby Vision. Съчетана с OLED дисплея, тази технология ви предоставя производителност на висок динамичен диапазон, която надхвърля много от конкурентите.

Дизайнът на телевизора съчетава естетика и функционалност. Уникалната стойка може да бъде конфигурирана в нисък или висок профил, предоставяйки гъвкавост при поставянето му в стаята. Дисплеят не само че привлича вниманието със своето качествено изображение, но и с премиум дизайн.

С добавени функционалности като поточно предаване на Google TV и вградена уеб камера, която допълнително подобрява функциите на телевизора, Sony A95L OLED не е просто телевизор, а цялостно домашно кино преживяване. Независимо дали сте готови да инвестирате повече, този телевизор предлага най-високата класа изживяване при гледане на филми и предавания.

7

Телевизор SAMSUNG Tablou QLED The Frame 65LS03BG, 65″

Най-добрите 65 инчови телевизори дизайн

SAMSUNG Tablou QLED The Frame 65LS03BG, 65″

EMAG
(164 см), Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Клас F

Samsung Frame представлява изключително иновативен подход към телевизионния дизайн, правейки го истинско изкуство във вашия дом. Този 65-инчов телевизор не е просто дисплей; той е интериорен акцент, който се слива с вашия дом и добавя естетика във всяка стая. В следствие на това, Samsung Frame не е просто устройство за гледане на телевизия, а истинско произведение на изкуството.

Една от ключовите особености на този телевизор е възможността за смяна на рамките, които го заобикалят. С магнитни закрепвания, те се поставят лесно и бързо, позволявайки ви да променяте външния вид на телевизора си според настроението или интериора на стаята. Това го прави идеален за хора, които ценят добре обмислената визия в своя дом.

Отделната One Connect Box осигурява минимално количество кабели, като ги събира в едно устройство и ги скрива от поглед. Това е изключително удобство, което осигурява аккуратен и организиран външен вид на телевизора, особено ако го окачите на стена.

Matte екранът на телевизора допринася за намаляване на отраженията и придава на картината вид, подобен на платно. Освен това, „Art Mode“ е страхотен допълнителен елемент, който прави този телевизор по-мултифункционален. В този режим, Frame може да показва изкуство, снимки или други изображения, които създават атмосфера в стаята, когато телевизорът не се използва за гледане.

Въпреки че качеството на картината не достига нивото на най-добрите QLED модели на Samsung, Frame успява да предостави удовлетворително изживяване при гледане. Този телевизор не е фокусиран на високите стойности на яркостта или на най-дълбоките черни цветове, но вместо това предоставя общо качество на картината, което впечатлява с дизайн и стил.

С Samsung Frame 65-инчовият телевизор преобразява вашия хол в галерия, предоставяйки не само възможност за гледане на телевизия, но и за изпитване на изкуството във вашия дом. Това е един от най-добрите 65 инчови телевизори заради своя дизайн.

Телевизор Samsung 65QN90B, 65″ Най-добрият 65 инчов телевизор без OLED от висок клас

(163 см), Smart, 4K Ultra HD, 100HZ, Neo QLED, Клас G
8
0.3
res e88386ef20d35473c67bdbbd9cf0e941

Телевизор Samsung Neo QLED 65QN900C, 65″ Най-добрият 65 инчов телевизор 8K

(163 см), Smart, 8K, 100 Hz, Клас G
9
0.1
res 5c0329bc157e38e8361c8e2d65f17417

Телевизор Sony BRAVIA OLED 65A80L, 65 Най-добрият 65 инчов телевизор за звук

 (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас F
10

Телевизор Philips AMBILIGHT tv LED 65PUS8818, 65″ Най-добрият 65 инчов телевизор Philips

(164 см), Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас E
11

Как тестваме 65-инчови телевизори

Добре дошли в света на вълнуващите преживявания и безкрайните възможности на 65-инчовите телевизори! Като разказвач рецензист в този пътеводител към извънземния свят на високата технология за домашно забавление, ще ви разкажа за нашите вълнуващи пътешествия измежду върховете на телевизионния пейзаж.

Както всички добри разказвачи, нека започнем с визията – с този свят от кристална яснота и блясък, където дисплеите не са просто екрани, а врати към фантастични светове. Оценяваме тяхната обща яснота, представяне на контраста и върховата им форма, сякаш излезнали от художествен музей.

И какво ли ще кажете за HDR пиковата яркост? Това е светъл феномен, където цветовете се оживяват и изгряват с интензивен блясък. Яркостта се измерва с нашия вълшебен колориметър, който разгръща пълния спектър на визуалния спектакъл.

Но изживяването не е само числа и измервания, а също така и страстни моменти от филмови сцени и телевизионни предавания. Опитът в реалния свят, където нивата на черното, цветовете и мащабирането оживяват със сила и емоция.

И как да не споменем интелигентната телевизия – този вълшебен свят на бързи навигации, стабилни приложения и гласово търсене. Но това е само началото, защото ви водим в допълнителен свят, където цифровите асистенти са ваши верни приятели, а поддръжката за поточно предаване на игри е портал към безкрайния свят на забавлението.

Следователно, представете си, ако искахте да влезете в света на безграничните възможности, докато се наслаждавате на невероятния комфорт на най-добрите 65 инчови телевизори, където всяко изживяване е ново и удивително. Така е, рецензията е като книга с невероятна приключенска история, а нашите телевизори са пътеводители в този магически свят!

Как да изберем телевизор 65 инча

Най-добрите 65 инчови телевизори

За да направим този лабиринт по-лесен за разбиране, ето кратко ръководство, което ще ви насочи в правилната посока.

1. Цена: Цената играе ключова роля в избора на телевизор. От по-малкия бюджет до по-големия, важно е да балансирате между качество и цена. По-скъпите модели обикновено предоставят по-добри технологични характеристики и по-високо качество на изображението. Но помнете, телевизорът е инвестиция, която издържа дълго време.

2. Размер на екрана: „По-голям е по-добър“ – това правило често важи при избора на размер на екрана. За спалнята препоръчваме поне 43 инча, а за основен телевизор възможно най-голям, поне 55 инча или дори 65 инча. Често пожеланието след покупка е било „да бях взел по-голям“.

3. Възможности: Тук се концентрираме на интелигентната телевизионна система, локалното затъмняване, мини-LED технологията и честотата на опресняване. Интелигентната телевизионна система е връзката ви с цифровия свят, така че изберете такава, която отговаря на вашите нужди. Локалното затъмняване и мини-LED технологията подобряват качеството на картината, а честотата на опресняване, особено 120Hz, предоставя по-гладко и реалистично движение.

Сега, след като сте въоръжени с тези знания, засегнете телевизионния пазар с увереност и се потопете в удоволствието от високата технология във вашия дом!

Какви нови телевизори да очакваме от CES тази година?

Най-добрите 65 инчови телевизори

CES представлява въръха на иновациите в технологичния свят, като най-добрите 65 инчови телевизори и е най-голямото технологично изложение, което се провежда всяка година през януари. Този етап служи за представяне на последните модели телевизори от водещите компании в индустрията. Сега, в началото на годината, вече сме свидетели на множество нови устройства, като се очаква впечатляващо представяне на технологията на OLED телевизорите, включително и модели с по-големи размери. Мини-LED телевизорите също ще бъдат в центъра на вниманието си с изпъкнали функции.

Специално се интересуваме от предстоящите модели на LG. Очакваме новости и обновления и от страна на Samsung, които със сигурност ще привлекат вниманието на публиката.

Въпреки че LG и Samsung се очаква да заемат централни места, не трябва да пренебрегваме и други играчи в индустрията, като TCL и Hisense, които също ще представят нови и иновативни модели, включително супер ярки телевизори. Ще следим с интерес и ще ви предоставим последните новини и обновления от CES, когато те станат налични.

Какво е 4K резолюция?

4K, или Ultra High Definition (UHD), представлява разделителна способност на екрана, която се характеризира с изключително висок брой пиксели. Понякога наричана и 4K UHD, тази технология се използва по подразбиране във всички съвременни телевизори, които често се срещат в магазините и компютърни монитори.

Най-добрите телевизори с 4K разделителна способност включват над осем милиона пиксела в своите дисплеи, което представлява четири пъти повече от броя пиксели, присъстващи на Full HD панелите в по-малките телевизори, срещащи се днес.

Независимо от наличието на 4K развлекателно съдържание, много от топ 4K телевизорите, особено тези с размер от 65 инча, разполагат с впечатляващи технологии за мащабиране, които значително подобряват качеството на HD съдържанието.

Въпреки това, има и 8K дисплеи, които предлагат още по-висока разделителна способност. Въпреки че този вид технология все още е по-нов, а изборът от 8K модели още е ограничен, са и по-скъпи в сравнение с 4K вариантите.

Коя е най-добрата марка 4K телевизор?

Най-добрите 65 инчови телевизори

Въпросът за най-добрата марка 4K телевизор, особено най-добрите 65 инчови телевизори, е изключително предизвикателен, тъй като на пазара съществува голям брой страхотни модели. Често срещани в този клас са дисплеите на LG, Sony и Samsung, но също така се появяват конкурентни предложения от марки като Hisense и Panasonic.

По-разумно би било да се фокусираме върху това, какво точно търсите при закупуването на 65-инчов 4K телевизор. Важни критерии включват качество на картината, поддръжка на приложения, удобства като гласово управление и цена.

Функции като поддръжка на HDR, Dolby Vision и Atmos, OLED панели и други подобни могат да бъдат решаващи фактори при избора на 65-инчов 4K телевизор с най-добро изживяване. Важно е да се отбележи, че по-много от тези добавки обикновено водят до по-висока цена на телевизора. Така че, изборът трябва да бъде направен в зависимост от индивидуалните ви предпочитания и бюджет.

Сравнение на най-добрите телевизори през годините

КласацияНай-добрите 56 инчови телевизори 2024
Най-добрите 65 инчови телевизори като цялоTCL QLED 65C745, 65″
Най-добрите 65 инчови телевизори OLEDSamsung OLED 65S90C, 65″
Най-добрите 65 инчови телевизори бюджетен вариантHisense 65″ U8KQ
Най-добрият 65 инчов телевизор от висок класLG OLED65C32LA, 65″
Най-добрите 65 инчови телевизори за домашно киноSony BRAVIA OLED 65A95L, 65″
ТОП 5 на най-добрите 56 инчови телевизори

Често задавани въпроси за 65-инчов телевизор

65-инчов телевизор достатъчно голям ли е?

Изборът на подходящ размер на телевизор зависи от редица фактори, включително размера на стаята ви, разстоянието до седалките и предпочитанията ви. За стандартни всекидневни или по-големи спални 65-инчовият телевизор предоставя отлично визуално изживяване. За по-големи помещения, препоръчваме телевизор с по-голям размер, като например 75- или дори 85-инчов, ако този размер отговаря на вашите възможности. Ако се настанявате близо до екрана, по-малък телевизор може да осигури съществено изживяване. Според стандартите на THX и SMPTE за максимално театрално въздействие, разстоянието от 6,5 до 9 фута за 65-инчов телевизор е идеално, но мнозина предпочитат да седят малко по-назад за по-голям комфорт. За висока разделителна способност, повечето 65-инчови телевизори предоставят 4K, което позволява на зрителите с добро зрение да се насладят на ясна картина и от по-близко разстояние, например около 4 фута, където не биха разглеждали отделните пиксели.

Колко широк е 65-инчов телевизор?

Повечето 65-инчови телевизори имат ширина, която се вписва в обхват от 56 до 58 инча. Тъй като съвременните телевизори често имат тънки рамки около екрана си, размерът на 65-инчовия телевизор обикновено не варира значително. Моделите с по-тънки рамки, като например 65-инчовият LG с ширина от около 56,7 инча, предлагат по-компактен дизайн. В сравнение, 65-инчовият TCL 4-Series, с по-широки рамки, има ширина около 57,4 инча. Ако планирате да поставите телевизора върху мебел, е препоръчително мебелта да бъде широка поне колкото телевизорът, предпочитано с допълнителни няколко инча. За точни размери на конкретен 65-инчов телевизор, прегледайте уебсайта на производителя.

Колко тежи един 65-инчов телевизор?

65-инчовият телевизор обикновено има тегло между 16 и 34 кг, включително стойката, при условие че конкретният модел не варира в теглото си. Например, 65-инчовият телевизор TCL 4-Series тежи около 17 кг със стойка, докато Samsung QN90B има почти два пъти по-голямо тегло от около 31 кг със стойка. Премахването на стойката, която обикновено е представена от два малки крака под панела, не само че ви позволява да монтирате телевизора на стена, но и леко намалява теглото му.

Струва ли си да купите 65-инчов телевизор?

Ако имате достатъчно място, препоръчваме да разгледате 65-инчов телевизор като идеалния размер, особено когато търсите 4K модел. Мнозина от водещите марки използват 65 инча като представителен размер, демонстрирайки техните най-добри 4K телевизори. Този размер предоставя идеалния баланс между голям екран и неизлишна заета площ, позволявайки ви да се наслаждавате на потапяне в впечатляващо визуално изживяване.

Колко далеч трябва да седите от 65-инчов 4K телевизор?

4K екранът разкрива своите предимства особено ясно, когато седите на разстояние от около една до 1,5 пъти размера на вашия телевизор. В този оптимален зонен диапазон ще забележите допълнителни детайли, които 4K резолюцията предоставя в сравнение с 1080p екраните с висока разделителна способност. Идеалното разстояние за гледане на 65-инчов 4K телевизор е между 1,6 и 2,5 метра от вашия телевизор.

Въпреки че можете да се наслаждавате на гледането и от по-голямо разстояние, определеният диапазон осигурява най-доброто ниво на видими детайли. В противен случай, ако седите по-далеч, може да изберете по-голям екран, за да изпитате пълните предимства на 4K резолюцията.

Виж Още:

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
  • Total (0)
Сравни
0