11 от Най-добрите 55 Инчови Телевизори 2024 г.

4
Оценка: 5 (4 гласа)

Ние включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате чрез връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Вижте нашия процес.


 

Вижте нашият избор за най-добрите 55 инчови телевизори. Ако търсите нов телевизор с популярния 55-инчов размер, точно сега е подходящият момент да купите.

55 инча е размера, където 4K разделителната способност, подобрената HDR технология и изключителните функции за игри наистина изпъкват. Защото това е достатъчно голям екран, за да се откроят.

В sravniceni.com преглеждам телевизорите, като правя стотици измервания със специализирано оборудване, сравнявайки качеството на изображението при игри, домашно кино и светла стая. Моят дългогодишен опит като телевизионен специалист ми помага да определя не само най-добрите 55 инчови телевизори, но и най-добрия 55-инчов телевизор във вашия ценови диапазон.

Ако не се ограничавате в инчове, вижте най-добрите телевизори като цяло. При положение имате ограничен бюджет, вижте рецензията за най-добрите телевизори до 1000 лв.

Кой е най-добрият 55-инчов телевизор в момента?

Сред тестираните модели тази година, телевизорът Hisense 55U8HQ се издига като най-добрият избор за повечето хора в класа на 55 инча в светла стая. Въпреки че OLED от по-високо ниво вече могат да извеждат впечатляващи пикови нива на яркост, LED телевизори като този могат да достигнат дори по-високи пикови нива на яркост в HDR и SDR и да поддържат тези пикове за по-дълго време. 

Най-добрите 55 инчови телевизори предлагат изключително качество на картината и достъпна цена. Този модел разполага и със завидни функции за игри, включително 4K/120Hz вход и променлива честота на опресняване, които могат да използвате в пълния обем на възможностите на конзоли като PS5 и Xbox Series X. Когато приятели ме питат за препоръка за среден клас 55-инчов телевизор, аз им предлагам модела Hisense 55U8HQ.

Samsung S90C OLED, е най-добрият 55-инчов телевизор, който сме тествали. Това е първокласен телевизор с фантастично цялостно качество на картината и огромен избор от интелигентни функции. Има страхотна пикова яркост и перфектно, мастилено черно за някои от най-живите HDR изживявания при гледане.

В този диалог с приятел може също така да имам някои допълнителни въпроси, за да разбера какво точно търсят. Например, ако те разглеждат по-висок клас и са готови да инвестират повече, или ако желаят най-евтиния 55-инчов телевизор с добро качество. Възможно е също така да ги попитам дали биха се възползвали от по-голям размер, тъй като моят избор за най-добър 65-инчов телевизор тази година може да бъде различен. Важно е да се отбележи, че обикновено в рецензиите ми тествам 65-инчови версии на телевизорите, но се очаква 55-инчовите модели да предоставят подобно качество.

Най-добрите 55 инчови телевизори в момента

1

Телевизор Samsung OLED 55S90C, 55″

Най-добрите 55 инчови телевизори като цяло

Samsung OLED 55S90C, 55″

EMAG
(138 см), Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Class G

В търсене на най-добрите 55 инчови телевизори и перфектната визия в света на телевизионните технологии, аз, като рецензист, влезнах в изключителното преживяване с телевизора Samsung S90C OLED. Този иновативен брилянт на Samsung не се състезава само със своята дълбока черна и бяла, но и със способността си да оживи цветовете чрез самоосветяващите се пиксели и Quantum Dot технология.

Завладяващият 55-инчов екран на S90C OLED представлява не само един от върховете в света на телевизионната изкуствена интелигентност, но и той се отличава като най-добрият в своя клас. С изключително цялостно качество на картината, този телевизор открива нови хоризонти във възможностите за визуално възпроизвеждане.

Samsung S90C OLED се похваля със страхотна пикова яркост и черно, което се превръща в настоящо изкуство при гледане на HDR съдържание. Липсата на най-високите възможности за обработка на Sony може да бъде отметната, но телевизорът не се отказва и осигурява стабилност и качество, които са достатъчно добри за широка аудитория, с изключение на най-изтънчените филмови ентусиасти.

В света на игрите, Samsung S90C OLED не само е отличен избор, но и се изправя като великолепен изпълнител. С пълната си поддръжка на честотната лента на HDMI 2.1 и четирите HDMI 2.1 порта, този телевизор предоставя удивителни възможности за геймърите от висок клас, които търсят висока разделителна способност и плавност във всяка игра.

1

Hisense 55U8HQ Smart Mini-LED ULED телевизор

Най-добрите 55 инчови телевизори за светла стая

Hisense 55U8HQ Smart Mini-LED ULED телевизор

EMAG
Mini-LED ULED телевизор, 138 см, 4K

В света на телевизионните преживявания и най-добрите 55 инчови телевизори, аз, като вашият ръководител в света на рецензиите, ви представям Hisense 55U8HQ – телевизор, който не само събужда въображението ви, но и ви осигурява върхово качество на изображението без да разори бюджета ви. Ако търсите най-добрата ценова стойност за 55-инчов телевизор, този модел е изборът, който ще ви подведе към вълнуващо домашно забавление.

Един от Най-добрите 55 инчови телевизори Hisense 55U8HQ заблестява със своето mini-LED вълнение, което не само доставя изключително качество на изображението, но и внася някои иновации в света на домашното забавление. Локалното затъмняване на цял масив добавя допълнителна дълбочина и контраст, като създава плътни черни тонове, които правят всяко изображение реалистично и пленително.

Съчетанието от Dolby Vision HDR и HDR10+ гарантира, че всеки цветови нюанс и детайл в сцената са ясни и остри. Hisense 55U8HQ не се притеснява да ви предложи изключително звуково изживяване, поддържайки разширени DTS аудио формати, които пренасят звука ви на ново ниво.

Въпреки че Mini LED не може да се сравни с OLED технологията в тъмните стаи, Hisense 55U8HQ се изправя като голямо постижение, предоставяйки чисто и ярко изображение, което няма да ви остави равнодушни. Вградените игрови функции са просто вълнуващи, като предоставят VRR, Dolby Vision HDR при 120Hz и HDMI 2.1 честотна лента, което го прави съвместим с вашия Xbox Series X, PS5 или последната компютърна графична карта.

С Hisense 55U8HQ, един от Най-добрите 55 инчови телевизори, вашият дом ще се превърне в център на зрелищата, където всяка детайлна сцена, игра или филм се оживяват с впечатляващо качество и яснота. За съжаление, ъгълът на гледане е по-ограничен, но това е малка цена за телевизор, който ви води във вълнуващ свят на висококачествено възпроизвеждане на изображения и звук.

3

Телевизор LG OLED55CX3LA, 55″

Най-добрите 55 инчови телевизори от висок клас

Телевизор LG OLED55CX3LA, 55″

EMAG
(139 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED

Стига с обикновените телевизори, дойде време да ви представя наистина вълнуващото телевизионно преживяване с LG OLED55CX3LA! Този 55-инчов шедьовър не е просто телевизор, той е портал към вълшебството на огромни, реалистични изображения, които ви отвеждат в сърцето на всяко изживяване. Това е една забележителна звезда в класацията най-добрите 55 инчови телевизори.

Запознайте се с OLED технологията – този телевизор е магията на над 100 милиона самосветещи субпиксела, които се обединяват, за да ви поднесат най-дълбоките черни тонове, най-богатите цветове и най-реалистичната картина, която сте виждали. И не говорим само за изображението, говорим за емоцията, която то предава.

Водени от интелигентния процесор α9 AI от 3-то поколение с алгоритми за дълбоко обучение, всички фини настройки са автоматични, за да ви доставят изключително изживяване при всяко гледане. Не се тревожете за настройките, просто се потопете в магията на картина и звук.

Dolby Vision IQ съчетава интелигентност с качество, като регулира яркостта, цвета и контраста според съдържанието и околните условия. Филмите стават живи, грижейки се за всеки детайл. Но не забравяйте звука – Dolby Atmos ви дарява с завладяващо аудиопреживяване, което ви отвежда точно там, където искате да бъдете.

LG OLED55CX3LA не е просто телевизор, той е вратата към ново измерение от удоволствия и емоции. Гледайте филми така, както трябва да бъдат гледани – с спрян дъх и преливаща емоция. Всеки момент с LG OLED TV, един от най-добрите 55 инчови телевизори е приключение, което ви отвежда на върха на телевизионното изкуство!

4

Телевизор TCL LED 55P735, 55″

Най-добрият бюджетен 55-инчов смарт телевизор

TCL LED 55P735, 55″

EMAG
(139 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас E

Докато преминавам през огромния свят на телевизорите, понякога се появява перла, която направо те завлича в своята вълнуваща реалност. Днес ще ви разкажа за най-добрият бюджетен 55-инчов смарт телевизор TCL LED 55P735 – телевизор, който не просто предоставя зрително изживяване, а го търси и го вдъхновява.

Само заглавието „4K Ultra HD“ би трябвало да ви каже, че този телевизор е сериозен играч – един от най-добрите 55 инчови телевизори. Но не става само за резолюция – става за възпроизвеждането на съдържание с висока динамична област (HDR). Този телевизор не е просто в състояние да ви покаже светли и тъмни нюанси; той ги предоставя с изумителна точност и богатство на детайлите. Dolby Vision тук не е просто функция; това е творчески инструмент, който ви позволява да почувствате всяко емоционално вълнение и да видите вълшебството на изображението.

Широката цветова гама е като палитра за художник, която разкрива невероятни и наистина ултрареалистични цветове. Всеки оттенък е ярък и наситен, правейки всеки филм или предаване на истинско изкуство. Освен това, технологията MEMC гарантира, че нито един детайл не излиза извън вниманието ви при бързо движение. Без значение дали сте в емоционално напрегнат момент или гледате най-новия филм с бързи сцени, всеки кадър е кристално чист, без замъгляване.

Така че, докато сте представили, че се потапяте в измерение от изключително реалистични цветове, живи детайли и безупречно движение, вече го правите с TCL LED 55P735, един от най-добрите 55 инчови телевизори. Този телевизор не просто предоставя зрително изживяване, то ви поглъща и ви прави част от всяка сцена.

5

Телевизор LG OLED evo 55C31LA, 55″

Най-добър 55 инчов телевизор от среден клас

LG OLED evo 55C31LA, 55″

EMAG
(139 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G (Модел 2023)

Добре дошли в света на изключителното, където технологията и иновациите създават арт на зрителската сцена. Днес ще ви разкажа за най-добрия 55 инчов телевизор от среден клас LG OLED evo 55C31LA – почти като магия, която ви отвежда в собствена вселена на изображение и звук.

Със своя ултра тънък дизайн и почти невидими рамки, този телевизор е елегантен, предоставяйки ви ненадминато визуално изживяване, което го прави част от най-добрите 55 инчови телевизори. Само погледнете го – това е творение, което се вписва във всяко пространство, представяйки вашия телевизор като истински произведение на изкуството.

Но тайната на вълшебството тук е технологията OLED. Този телевизор използва самосветещи пиксели, които достигат своя най-висок потенциал за яркост и блясък. Няма фоново осветление, всеки пиксел се индивидуално осветява, предоставяйки невероятно дълбоко черно и живи цветове.

Но не просто изображение – тук се сливат изображение и звук, създавайки перфектно хармонизирано изживяване. Ако добавите саундбар на LG, те работят като един високоговорител, превръщайки вашата стая в концертно пространство.

Размерът не е пречка – от 55-инчовия модел за филмови маратони до 83-инчовия модел за най-вълнуващите спортни мачове, LG ви предлага размер за всеки вкус и стил.

И не забравяйте за новата WebOS 23 – персонализирано пространство, посветено изцяло на вас. Получавайте персонализирани препоръки за филми, известия за нови игри и предстоящи футболни мачове – всичко на едно място.

Сцените оживяват с изображението, предоставено от Dolby Vision, а пространственият звук от Dolby Atmos ви въвлича в самото сърце на киното. Този телевизор не е просто технология – той е портал към арт, който предоставя персонално и вълнуващо кино-изживяване. С най-добрия 55 инчов телевизор от среден клас LG OLED evo 55C31LA вие сте главният герой в своя филм, и този филм е ваш.

6

Телевизор LG OLED evo 55G33LA, 55″

Най-добро качество на картината на 55 инчов телевизор

LG OLED evo 55G33LA, 55″

EMAG
(139 см), Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Клас G (Модел 2023)

Добре дошли в магията на технологията и вълнуващия свят на един от най-добрите 55 инчови телевизори LG OLED evo 55G33LA, където изключителното изображение и звук се превръщат в едно, за да ви потопят в напълно нова реалност.

Нека първо говорим за усилвателя на яркостта Макс, който прави OLED пикселите на LG още по-ярки. С алгоритъма за подобряване на яркостта от α9 AI процесора 4K Gen6, този телевизор съблазнява с визуално изживяване, което просто ви кара да забравите за реалността. Още по-живи цветове, още по-дълбоки тонове, този телевизор ви предоставя шедьовър във вашия дом.

А дизайнът! Тънка скоба за стена, която се слива перфектно като тапет с вашия интериор. Само едно нулево разстояние до стената, този телевизор не е просто устройство, а част от вашето изкуство.

Самоосветяващите OLED пиксели се отличават от другите, тъй като достигат своя най-висок потенциал за яркост и блясък. Съчетайте това със съвършено хармонизирано сливане на звука и изображението, когато използвате саундбар на LG, и вие сте сред героите на музикален концерт или епично кино преживяване.

Със широка гама от размери – от 55-инчовия модел за филмови маратони до 83-инчовия модел за вълнуващи спортни мачове – LG предлага персонално изживяване за всеки вкус.

А с новата WebOS 23, вие сте режисьорът на своя собствена програма. Получавайте персонализирани препоръки, известия и наслаждавайте се на изключително интуитивен интерфейс, създаден само за вас.

Киното е по-добро от всякога с Dolby Vision и Dolby Atmos. Но този телевизор не е само за гледане – той е идеален за геймърите. Време за реакция от 0,1 ms, съвместимост с NVIDIA G-Sync, поддръжка на AMD FreeSync Premium и VRR гарантират, че вие сте винаги стъпка пред конкуренцията.

И така, с един от най-добрите 55 инчови телевизори LG OLED evo 55G33LA вие не гледате просто телевизор. Вие сте един от героите в историята, където технологията и изкуството се преплитат, за да създадат невероятно кино изживяване във вашия дом.

7

Телевизор Samsung 55QN90B, 55″

Най-добрият 55 инчов телевизор без OLED от висок клас

Samsung 55QN90B, 55″

EMAG
(138 см), Smart, 4K Ultra HD,100Hz, Neo QLED, Клас F

Добре дошли в вълшебния свят на технологията, където качеството на изображението не познава компромиси. Ако търсите нещо изключително, но OLED не е вашата първа опция, Samsung QN90B със сигурност ще ви омагьоса с еволюцията на Neo QLED технологията.

С Quantum Matrix технологията, този телевизор превръща вашето възприятие за качество на изображението. Quantum Mini LED, създаден с прецизно управление на светлината, отваря вратата към свят, където детайлите в най-тъмните и най-ярките сцени изпъкват с безупречна яснота. Всяка вълна, всеки нюанс, изобразен с изумителна детайлност.

Процесорът Neo Quantum 4K, оборудван с алгоритми за дълбоко обучение, ви поднася изживяване, което не само е висок клас, но и се адаптира към вашите нужди. Сцена по сцена процесорът оптимизира всяко изображение, подобрявайки контраста и цветовете. И със завладяващото 4K AI качество, резултатът е абсолютно възхитителен.

Quantum HDR 32x осигурява ефектен контраст, предоставяйки наситени цветове и по-дълбоки контрасти. HDR10+ динамичното тонално картографиране ви дава възможността да оценявате всеки нюанс на изображението. Това е технолого подходяща точно за най-добрите 55 инчови телевизори.

Ако сте ценител на звука, този телевизор се грижи и за това. Dolby Atmos изживяването е вълнуващо, като ви потапя в многоизмерен звуков свят. Съвременните високоговорители на Samsung осигуряват най-високо качество на звука, което можете да очаквате.

Quantum Dot технологията съчетава светлината и цвета с обем на цвета от 100%. Този телевизор възпроизвежда цветовете по начин, който ще ви остави поразен, запазвайки тяхната интензивност и при всяко ниво на яркост.

И накрая, няма повече отблясъци, които да попречат на вашето гледане. С Anti Reflection технологията, слънчевите отблясъци и ламповите светлини са намалени до минимум, предоставяйки ви най-доброто визуално изживяване дори в най-трудните условия.

Samsung QN90B е един от най-добрите 55 инчови телевизори, който преформулира вашето възприятие за качеството на изображението и ви отвежда във вълнуващ свят на технологична изобретателност.

8

Телевизор Sony BRAVIA OLED 55A95L, 55″

Най-добрите 55 инчови телевизори Sony

Sony BRAVIA OLED 55A95L, 55″

EMAG
(139 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G (модел 2023)

Тук ще ви разкажа за едно технологично чудо, което разполага с всичко, от което вашият телевизионен живот може да се нуждае – Най-добрите 55 инчови телевизори Sony BRAVIA OLED 55A95L.

Когато става въпрос за качество на изображението, A95L отлично комбинира QD-OLED технологията с впечатляващ цветови обем, изпълнен с наситени и реалистични цветове. Огледалните светлини, които използва, са сред най-ярките в класа си, превръщайки всеки момент в удоволствие за очите.

Но не се спирайме само на картината. Обработката на картината на Sony е като изкуство – всяка сцена, от кабелни предавания до 4K филми в Dolby Vision, изглежда перфектно балансирана и детайлна. За тези, които търсят безкомпромисни визуални изживявания, A95L не оставя място за съмнение.

Но тук не свършва вълшебството. A95L впечатлява и с аудио възможностите си. IMAX Enhanced режимът, Surface Acoustic Audio и поддръжката на Bravia Cam добавят към звуковата атмосфера, правейки всяко изживяване като кино шедьовър.

За геймърите, A95L предоставя цял пакет от удоволствия. Променливата скорост на опресняване, автоматичният режим с ниска латентност и режимът на игра на Sony осигуряват ненадминато визуално и звуково удоволствие. Единственият замък в тази сага е лимитът от два HDMI 2.1 входа за геймъри с две конзоли и саундбар с активиран eARC.

Един от най-добрите 55 инчови телевизори Sony A95L не е евтин, но когато става въпрос за най-добрата картина в 55-инчовия клас, този телевизор изпреварва своите OLED конкуренти. За тези, които ценят безупречното изпълнение и качеството, той е безкомпромисен избор. Вече не само гледате телевизия, а се потапяте в истинско изкуство на висока резолюция.

Други добри 55 инчови телевизори, които тествахме

4.8
res c23d28de9e6ac2552643a359b8a5650a

Телевизор Finlux LED 55FUG7021, 55″ EMAG

 (139 см), Smart Android, 4K Ultra HD, Клас E
9
5
res 20d3556a019f0d70b5d7a8e189e0bcec

Телевизор Philips Ambilight LED 55PUS8518, 55″ EMAG

(139 см), Google TV, 4K Ultra HD, Клас F (Модел 2023)
10

Телевизор Tesla LED 55S635BUS, 55″ EMAG

(139 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас F
11

Как правим преглед на телевизори?

най-добрите 55 инчови телевизори
Най-добрите 55 инчови телевизори трябва да внасят комфорт в дома ви

Нашите телевизионни рецензии се ръководят от строг и обективен процес на оценка. Разполагаме със специализирано оборудване за измерване на светлина и цвят, включително спектрорадиометър Konica Minolta CS-2000, генератор на сигнал Murideo Sig-G 4K HDR и разпределителна матрица AVPro Connect 8×8 4K HDR. За оценка на всеки телевизор използваме софтуера CalMan Ultimate за дисплеи.

В рамките на всяко телевизионно ревю провеждаме сравнителни тестове, където три или повече подобни телевизора се подлагат на изпитания при различни условия на осветеност и възпроизвеждане на разнообразни медийни съдържания, включително филми, телевизионни предавания и игри. Тестваме тяхната производителност в различни категории, като цвят, видео обработка, игри и HDR. В рецензиите си детайлно описваме и оценяваме дизайна, функционалността, смарт телевизионните възможности, HDMI входа и съвместимостта с игри, както и други фактори.

Отделно от това, отделяме специално внимание на важния аспект на качеството на изображението – общата яркост. Така определихме и кои 55 инчови телевизори са най-добри.

Как да изберем телевизор – Фактори, които трябва да имате предвид

най-добрите 55 инчови телевизори
Избора на най-добрите 55 инчови телевизори се състои във външния му вид и качеството на картината

Сред всички налични телевизори и множеството технически термини и жаргон, свързани с телевизионната технология, разбирането на важните аспекти може да бъде предизвикателно. Предоставяме ви кратко ръководство, което ще ви насочи в правилната посока.

  1. Цена: Цените на телевизорите варират от 200 до повече от 5000 лв. По-малките екрани са по-достъпни, докато известните марки предлагат по-високи цени. Инвестирането в по-скъп модел може да донесе по-високо качество на изображението. Макар че телевизорите от начално ниво предоставят задоволителна картина, дългосрочно качеството може да стане ключов фактор. Обикновено е добре да се търси телевизор през есента, когато цените падат.
  2. Размер на екрана: Препоръчителен размер е от поне 43 инча за спалнята и минимум 55 инча за всекидневна или за основен телевизор. За по-голяма стойност, увеличаването на размера на телевизионния екран предоставя най-добър резултат за вложените пари. Една от честите оплаквания след покупка е, че телевизорът е твърде малък.
  3. Възможности: Сред телевизорите от начално ниво, важна е интелигентната телевизионна система. При среден клас търсете характеристики като локално затъмняване на пълен набор, мини-LED и 100Hz честота на опресняване, които реално подобряват изображението. За телевизорите от висок клас, OLED технологията се препоръчва като най-добър избор.

Сравнение на най-добрите телевизори през годините

КласацияНай-добрите 55 инчови телевизори 2024
Най-добрите 55 инчови телевизори като цялоSamsung OLED 55S90C, 55″
Най-добрите 55 инчови телевизори за светла стаяHisense 55U8HQ Smart Mini-LED ULED телевизор
Най-добрите 55 инчови телевизори от висок класТелевизор LG OLED55CX3LA, 55″
Най-добрият бюджетен 55-инчов смарт телевизорTCL LED 55P735, 55″
Най-добър 55 инчов телевизор от среден класLG OLED evo 55C31LA, 55″
ТОП 5 на най-добрите 55 инчови телевизори

Често задавани въпроси за 55-инчов телевизор

Достатъчно голям ли е 55-инчов телевизор?

Изборът на размер на телевизор зависи от размера на стаята ви, разстоянието до местата за сядане и личните ви предпочитания. За стандартна главна спалня или по-малка всекидневна, 55-инчовият телевизор е подходящ. За по-големи стаи, се препоръчва по-голям размер, например 65- или дори 75-инчов модел, ако е възможно. Ако сте по-близо до екрана, не ви е необходим толкова голям телевизор за качествено изживяване.

Според THX и SMPTE, за максимално театрално въздействие трябва да седите между 1,6 и 2,1 метра от 55-инчов екран, което се счита за близко разстояние. Почти всеки 55-инчов телевизор предлага 4K резолюция, и ако имате перфектно зрение, можете да се настаните на около 1,2 мета и все още да не забелязвате отделните пиксели.

Колко широк е 55-инчов телевизор?

Повечето 55-инчови телевизори имат ширина между 48 и 49 инча (121-124 см). Поради тесните рамки около по-новите телевизионни екрани, размерът на 55-инчовия телевизор обикновено не варира значително. Моделите с изключително тънки рамки, са сред по-компактните варианти. В сравнение, 55-инчовият TCL 4-Series, с малко по-широка рамка, има ширина от 48,7 инча. Ако нямате намерение да монтирате телевизора на стената, е препоръчително, мебелите, на които ще поставите телевизора, да бъдат широки поне колкото самият телевизор, а по възможност с няколко сантиметра повече. За точните размери на конкретен 55-инчов телевизор, прегледайте уебсайта на производителя.

Колко тежи 55-инчов телевизор?

55-инчовият телевизор обикновено тежи между 11 и 22 килограма със стойката си, но това колебание зависи от модела на телевизора. Например, 55-инчовият телевизор TCL 4-Series има тегло от 11 кг със стойка, докато LG моделите достига тегло от 16 кг със стойка. Ако решите да премахнете стойката, която често е представена от два малки крака под панела, можете да монтирате телевизора на стена, като леко намалите теглото му (стойките обикновено тежат мало. Транспортното тегло, включително кутията, аксесоарите и други компоненти, на 55-инчовите телевизори варират. За конкретните килограми на някои от най-добрите 55 инчови телевизори, прегледайте уебсайта на производителя.

Вижте още:

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
  • Total (0)
Сравни
0