Най-добрите 50 Инчови Телевизори 2024 г.

4
Оценка: 5 (2 гласа)

Ние включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате чрез връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Вижте нашия процес.


 

Най-добрите 50 инчови телевизори са също толкова добри, колкото и техните 55 инчови алтернативи, много от които ще намерите в нашия избор за най-добрите телевизори като цяло. 5 инча по-малко за някои групи хора може да е голяма загуба, на за телевизор е почти незабележимо. Особено ако получавате много по-добро качество на картината. Научете какъв размер телевизор е подходящ за вас.

Откриването на един от най-добрите 50 инчови телевизори може да бъде предизвикателство. Това е така, защото производителите насочват вниманието си към по-големите екрани, броят на 50-инчовите телевизори намалява, което затруднява намирането на 50-инчов или по-малък телевизор.

Не че няма налични превъзходни 50-инчови телевизори, но трябва да сте особено внимателни, когато избирате кой модел да закупите. Нашият екип от експерти е тествал различни телевизори с този размер и тъжната истина е, че много от тях трябва да се избягват.

Обаче ние насочихме вниманието ви само към най-добрите модели, които са преживели нашия изтощителен процес на преглед и тест. Също така си струва да се отбележи, че OLED телевизорите са сред най-добрите, но винаги идват в 48 инча, а не в 50 инча. Ако обмисляте задължително да заложите на OLED, вижте нашия преглед за най-добрите OLED телевизори. В случай че търсите бюджетен вариант, вижте ревюто най-добрите телевизори до 1000 лв.

Най-добрите 50 инчови телевизори

1

Телевизор LG OLED48C31LA, 48″

Най-добрите 50 инчови телевизори като цяло

LG OLED48C31LA, 48″

EMAG
UHD OLED evo, 4K (3840 x 2160), DVB-C/T2/S2, Full Cinema Screen, Alpha 9 Processor, 120Hz, ThinQ AI, HDR10, VRR, NVIDIA G-SYNC, AMD FreeSync, Dolby Vision, Dolby Atmos, Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, USB, Airplay 2, Mult OLED48C31LA

Представяйте си, че вашeто възприемане за света се променя, влудено от невероятната реалистичност и изключителност на визията. Това е телевизорът LG OLED48C31LA – пътят, по който всяка картинка се превръща в едно незабравимо изживяване. И да, №1 от най-добрите 50 инчови телевизори е 48 инча!

Когато разгледах Magic Remote-а, започнах едно пътуване в света на иновациите и безкрайните възможности за зрителско удоволствие. С 48-инчовия UHD OLED evo екран, резолюция от 3840×2160 и честота от 120Hz, влезнах в портал към висококачествено изображение, където цветовете се съчетават с реалността, а контрастът е толкова дълбок, че често се чудех дали не съм влезнал в друго измерение.

Технологията OLED напълно ме завладя с възможността за Pixel Dimming, което подчертава всяка детайлна линия с изумителна прецизност. Безкомпромисната яркост и богатство на цветовете, които дават HDR10, Dolby Vision и HLG, правят всеки кадър по-близък до истинската живота. Това е кинематографска изкуствена сцена, разгърната във вашия дом.

Със своя ThinQ AI и webOS Smart TV функционалност, този телевизор се превръща в умно устройство, което работи в хармония с вашия начин на живот. Не се изпускат подробности с Full Cinema Screen, невероятно тънък дизайн и свързаността на ниво, предоставяйки 4 HDMI, 3 USB, Ethernet и множество други портове. Ето това прави този модел един от най-добрите 50 инчови телевизори… или 48 инча.

2

Телевизор Samsung 50QN90B, 50″

Най-добрите 50 инчови телевизори за светли стаи

Samsung 50QN90B, 50″

EMAG
(125 см), Smart, 4K Ultra HD, 100HZ, Neo QLED, Клас F


Започнах пътешествието си в света на развлеченията с телевизора Samsung 50QN90B и бързо осъзнах, че не става въпрос просто за телевизия, а за събитие. Този Neo QLED с размер 50″ (125 см) не просто показва сцени – ги оживява с толкова реализъм, че трудно можеш да повярваш, че си в домашен комфорт. Той също е №1 в класацията най-добрите 50 инчови телевизори, които наистина са 50 инча… Объркващо, нали?

Технологията Quantum Matrix се разкрива като вратата към нова епоха от изобразителни възможности. Quantum Mini LED управлява светлината с изключителна прецизност, отделяйки всеки детайл дори в най-тъмните ъгли на екрана. За момент се чувствам като режисьор, контролиращ светлината във виртуалната ми реалност.

Процесорът Neo Quantum 4K, захранван от алгоритми за дълбоко обучение, трансформира всяка сцена в истинско шедьовър. Сцена по сцена, този интелигентен процесор оптимизира визуалното изживяване, предоставяйки ми пълен контрол над всяко детайлно излъчване.

Quantum HDR 32x дава живот на всяка нюансирана картинка. HDR10+ динамичното тонално картографиране прави контраста и цветовете да се променят, като всяка сцена стане уникално изживяване. Забравете за обикновения филмов вечер – това е събитие, разтърсващо сетивата ви.

Dolby Atmos въздейства с нова сила благодарение на високоговорителите на Samsung. Звукът се извива около мен, като влизам във вълнуващ свят на мултисензорно аудио изживяване. От капките на дъжда до въздушните звуци, всичко става реалност в стаята ми.

Quantum Dot технологията поема светлината и я трансформира в изумителен цветови спектър. С 100% обем на цвета, този телевизор взима изобразителните изкуства на ново ниво. Нюансите са наситени, а контрастът – дълбок.

Отблясъците и отраженията не ме смущават. С Anti Reflection технологията, този телевизор създава почти магическо изживяване, където слънчевите отблясъци и отразяващата светлина не пречат на удоволствието от гледане.

Общо взето, телевизорът Samsung 50QN90B не предоставя просто картинка – той създава едно удивително пътешествие в света на визуалните и звукови изживявания. От първия поглед до последния звук, този Neo QLED е повече от просто техника – това е изкуство, което достойно се вписва в най-добрите 50 инчови телевизори.

3

Телевизор Sony OLED 48A90K, 48″

Най-добрите 50 инчови телевизори за филми

Sony OLED 48A90K, 48″

EMAG
(121 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G


Приключих с пътуването в света на контраста с телевизора Sony OLED 48A90K и трябва да призная, че въплъщението на BRAVIA XR технологията не е просто продукт, а събитие в света на техниката. От самото начало ме обсеби с вълнуващата си визия и кристално чист звук, който дойде директно от екрана.

Когато става въпрос за най-добрите 50 инчови телевизори за филми, то Cognitive Processor XR™ доведе картината и звука до нови висоти, репликирайки начина, по който човешкото око възприема съдържание. С уникалния XR OLED Contrast Pro, този телевизор пренесе цветовете и контраста на ново ниво, предоставяйки на всяка сцена максимална реализъм. Благодарение на Acoustic Surface Audio™, звукът естествено излиза от екрана, правейки всяка секунда от гледането магична.

Гласовото търсене направи навигацията ми още по-лесна, превръщайки го в чисто удоволствие. Буквално с едно запитване, този телевизор го направи възможно.

Но не само с висококачествени изображения и сърдит звук Sony OLED 48A90K остава впечатляващ и по отношение на екологията. С ангажимента си за опазване на околната среда, компанията внесе SORPLAS™, който се рециклира с максимална степен от 85%, като намали и използването на чиста пластмаса. Технологиите за контрол на подсветката, BRAVIA CAM и сензорите, не само предоставят висококачествено изображение, но и подпомагат в усилията за намаляване на консумацията на енергия.

В крайна сметка, Sony OLED 48A90K не е просто телевизор, а вратата към нова епоха на телевизионните изживявания, като лидер в класацията за най-добрите 50 инчови телевизори за филми. Впечатляващият реализъм на картината, чистотата на звука и грижата за околната среда правят този телевизор истинско изкуство в дома ми.

Този модел е избора на forbes за номер 1 в ревюто им за най-добрите 50 инчови телевизори!

4

Телевизор TCL MiniLed 50C805, 50″

Най-добрите 50 инчови телевизори бюджетен вариант

TCL MiniLed 50C805, 50″

EMAG
 (126 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G (Модел 2023)

Позволете ми да ви разкажа за телевизора, който пренесе моята домашна развлекателна система на съвсем ново ниво – TCL MiniLed 50C805 – един от най-добрите 50 инчови телевизори. От самото начало беше ясно, че пред мен е устройство, способно да достави истинско възхищение.

Започваме със звездата на шоуто – впечатляващият Mini-LED дисплей. Тази технология за осветление не предлага просто контраст, яркост и равномерност, а ги възпроизвежда с изключителна точност. Когато гледам филми или играя игри, всяка сцена изживява нов живот, с детайли, които копнеят за внимание.

QLED технологията с квантови точки подчертава изключителните цветове, предоставяйки ми ярки и наситени тонове. Съчетана с 4K HDR PREMIUM 1500, картината се отличава с невероятна яркост, детайли и богати цветове. Независимо от източника на HDR, този телевизор се адаптира майсторски, поддържайки форматите HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION и DOLBY VISION IQ.

За геймърите този TCL телевизор е същинска мечта. С HDMI 2.1, ALLM, лента за игри, Freesync Premium Pro и 240 Hz гейминг ускорител, изживявам автоматично най-плавното действие, най-ниската латентност и най-добрите настройки на картината за игри. 240 Hz гейминг ускорителят съчетан с DLG технологията предоставя едно по-високо ниво на опресняване и по-ниска латентност, гарантирайки, че всеки момент от играта е изключително гладък и реалистичен.

Така че, докато седя в зоната си за тестване, TCL MiniLed 50C805 – един от най-добрите 50 инчови телевизори – допринася за изцяло нова доза реализъм и наслада. С този телевизор, всяко гледане става истинско пътешествие във вълшебството на високите технологии и зрителната изкуство.

5

Телевизор LG 50UN74003LB, 50″

Най-добрите 50 инчови телевизори под 1000 лв

LG 50UN74003LB, 50″

EMAG
(127 cm) 4K/UHD HDR Smart TV, DVB-T2/C/S2, Wi-Fi, LAN, Bluetooth, 3x HDMI, 2x USB

Ако търсите телевизор под 1000 лв, който не просто ви забавлява, а ви затопля с вълнение, представяме ви LG UHD TV – истински 4K гигант, готов да направи всяко гледане на кино, спорт или игри по-зрелищно от всякога.

С екран, който предлага реалистични цветове и изумителни детайли, този телевизор е идеалният спътник за вашия свят на развлеченията. С разделителна способност четири пъти по-голяма от Full HD, изображенията са наистина истински 4K, предоставяйки ви вълнуваща визуална изживелицата.

За по-дълбоко усещане за реализъм, телевизорът разполага с четириядрен процесор 4K, който не просто обработва видеото, а и създава по-реалистични цветове и контраст. Дори изображенията с по-ниска разделителна способност се възпроизвеждат с качество, което е близко до това на 4K.

С интелигентния LG AI ThinQ, този телевизор става центърът на вашия домашен IoT екосистема. Разпознаването на естествен глас ви дава възможност да управлявате и контролирате всичко с лекота и удобство.

LG UHD TV внася истинско кинематографично изживяване у дома ви. С режима FILMMAKER MODE™, процесорът автоматично изключва омекотяването на движението, предоставяйки ви картина с ефект на пълно движение. Този телевизор поддържа основните HDR формати, включително HDR 10 Pro и HLG Pro, което ви позволява да се наслаждавате на съдържание с висока реалистичност на детайлите.

LG UHD TV не е просто телевизор – той е творец на вълнуващи моменти, готови да ви впечатлят и да направят всяко гледане незабравимо. Ето защо е един от най-добрите 50 инчови телевизори под 1000 лв.

6

Телевизор Philips OLED 48OLED707/12, 48″

Най-добрите 50 инчови телевизори Philips

Philips OLED 48OLED707/12, 48″

EMAG
(121 см), Smart Android, 4K Ultra HD 100Hz, Клас G

Завладяваща реалност се открива във всяко изгледано съдържание благодарение на Philips 4K UHD TV и неговия впечатляващ видеопроцесор P5 с изкуствен интелект. Каквото и да решите да гледате, вече не е просто програма – това е изживяване, което ви завлича в своята виртуална реалност.

В основата на този магичен ефект стои процесорът Philips P5, който работи с изкуствен интелект и предоставя картина, толкова реална, че може да ви заблуди, че сте част от нея. Алгоритъмът за задълбочено самообучение обработва изображенията по начин, който наподобява човешкия мозък, доставяйки ви реалистични детайли, впечатляващ контраст, наситени цветове и плавно движение, независимо от това, какво гледате.

Освен върховата технология, този телевизор предлага и първокласен дизайн, оборудван за бъдещето. Тънката метална рамка и тъмните метални крачета придават на устройството не само стил, но и съчетание от изящество и модерност. Дистанционното управление се отличава с бутони за бърз достъп до вашите любими поточни услуги, предоставяйки ви максимално удобство.

HDR картина на Philips 4K UHD TV пренася гледането на съдържание на съвсем ново ниво. Съвместим с всички основни HDR формати, включително Dolby Vision, този телевизор предоставя ярка, детайлна и въздействаща картина. Сенките са по-дълбоки, повърхностите блестят, а цветовете се изразяват по-истински от всякога.

Philips 4K UHD TV е не просто телевизор – той е портал към измерение на визуално удоволствие, където границата между реалност и изкуство става тъмно неопределена. Един от най-добрите 50 инчови телевизори на Philips… Да, 48!

7

Телевизор Panasonic TX-49HX900E, 49″

Най-добрите 50 инчови телевизори Panasonic

Panasonic TX-49HX900E, 49″

EMAG
(123 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

Започнах ново пътешествие в света на високотехнологичните телевизори, а дестинацията ми беше Panasonic TX-49HX900E – един SMART телевизор, който обещава да пренесе моята телевизионна реалност на ново ниво. Със своя 49-инчов екран (да отново не е 50 инча) и възможности за връзка и стрийминг, той бързо привлече вниманието ми.

Да се насладиш на ярко, живо изображение със светлите контрасти и нюанси на цветовете – това стана възможност благодарение на HDR10+, HLG и Dolby Vision технологиите, вградени в този телевизор. Всяка сцена, дори тези в най-тъмните нощи или най-ярките дни, изглеждаше остро и реалистично. 4K резолюцията добавяше финес и детайли, като ме откъсваше от реалността и ме транспортираше в свят на вълнуващи изживявания.

Със своите 12 порта, включително 3 HDMI, 3 USB, и дори CI+ слот, този телевизор предоставя обширни възможности за връзка и разнообразни сценарии за употреба. Интегрираните Wi-Fi и Bluetooth връзки ме освобождаваха от кабелния багаж, предоставяйки ми удобство и свобода в избора на съдържание.

Операционната система Linux предоставяше стабилна и лесна за използване платформа, а Screen Mirroring през Android осигуряваше бързо и безпроблемно споделяне на съдържание от мобилните ми устройства. Дистанционното управление и интуитивният интерфейс направиха навигацията ми лесна и приятна.

Panasonic TX-49HX900E съчетава в себе си върхова технология и стилов дизайн. Тънката метална рамка и тъмните метални крачета му придават модерен вид и го правят идеален за всяко жилище. Този телевизор не е просто устройство; той е вратата към свят на визуално удоволствие и модерни възможности. Един от Най-добрите 50 инчови телевизори на Panasonic.

Други 50-инчови телевизори, които тествахме

Телевизор Sony LED 50X90S, 50″  emag

(126 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас G
8
4.3
res 5d6362c791e379958f05a62e1568935b

Телевизор Panasonic TX-50JX800E, 50″ emag

(126 см), Smart Android, 4K Ultra HD, LED, Клас G
9
5
res 810aaba99f7b5af148f104b3665176d4

Телевизор Samsung 50Q80B, 50″ emag

(125 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED, Клас G
10

QLED Smart TV HISENSE 50E7KQ emag

Ultra HD 4K, HDR, 126 см, клас G
11

50 инча телевизор размери

Телевизорите се предлагат в различни размери. Често обаче хората си задават въпроса колко са 50 инча в см? Или 65 инча колко са широки?

Тази таблица е общо ръководство за размерите на телевизора и капака, преди да го купите, за да сте сигурни, че пасва най-добре на бъдещето му място.

Тази таблица е общо ръководство за това кое покритие би подхождало на вашия телевизор. Трябва да проверите размерите на вашия телевизор и капака, преди да купите, за да сте сигурни, че пасва най-добре.

Таблица с размери на телевизори и разстояние от екрана

Размер на телевизораширинаВисочинаДиагонал
в см
Препоръчително разстояние от дивана
32 инча75 см45 см81.28 см1,34 м
40 инча90 см50 см101.6 см1,68 м
42 инча93 см52 см106.68 см1,76 м
43 инча97 см56 см109.22 см1,81 м
48 инча108 см63 см121.92 см2 м
49 инча110 см64 см123 см2 м
55 инча123 см71 см139,7 см2,3 м
60 инча134 см77 см152,4 см2,5 м
65 инча145 см83 см165.1 см2,7 м
70 инча157 см91 см177,8 см2,9 м
75 инча168 см95 см190,5 см3,15 м
86 инча194 см111 см218.4 см3,6 м

Как да изберете най-добрия телевизор за вас

Най-добрите 50 инчови телевизори
Как да изберете най-добрите 50 инчови телевизори?

И какво, ако 50-инчовият екран е максималният размер на телевизора, който искате или можете да поберете в стаята си?

Имаме отлични новини: вече не е неосъществимо да притежавате истински флагмански телевизор с 48-инчов OLED екран. Този сегмент на пазара е наистина подложен на оживен интерес, предлагайки висококачествени модели в среден клас на изключително конкурентни цени.

По отношение на технологията на изображението, почти всички телевизори с тази диагонал се похвалят с резолюция 4K, изключвайки необходимостта от търсене на Full HD варианти. OLED технологията безспорно се превърна в лидер със своето идеално черно, великолепен контраст и широки ъгли на видимост. Същевременно, QLED, обединяващ LED (или Mini LED) подсветка с живописни квантови точки, предоставя силна алтернатива с по-голяма яркост и наситени цветове. Стандартните LCD телевизори, често познати като „LED“ телевизори, са по-разнообразни в качеството си, но с внимателен избор могат да предложат отличен баланс между цена и представяне.

Планирате ли да допълните новия си телевизор със звукова система? Вероятно ще е необходимо, тъй като повечето вградени високоговорители на телевизорите са приемливи в най-добрия случай, особено при този размер. Въпреки това, ако сте решени да запазите пространството чисто и да разчитате на вградените говорители, уверете се, че са отлични – няма смисъл от впечатляваща картината, ако звукът не следва същата тенденция.

За геймърите, е препоръчително да разгледате функциите за следващо поколение на техните бъдещи телевизори. Ако сте собственик на Xbox Series X или PS5, поддръжката на 4K 120Hz и VRR може да ви предоставят предимство в игрите, а ALLM е гаранция, че ще се наслаждавате на най-доброто визуално изживяване както от игрите, така и от филмите и телевизионните предаванията. Ако обаче не сте ангажирани с игри или не играете често, тези функции могат да бъдат пренебрегнати, спестявайки ви значителни разходи.

Трябва ли да купите 4K или Full HD телевизор?

Този въпрос предизвиква дебати, особено поради широката наличност на 4K телевизори в днешно време. Фактически, е трудно да намерите модели с Full HD (1080p) резолюция, дори ако избирате телевизор с размери от 50 инча и по-малки.

При закупуване на телевизор с по-малка диагонал, под 32 инча, и възможност да спестите значително от цената на Full HD модел, изборът между Full HD и 4K може да зависи от конкретните ви нужди и бюджет. В такъв случай, ако е възможно да икономисвате пари и 4K телевизорът няма да предостави значително подобрение в изживяването при по-малък размер, изборът на Full HD може да бъде разумен.

Обаче, за по-големите телевизори, 4K обикновено предоставя по-добра резолюция и по-ясна картина. При тези размери, инвестицията в 4K технология вероятно ще предложи забележимо по-високо качество на изображението.

Трябва ли да си купите HDR телевизор?

Най-добрите 50 инчови телевизори
Някои от най-добрите 50 инчови телевизори са HDR

Изборът на телевизор с висок динамичен обхват (HDR) е със сигурност значителна стъпка при закупуването на нов телевизор. Разбирането на различните формати на HDR може да бъде ключов фактор при вземането на решение.

HDR в същност повишава реализма на картината чрез по-широк динамичен диапазон, включващ по-ярки светлини, по-дълбоки сенки и по-живи цветове. Съществуват различни видове HDR, които могат да предложат различни нива на подобрение на визуалното изживяване.

Най-общият HDR формат е HDR10, който се използва от повечето телевизори и предоставя статичен HDR ефект. Dolby Vision предлага динамично HDR с метаданни, които се прилагат кадър по кадър, давайки потенциал за подобрена картина. HDR10+ е алтернатива на Dolby Vision, използваща динамични метаданни и предоставяща подобрена яркост и цветове.

HLG (Hybrid Log Gamma) е формат, специално разработен за телевизионно излъчване и е налице във важни съдържателски предложения като BBC и NHK. Този формат се използва широко и става все по-достъпен в списъците с телевизори.

При избор на телевизор е полезно знаят форматите на HDR, които ви интересуват, като и Dolby Vision и HDR10+ се явяват като най-разширени и препоръчителни.

Как избрахме най-добрите 50 инчови телевизори?

Най-добрите 50 инчови телевизори
За да изберем най-добрите 50 инчови телевизори, направихме редица тестове

Ценовата разнообразие и изборът на един от най-добрите 50 инчови телевизори в този списък се грижат за всеки купувач, независимо от техния бюджет. Открих подобрени телевизори на различни ценови точки, за да задоволя разнообразните финансови възможности на потребителите.

Не правя компромис с качеството на картината и звука, като включвам телевизори, които потвърждават поддръжката на висококачествени HDR кодеци като Dolby Vision или HDR10+. По отношение на звука, всеки телевизор в списъка предлага подобрено аудио с Dolby Digital, Dolby Atmos или DTS:X, за да ви осигури забележително звуково изживяване.

Свързването се превръща в ключов аспект, като всяко устройство е осигурено с разнообразие от HDMI и USB портове за вашите устройства за възпроизвеждане, игрови конзоли и дори свързване с други устройства. Wi-Fi и Bluetooth поддръжката ви осигуряват бърз и лесен достъп до интернет и безжични периферни устройства. Вграденото гласово управление прави употребата на телевизора още по-лесна и удобна.

Този списък е създаден за вас и целта му е да ви предостави разнообразие от качествени опции, отговарящи на всеки бюджет и изисквания за мултимедийно изживяване.

Каква е добра цена за 50 инчов телевизор?

Най-добрите 50 инчови телевизори
За да притежавате един от най-добрите 50 инчови телевизори не е необходимо да плащате огромни суми

Наистина е трудно взимането на решение за закупуване на телевизор, особено когато бюджетите варират толкова широко – от под 1000 до над 3000 лева. Добрата новина, разбира се, е, че днес на пазара има множество възможности, което позволява на всеки да намери нещо, отговарящо на конкретните им нужди и финансови възможности.

Спектърът на цените отразява разнообразие от функции, характеристики и технологии, които са налични във всяка категория. Важно е да се наблегне на това, че крайното решение за закупуване на телевизор трябва да отразява индивидуалните изисквания, предпочитания и бюджет на потребителя.

Независимо от това, дали се насочвате към по-бюджетен или по-висок клас, нашият списък предлага разнообразни опции, които се отличават с качествени изображения и звук, високи стандарти на свързаност и удобни функции. Така че, когато става въпрос за избор на най-добрите 50 инчови телевизори, вие сте на правилното място, независимо от бюджета, който сте определили.

Често задавани въпроси относно 50-инчовите телевизори

Заслужава ли си да вземете 50-инчов 4K телевизор?

Разбира се. Качеството на 4K изображението на 50-инчов телевизор изглежда подобно — ако не и по-добре — на това на 55- или дори 65-инчовия. Може да предпочетете да се настаните малко по-близо, отколкото при по-големите модели, за да се насладите на същия потапящ ефект при 50-инчовия телевизор. Все пак, този размер е достатъчно голям, за да внесе скромен телевизионен опит в хола. Този клас размер се предлага на по-ниски цени от по-големите модели.

Повечето от водещите марки предлагат модели в „50-инчовия клас“, включително и такива с размери от 48 инча. Въпреки това, ако разглеждате модели извън предложените тук препоръки, не забравяйте да проверите дали сте закупили същият телевизор с желания размер.

Съществуват ли 50-инчови OLED телевизори?

Има гама от отлични OLED телевизори, които се предлагат на около 50 инча, но не и точно 50.

Sony произвежда ли някои от най-добрите 50 инчови телевизори?

Да Sony произвежда 50-инчови телевизори, но те са по-скъпи от телевизорите Samsung, TCL и LG. Ако сте готови да се похарчите, телевизорите Sony също остават отлични опции.

Колко висока трябва да бъде стойката за най-добрите 50 инчови телевизори?

В идеалния случай вашата стойка за телевизор трябва да издига телевизора ви поне два фута над пода. Освен това вероятно ще искате стойка, която е 3-5 инча по-широка от вашия телевизор. Повечето телевизори вече имат крака вместо централна стойка, така че освен ако не планирате да монтирате телевизора си на стената, е необходима широка стойка.

Виж Още:

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
  • Total (0)
Сравни
0