Най-добрата Самобръсначка на Жилет

2
Оценка: 5 (2 гласа)

Ние включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате чрез връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Вижте нашия процес.


 

Без значение дали се бръснете всеки ден или веднъж седмично, най-добрата самобръсначка на Жилет ще ви улесни значително. За да определим коя е №1, общо 3-ма мъже от екипа прекарахме повече от два месеца в бръснене с 11 различни самобръсначки.

Spec
1
res 5e2f6db539ce61650660500353d9b8cd
Gillette Mach3
Най-добрата ръчна самобръсначка за лица
Цена EMAG
2
res e46fa0e587292540f6ffedadcd8775b3
Gillette Fusion5
Най-добрата самобръсначка на Жилет
Цена EMAG
3
res eff4283606205024c97e9b4a64e75e8f
Gillette Skinguard
Най-добрата самобръсначка на Жилет за мъже с чувствителна кожа
Цена EMAG
4
res 7596af87d03cfd576cef9cc6933cbc8e
Gillette Fusion ProGlide Styler
Най-добрата електрическа самобръсначка на Жилет
Цена EMAG
5
res 481005f8bfb909c5018dd24e6282fbee
Gillette Fusion ProGlide Power
Най-висока оценка от потребители
Цена EMAG

Предназначени са за мъже, но са подходящи за всеки, който иска да обръсне лицето си, този продукт осигурява гладко бръснене, независимо от типа кожа и косъм.

Бръсненето може да бъде истинско предизвикателство. В момента, в който докоснете лицето си с остро ножче, рискувате порязвания, врастнали косми и други потенциални проблеми.

Усъвършенстването на вашето бръснене изисква търпение, опит и техника, както и разбира се, правилните продукти за грижа.

Всичко започва с избора на добра самобръсначка, която може значително да подобри бръсненето ви. Затова е важно да знаете коя е най-добрата самобръсначка Жилет – за вас!

Най-добрите Самобръсначки на Жилет


1

Самобръсначка Gillette Mach3

Най-добрата ръчна самобръсначка за лица

Gillette Mach3

EMAG
По-прецизно бръснене, без дразнене, Ножчета DuraComfort за дълготраен комфорт

Самобръсначката Mach3 на Gillette беше представена преди повече от 20 години. Въпреки че компанията направи някои промени в дизайна, основните характеристики – три остриета от неръждаема стомана върху въртяща се глава и здрава цилиндрична дръжка – остават същите и продължават да са достатъчни за повечето хора, които искат да се бръснат.

Mach3 осигурява удобен и здрав захват, а сменяемите ножчета с три остриета ефективно премахват космите. С доста добра цена, Mach3 предлага превъзходно бръснене спрямо по-скъпите самобръсначки.

Самобръсначката осигурява пряк контакт с кожата, следвайки контурите на лицето за комфортно и гладко бръснене.

След тези 2 месеца на бръснене, нашият избор е Gillette Mach3. Тя продължава да осигурява най-добрия баланс между скорост, гладкост и безопасност.

Простата, кръгла дръжка на Mach3 е лесна за хващане и маневриране, а трите му остриета предлагат гладко бръснене без прекомерно дразнене на кожата или запушване с косми. Цената на остриетата Mach3 е доста приемлива.

Най-големият недостатък, който повечето от нашите тестери съобщават, е, че отнема повече време за гладко бръснене с три ножчета, отколкото с пет на Fusion. 

Въпреки това тя остава №1 за нашите тестери, като редица признати, големи медийни сайтове, като The New York Times, също я посочват като най-добра.

2

Класическа самобръсначка, Gillette, Fusion5

Най-добрата самобръсначка на Жилет

Gillette, Fusion5

EMAG
ергономична дръжка, 5 ножчета против раздразненияергономична дръжка,

Самобръсначката Gillette Fusion5 за мъже предлага гладко и дълготрайно бръснене, надграждайки предишния модел Fusion5.

С ергономична дръжка за пълен контрол, тя разполага с 5 ножчета против раздразнения за по-гладко бръснене и прецизен тример за труднодостъпни зони.

По-голямата плъзгаща се лента осигурява по-добро плъзгане на остриетата, което прави бръсненето по-приятно. Всички резервни ножчета Fusion5 могат да се използват с всички дръжки на самобръсначки Fusion5, като всяко ножче издържа 1 месец бръснене.

Това ви позволява да планирате бръсненето си индивидуално и да извлечете максимума от всяко ножче.

Fusion5 е бърз, плавен и има отлична ергономичност. Той бръсне по-плътно от Mach3, но изисква по-често изплакване, така че ако приоритет за вас е гладкостта и не ви пречи да отделяте повече време между минаването с ножчето, това може да бъде идеалният избор.

Нашите тестери, които харесаха Fusion5, наистина го оцениха високо, като споделиха, че това е самобръсначката, която им осигурява най-близкото бръснене от всички тествани. Въпреки това, Fusion5 е по-скъп, около два пъти по-скъп от Mach3.

3

Gillette Skinguard

Най-добрата самобръсначка на Жилет за мъже с чувствителна кожа

Gillette Skinguard

EMAG
Уникалното устройство SkinGuard е разположено между остриетата, за премахване на космите и защита на кожата

Gillette SkinGuard Sensitive е първата самобръсначка от Gillette, създадена специално за мъже с чувствителна кожа. Уникалната технология SkinGuard, разположена между остриетата, премахва космите и защитава кожата, като минимизира движенията и предотвратява дразненето и врастналите косми.

SkinGuard разполага с малки ръбове между двете си остриета, които намаляват кожното дразнене. Въпреки че Gillette твърди, че това може да доведе до по-малко гладко бръснене в сравнение със самобръсначките с пет остриета, ние не забелязахме значителна разлика. Всъщност, SkinGuard предостави едно от най-близките бръснения сред тестваните ножчета с патрони, изключвайки безопасните самобръсначки.

Освен с ефективността си, SkinGuard впечатли и с превъзходния си комфорт. Защитните ножчета и двете смазващи ленти създаваха усещането за плавно плъзгане на главата на бръснача по лицето – нещо, което обикновено се рекламира, но рядко се изпитва в реалността. Това осигуряваше супер гладко бръснене без раздразнения или врастнали косми, дори часове след бръснене.

Комфортът на SkinGuard не се ограничава само до ножчетата. Самобръсначката е и една от най-ергономичните, които сме тествали, благодарение на гумираната си дръжка и леко извита форма, която пасва идеално в ръката и улеснява маневрирането около лицето.

Тази самобръсначка е посочена като най-добра от CNN underscored.

4

Gillette Fusion ProGlide Styler

Най-добрата електрическа самобръсначка на Жилет

Gillette Fusion ProGlide Styler

EMAG
– приставка за дълга брада
– приставка ProGlide Styler
– приставка Fusion ProGlide

След като изпробвахме електрическата самобръсначка Gillette Fusion ProGlide Styler, сме убедени, че това е отличен продукт за всякакви нужди, свързани с поддръжката на брадата и лицето. Самобръсначката използва напреднала технология, която осигурява прецизност и внимание към детайлите, нужни за перфектно бръснене.

От самото начало бях впечатлен от качеството на изработката и дизайна на Gillette Fusion ProGlide Styler. Уредът идва в комплект с:

 • 1 дръжка
 • 1 резервно ножче
 • Приставка за дълга брада
 • Приставка ProGlide Styler
 • Приставка Fusion ProGlide

Преди да започнете бръсненето, е важно да подготвите кожата си правилно. Винаги намокряйте лицето и нанасяйте достатъчно количество гел или пяна за бръснене. Това помага за по-добро плъзгане на ножчетата и минимизира риска от раздразнение. Смяната на ножчетата при първия признак на дискомфорт също е от съществено значение за постигането на оптимални резултати.

Gillette Fusion ProGlide Styler предлага множество функции, които улесняват поддръжката на различни стилове брада. Приставките позволяват лесно оформяне и подравняване на дългата брада, както и детайлно стилизиране с ProGlide Styler. Прецизността на уреда ме впечатли, особено когато се опитвах да оформя по-сложни контури и линии.

Системата с ножчета Fusion ProGlide осигурява гладко и комфортно бръснене. Ножчетата се плъзгат безпроблемно по кожата, като оставят усещане за гладкост и свежест. Ергономичната дръжка е удобна за захващане и маневриране, което прави процеса на бръснене по-лесен и ефективен.

Електрическата самобръсначка Gillette Fusion ProGlide Styler е невероятен продукт, който препоръчвам на всеки, който търси качествено бръснене и стил. Напредналата технология и множеството приставки правят уреда изключително функционален и подходящ за различни нужди. Редовното поддържане на ножчетата и правилната подготовка на кожата са ключови за постигането на най-добрите резултати. В заключение, това е една от най-добрите самобръсначки, които съм използвал и със сигурност ще продължа да я ползвам за ежедневната си грижа за лицето.

5

Резерви Gillette Fusion ProGlide Power

Най-висока оценка от потребители

Gillette Fusion ProGlide Power

EMAG
5 ножчета и технология FlexBall

Тази самобръсначка ме впечатли със своята способност да осигури гладко и комфортно бръснене, без дразнене или порязвания.

Най-забележителното предимство на Fusion ProGlide Power е въртящият се край, който му позволява да се адаптира перфектно към контурите на моето лице. Това значително улеснява бръсненето на труднодостъпни места като адамовата ябълка или извитите зони около брадичката.

С FlexBall технологията, остриетата на Fusion ProGlide Power се движат много плавно и следват контурите на лицето ми с изключителна прецизност. Това води до по-малко пропуснати косъмчета, което е особено важно за мен, тъй като търся перфектно гладко бръснене във всяка област на лицето.

Остриетата са проектирани с по-тънки и по-фини режещи повърхности, което прави бръсненето още по-лесно и по-комфортно. Смазващата лента, обогатена с минерални масла и смазващи полимери, улеснява плъзгането на самобръсначката върху кожата, осигурявайки допълнителен комфорт дори при повторни движения.

Освен това, Fusion ProGlide Power предлага и удобство при почистване благодарение на стабилизатора на ножчетата, който предотвратява задържането на косъмчета и пяна между остриетата.

Завършекът на този продукт е специалният тример, разположен в края на самобръсначката, който позволява насочването и подрязването на косъма в труднодостъпни зони, като под носа и извивките под брадата.

В крайна сметка, Gillette Fusion ProGlide Power се оказа идеалният избор за мен, осигурявайки гладко и прецизно бръснене със забележим комфорт за моята чувствителна кожа.

Общата оценка за тази самобръсначка на Жилет в ЕМАГ е 4.88 от общо 49 човека.

6

самобръсначка Gillette Labs Heated

Най-добрата иновативна самобръсначка на Жилет

Gillette Labs Heated

EMAG
Технология с мигновен, непрекъснат и регулируем нагревател

Разглеждайки новата самобръсначка Gillette Heated, бях впечатлен от иновативната й функция – загряването на ножчетата. Тази технология обещава усещане като от гореща кърпа, което може да подобри комфорта по време на бръснене. Но, въпреки че идеята беше интригуваща, резултатът не беше значително по-добър от този на стандартните самобръсначки.

Основната привлекателност на Gillette Heated е възможността за успокояваща топлина. Чрез просто натискане на бутон можех да избирам между две нива на топлина – 43° C или 50° C, което осигуряваше персонализиран комфорт. Системата за контрол на топлината работеше добре, позволявайки на уреда да запомни последната настройка и да се нагрее до нея при следващата употреба.

Технологията FlexDisc осигуряваше оптимален контакт между кожата и нагревателната лента, което едновременно подобряваше комфорта и ефективността на бръсненето. Друго удобство беше магнитната връзка за безжично зареждане, която направи употребата на самобръсначката удобна и безпроблемна.

Самобръсначката е 100% водоустойчива, което я прави подходяща за употреба под душа и лесна за почистване. Въпреки всички тези предимства, високата цена на Gillette Heated я изключва от състезанието с други продукти в сегмента. Това е неговата основна слабост, като потребител със сигурност трябва да обмисли добре инвестицията спрямо предоставените функции.

В заключение, Gillette Heated предлага интересна комбинация от технологии и удобства, но се нуждае от по-конкурентоспособна цена, за да стане предпочитан избор сред потребителите.

7

Самобръсначка Gillette Blue 3

Най-добрата самобръсначка на Жилет за еднократна употреба

Gillette Blue 3

EMAG
12 броя

Във всяка кутия със самобръсначка за еднократна употреба Gillette Blue 3 се крие обещание за гладко и комфортно бръснене с уникални функции, предназначени да подобрят вашето ежедневно грижене за кожата. С три ножчета, които автоматично се приспособяват към контурите на лицето, вие получавате не само ефективност, но и допълнителен комфорт по време на процеса на бръснене.

Основната технология, която прави тази самобръсначка уникална, е накланящата се глава. Тя не само се адаптира към контурите на вашето лице, но и осигурява фино и прецизно бръснене, което е важно за тези, които търсят перфектно изгладени резултати. При използване на вода, ножчетата се оптимизират за по-добро изплакване, което улеснява процеса и осигурява по-гладко плъзгане върху кожата.

За допълнително удобство и защита, самобръсначката е оборудвана с овлажняваща лента, която се активира при контакт с вода. Тя осигурява необходимата хидратация на кожата, като предотвратява дразненето и осигурява комфорт по време на бръснене. Също така, защитните микро ламели разтягат кожата преди преминаването на ножчетата, предпазвайки ви от случайни порязвания и осигурявайки допълнителна защита по време на процеса.

Дръжката е специално проектирана с неплъзгащо се покритие, което осигурява максимален контрол, дори когато е мокра. Това ви дава увереност и стабилност по време на бръснене, като ви позволява да се фокусирате на получаването на гладки и точни резултати без компромиси с комфорта.

Gillette Blue 3 е изборът за тези, които ценят качеството и надеждността на един от водещите брандове в индустрията на самобръсначките, предлагайки комбинация от напреднали технологии и безпроблемна употреба за всеки ден.

Най-добрата самобръсначка на Жилет за годината

Класация 2024
1Най-добрата ръчна самобръсначка за лицаGillette Mach3
2Най-добрата самобръсначка на ЖилетGillette, Fusion5
3Най-добрата самобръсначка на Жилет за мъже с чувствителна кожаGillette Skinguard
4Най-добрата електрическа самобръсначка на ЖилетGillette Fusion ProGlide Styler
5Най-висока оценка от потребителиGillette Fusion ProGlide Power
6Най-добрата иновативна самобръсначка на ЖилетGillette Labs Heated
7Най-добрата самобръсначка на Жилет за еднократна употребаGillette Blue 3
Най-добрата самобръсначка на Жилет онлайн

Как да избера най-добрата самобръсначка на Жилет?

При избора на самобръсначка е важно да се вземат предвид няколко ключови аспекта, които могат да определят вашето удобство и удовлетворение от процеса на бръснене. Ето някои от тези аспекти:

Брой остриета

Изборът на брой остриета играе съществена роля в качеството на бръсненето:

 • Едно острие: Подходящо за тези, които предпочитат по-традиционния подход и имат умения за правилно бръснене. Тези модели могат да предложат гладко бръснене при правилна техника.
 • Двойно острие: Предлага по-голяма покритост и ефективност в сравнение с единичните остриета. Подходящи за хора с чувствителна кожа или тези, които бързо развиват дразнене.
 • Множество остриета (три до шест): Обикновено предлагат по-бързо и по-близо бръснене, тъй като са необходими по-малко удари. Въпреки това, за някои хора повече остриета могат да доведат до по-голямо триене и раздразнение.

Характеристики на дизайна

Освен броя остриета, следва да се обръща внимание и на други характеристики на дизайна:

 • Дръжка: Оптималната дръжка трябва да осигурява добър захват, особено при мокри условия, като същевременно предлага комфорт и контрол.
 • Водоустойчивост: Важна за удобство при употреба под душа или с вода.
 • Почистващи докинг станции: Ако използвате модели с пълнители, такава станция може да улесни поддръжката и продължаването на остриетата в добро състояние.
 • Вграден тример: Полезен за точно рязане на детайли или поддръжка на брадата.

Включени пълнители за остриета

При избор на модел за многократна употреба, е важно да се уверите, че включените пълнители за остриета са лесни за смяна и осигуряват постоянно качество на бръснене. Това осигурява, че винаги ще получавате гладко и комфортно бръснене с всяка употреба.

Изборът на подходяща самобръсначка зависи от вашите индивидуални нужди, предпочитания и тип кожа. Осъзнат избор ще ви помогне да подобрите вашето ежедневно бръснене и да се насладите на комфортно и гладко резултат.

Съвети за най-добро бръснене със самобръсначки Gillette

най-добрата самобръсначка на Жилет
Изполювайте правилно най-добрата самобръсначка на Жилет за блестящо гладка кожа

Съвети за най-доброто бръснене с Gillette:

Какъв тип вода е най-подходящ при бръснене – топла, студена или хладна?

Отговор: Топлата вода предлага най-добра хидратация на брадата. Намокрянето с топла вода омекотява косъмчетата и разширява порите на кожата, което улеснява бръсненето с до 70%.

Как може да се избегне дразненето, причинено от бръсненето?

Отговор: За да се избегне дразненето на кожата, е важно да се подготви правилно. Намокрете косъмчетата на брадата с топла вода за около 3 минути и нанесете достатъчно гел за бръснене. Смяната на ножчето при първите признаци на затъпяване или дискомфорт също е препоръчителна.

Довежда ли бръсненето до сгъстяване на косъмчетата?

Отговор: Изследванията показват, че бръсненето не променя растежа, структурата и цвета на косъмчетата. То може да промени формата на върховете на косъмчетата, което може да повлияе на начина, по който те растат.

Има ли специфична посока за движение на ножчетата за най-добри резултати при бръснене?

Отговор: Косъмчетата на лицето на мъжете растат в различни посоки. Започнете бръсненето с нежни движения по посока на растежа на косъмчетата. При нужда, можете да използвате движение в обратна посока за по-прецизно бръснене.

Как може да се избегнат порязванията и драскотините, особено над горната устна?

Отговор: За да избегнете порязвания и драскотини, винаги оставяйте областта над горната устна за последно. Нанесете достатъчно гел за бръснене и позволете на областта да абсорбира пяната преди бръсненето. При бръснене, избягвайте твърде силен натиск. За прецизно бръснене под носа, използвайте тример Gillette Fusion ProGlide.

Как тествахме

За да определим най-добрата мъжка самобръсначка, излагахме 12 различни модела на обширни тестове. Процедурата включваше бръснене с тях, тестване на тяхната устойчивост към вода и удари, както и много други изпитания. Нашите тестове бяха разделени на две основни категории: производителност и издръжливост. Ето обстойното разглеждане на всички тестове, които извършихме:

Производителност:

 1. Плътност на бръснене: Използвахме един и същ крем за бръснене с всеки модел, за да оценим гладкостта на бръсненето и количеството косъмчета, които остават след него.
 2. Удобство при бръснене: Оценихме лесното използване и комфорта на остриетата върху кожата. След всяко бръснене проверявахме за възможни убождания или дразнене.
 3. Траен комфорт: Проверихме лицето си няколко часа след бръснене, за да отчетем възможни раздразнения, подутина или зачервявания.
 4. Ергономичност: Преценихме удобството при хващане и манипулиране с всяка самобръсначка. Освен това, тествахме как се справят моделите във вода, за да видим дали предлагат здрав захват.
 5. Прецизност: Забелязахме дали самобръсначките разполагат с прецизни остриета и тяхната способност да режат точно.
 6. Допълнителни функции: Анализирахме всяка допълнителна функционалност като смазващи ленти или нагревателни елементи и как те влияят на употребата.

Издръжливост:

 1. Лесно почистване: Оценихме трудността и времето необходимо за почистване на всяко острие след употреба.
 2. Тест за изпускане: Изпуснахме всяка самобръсначка над умивалника от различни височини, за да проверим за повреди и застъпване на остриетата.
 3. Лесна смяна на острието: Проучихме процеса на смяна на острието и достъпността на касетите, като взехме под внимание разходите и удобството на смяната.

Основни характеристики на добрата самобръсначка, които включихме в нашето оценяване, включват:

 • Комфорт при употреба и след нея: Важно е устройството да се чувства комфортно върху кожата, без дразнене или врастнали косми.
 • Ефективна дръжка: Дръжката трябва да осигурява добър захват, улеснявайки маневрирането около контурите на лицето.
 • Множество остриета: Всеки модел е оценен според броя и разположението на остриетата, като предпочитане е дадено на тези, които предлагат по-гладко и бързо бръснене.
 • Близост: Търсихме оптимална близост на бръсненето без дразнене или порязвания.

Използвахме цялостен подход към оценката, за да уверим, че нашите препоръки са базирани на реални изпитания и дългосрочна употреба на всяка самобръсначка.

За кого е полезно това сравнение?

най-добрата самобръсначка на Жилет
Най-добрата самобръсначка на Жилет е за всеки, който желае перфектно бръснене

Избрахме тези модели, защото вярваме, че повечето хора търсят бързо и ефикасно бръснене, с минимална вероятност от наранявания и порязвания. Това обаче не означава, че няма други добри методи за бръснене.

В проучване, проведено от Gillette и публикувано в British Journal of Dermatology, те разглеждат „ефекта на хистерезис“. Този термин, заеман от физиката, обяснява как множеството ножчета взаимодействат с космите и кожата.

Първото ножче издърпва косъма, докато последващите ножчета продължават да го режат, което теоретично води до по-гладко бръснене. Изследователите на Gillette забелязват, че „подвижността на косъма може да осигури забележимо подобрение в плътността на бръснене и това е основата за многогодишните стратегии на самобръсначки с множество остриета.“

Въпреки това има важно предупреждение. Остриетата трябва да са с правилна дебелина и разположение, за да почистват добре и да предотвратяват кожните издувания между тях. Тези аспекти могат да се сблъскат и в случай на груба или бързо растяща коса, моделите с по-голям брой остриета могат да се запушат по-лесно, което може да е проблем за някои и да бъде отлично решение за други.

Ако се сблъсквате с проблеми при бръсненето, но искате да запазите настоящата си марка, може би проблемът е в техниката ви на бръснене. Съветите от Американската академия по дерматология може да бъдат достатъчни, за да подобрите бръсненето си, без да е необходимо да променяте продукта си.

Ако имате време и се интересувате от ритуала и естетиката на бръсненето, опитайте класическата безопасна самобръсначка с две остриета. Тези инструменти са известни със своята мощ и стоманени остриета, които предлагат ефективност и икономичност. Въпреки това, те изискват упражнение и са част от културата на бръсненето, която възприема това действие като изкуство на грижа за лицето.

Така че, независимо кой метод изберете, важно е да намерите този, който отговаря най-добре на вашите нужди и предпочитания за гладко и комфортно бръснене.

Вижте и тези съвети от Американската академия по дерматология, които може да са достатъчни, за да подобрите бръсненето си, без да се налага да купете нещо ново.

Често задавани въпроси

Ето някои често задавани въпроси (ЧЗВ) относно самобръсначките на Gillette:

 1. Колко време издържат остриетата на самобръсначката на Gillette?
  • Времето, за което издържат остриетата, може да варира в зависимост от интензивността на употреба и типа на космите. Обикновено Gillette препоръчва смяна на остриетата след около 5-10 бръсненета.
 2. Какъв е най-добрият начин да се поддържат самобръсначките на Gillette?
  • Препоръчително е редовно почистване на остриетата след всяко бръснене, за да се предотврати натрупване на косми и мръсотия. Използването на почистващи докинг станции, ако е налична, може да улесни този процес.
 3. Могат ли самобръсначките на Gillette да се използват под душ?
  • Да, много от моделите на Gillette са водоустойчиви и могат да се използват с вода или под душ без риск от повреда. Все пак, за да се уверите, проверете спецификациите на съответния модел.
 4. Кои са различните линии и модели на самобръсначките на Gillette и как да избера подходящия за мен?
  • Gillette предлага разнообразие от линии, включително Fusion, Mach3 и Sensor. В избора си трябва да вземете предвид броя на остриетата, специфичните функции като вградени тримери или почистващи станции, както и вашите индивидуални предпочитания за стил и удобство.
 5. Има ли разлика между различните остриета на Gillette (например, Fusion ProGlide и Fusion5)?
  • Да, различните серии на Gillette предлагат различни технологии и подобрения. Например, Fusion ProGlide включва подобрена смазваща лента и по-остри остриета в сравнение с Fusion5, което може да осигури по-гладко и комфортно бръснене.
 6. Къде мога да намеря резервни остриета за моята самобръсначка на Gillette?
  • Резервни остриета за Gillette се предлагат в много аптеки, супермаркети и онлайн магазини. Освен това, Gillette предлага програми за автоматична доставка на остриета през своята уеб страница или през търговци на дребно.

Тези въпроси и отговори предоставят основна информация за потребителите, които разглеждат или вече използват продуктите на Gillette.

Най-добрата Електрическа Самобръсначка | най-добрата и хубава машинка за подстригване | най-добрите професионални машинки за подстригване | Най-добрия Тример за Тяло, Брада, Коса

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
 • Total (0)
Сравни
0