Най-добрия детски смарт часовник – 8 ТОП предложения

9
Оценка: 5 (5 гласа)

Научете кой е най-добрия детски смарт часовник за момичета, момчета, за подарък и като цяло, в нашата ТОП класация:

най-добрия детски смарт часовник
Най-добрият като цяло
Garmin Vivofit Jr.3 Black Cosmic 010-02441-03 представлява не просто фитнес тра…
Прочети ревю
Вижте Цените
детски часовници за момичета
Най-добрият за момичета
NUBI D35 представлява интелигентен часовник, специ…
Прочети ревю
Вижте Цените
детски часовници за момчета
Най-добър за момчета
Garmin Vivofit Jr.3 Marvel Iron Man 010-02441-11 представлява…
Прочети ревю
Вижте Цените
lesen za izpolzvane smart chasovnik detski
Най-лесен за използване
Този интелигентен часовник за деца, снабден с 4G и GPS технологии,…
Прочети ревю
Вижте Цените
най-добрия детски смарт часовник
Най-добрият за видео разговори
Детският смарт часовник NUBI LT31 представлява интелигентно…
Прочети ревю
Вижте Цените
smart detski chasovnik za podarak
Най-добър за подарък
Smartwatch за деца MyKi предоставя сигурност и възможности…
Прочети ревю
Вижте Цените
naj dobar detski smart chasovnik s lesna nastrojka
Най-добър за лесна настройка
Smartwatch за деца MyKi предоставя сигурност и възможности…
Прочети ревю
Вижте Цените

Смарт часовниците, предназначени специално за деца и юноши, набират популярност. Тези часовници предлагат различни предимства, подобни на тези за възрастни, като проследяване на активността, поставяне на цели и дори наблюдение на сърдечната честота.

Някои усъвършенствани модели имитират мобилни телефони, включващи GPS проследяване, обаждания и дори видео разговори, осигурявайки допълнително ниво на увереност за родителите.

Премиум смарт часовници с GPS проследяване и възможности за комуникация предлагат на родителите възможността да поддържат връзка с децата си по опростен начин. Наричани още „телефонни часовници“, тези устройства са подходяща алтернатива за родители, които не са готови да осигурят на детето си мобилен телефон и често изискват отделна SIM карта, което потенциално води до допълнителни месечни разходи.

Освен отчитането на времето, най-добрия детски смарт часовник насърчава и проследява движението, обслужвайки активния начин на живот на много деца, занимаващи се със спорт и физически дейности.

С повече от 90% от децата на възраст от 5 до 16 години, които постоянно участват в спортове, смарт часовникът се превръща в ценен инструмент за поставяне и постигане на цели.

Двойната функционалност на отчитане на времето и проследяване на здравето позиционира тези интелигентни часовници като многофункционални и ангажиращи аксесоари за деца. Вижте кои са най-добрите смарт часовници, като цяло.

Най-добрия детски смарт часовник като цяло

Детски смарт часовник Garmin Vivofit Jr.3 Black Cosmic 010-02441-03

179,00 лв.
към

Детски смарт часовник Garmin Vivofit Jr.3. Vívofit jr.3 не е просто фитнес тракер за деца. Това е интерактивно изживяване.

Garmin Vivofit Jr.3 Black Cosmic 010-02441-03 представлява не просто фитнес тракер за деца, а цялостно интерактивно изживяване, което превръща активността на детето във връзка с вълнуващи приключения с любимите им герои от Disney Princess, Marvel Avengers и Star Wars. Всеки модел от колекцията е вдъхновен от детски и анимационни герои, предоставяйки детските очаквания и представи за стил.

Основни Характеристики:

 1. Активиране на Приключения: Garmin Vivofit Jr.3 превръща активността на детето в нови приключения с героите от Marvel Avengers, Star Wars или в света на Дисни принцесите като Ариел, Бел, Жасмин, Мулан и Рапунцел.
 2. Предизвикателства: По-активните деца получават повече предизвикателства, които трябва да преодолеят, стимулирайки ги към здравословни и активни навици.
 3. Събиране на Скъпоценни Камъни: Завършването на ежедневните цели на активност предоставя на децата цветни скъпоценни камъни, които могат да използват за разкриване на нови части от приключенската карта или за закупуване на епични нови изображения.
 4. Фитнес Упражнения: Чрез фитнес предизвикателства, децата учат и изпълняват основни упражнения, като част от забавния процес на растеж.
 5. Времеви Активности: Децата могат да проследяват крачките и разстоянието по време на игри или спортни занимания, използвайки приложението Garmin Jr.
 6. Цветен Екран: Цветният дисплей позволява ясно виждане дори при ярка слънчева светлина. Възможност за персонализация с изгледи на часа, вдъхновени от 12 принцеси на Дисни и героите на Marvel.
 7. ICE УИДЖЕТ (В Спешен Случай): Въведи контактна информация за спешни случаи на детето, за бърз достъп при нужда.
 8. Мониторинг на Активността: Родителите могат да следят активността, сънът, отговорностите и дори данните за домакинството, синхронизирайки устройството със съвместими смартфони (Apple и Android) чрез приложението Garmin Jr.
 9. Задачи и Награди: Родителите могат да поставят задачи и да определят стойност на награди виртуални монети чрез приложението.
 10. Приятелски Напомняния: Устройството уведомява децата за задачите с икони и предлага настройка за повторение, например, всеки ден или седмица.
 11. Предизвикателства за Крачки (Toe-to-Toe): Децата могат да се състезават с близки приятели за брой крачки, като използват приложението Toe-to-Toe.
 12. Детски Режим: Активирането на Kid Mode в приложението предоставя ограничен достъп за наблюдение и контрол.

Garmin Vivofit jr.3 се откроява като полиран и добре проектиран смарт часовник за деца. Неговата комбинация от комфорт, завладяващи функции, дълъг живот на батерията и удобен за плуване дизайн го правят силен конкурент на пазара на детски смарт часовници. Като цяло, той изпълнява обещанията си и демонстрира ангажимента на Garmin да предоставя качествени продукти за по-младата демографска група.

Най-добрия детски смарт часовник за момичета

Детски Смарт часовник NUBI D35 оферта

Android 4.4 OS, 4G, Две камери, GPS+LBS+Wi-Fi Tracking, HD Retina Display, Видео разговор, Водоустойчивост IP67, Крачкомер, Розов

NUBI D35 представлява интелигентен часовник, специално създаден за деца, предоставяйки разнообразни функции и възможности за комуникация и безопасност. Смарт часовникът се отличава със своите технологични характеристики и издръжлив дизайн, предназначени да задоволят нуждите и предпочитанията на децата и техните родители. Всичко това плюс страхотния цвят, прави NUBI D35 страхотен детски смарт часовник за момичета.

Ключови Характеристики:

 1. Интерактивен Дисплей: 1,69-инчов IPS сензорен екран с висока резолюция от 240×280 пиксела предоставя интуитивно и ярко визуално изживяване.
 2. Комуникация и Видео Чат: Способност за двупосочно телефонно обаждане, видео разговори и 4G видео чат, което позволява на децата да се свързват с родителите и приятели лесно и бързо.
 3. Местоположение в Реално Време: Поддържа LBS/GPS/A-GPS/WIFI технологии за точно местоположение на детето. Родителите могат да следят движението и местоположението на детето в реално време чрез приложението на телефона.
 4. Безопасност с SOS Функция: Вградена функция за SOS повикване, която позволява на децата да поискат помощ при необходимост чрез дълготрайно натискане на бутона. Поддържа 3 SOS номера и 15 допълнителни телефонни номера.
 5. Будилник и Следене на Сън: Поддържа аларми и мониторинг на съня, предоставяйки на родителите контрол и възможност за поддържане на режим на съня на децата.
 6. Дълготрайна Батерия: Оборудван с 1000 mAh литиево-полимерна батерия с ниска консумация. Магнитният кабел прави зареждането лесно и удобно.
 7. Водоустойчивост и Издръжливост: Съответства на стандарта IP67 за водоустойчивост, предоставяйки подходяща защита от обичайната употреба, но не се препоръчва за плуване или потапяне във вода.

Технически Спецификации:

 • Процесор: SL8521E,832MHz, едноядрен ARM Cortex
 • Операционна Система: Android 4.4
 • Разположение: GPS, AGPS, LBS, WIFI
 • Памет: 2GB RAM + 4GB ROM
 • Камери: Задна – 2 Mpx, Предна – 0.4 Mpx
 • Разделителна Способност на Екрана: 240×280 пиксела
 • SIM Карта: Nano SIM
 • Радиация: Съответства на международните стандарти
 • Приложение: SeTracker 2

Допълнителни Функции:

 • Видеообаждане, Гласов и Текстов Чат, Дистанционен Монитор, Крачкомер, Гео-ограда, Възпроизвеждане на маршрут и много други.

NUBI D35 предлага на децата и техните родители удобство, безопасност и многофункционалност в едно модерно и издръжливо устройство.

Или заложете на:

Детски смарт часовник Garmin Vivofit Jr.3 Floral Pink 010-02441-01

179,00 лв.
към

Детски смарт часовник Garmin Vivofit Jr.3 Floral Pink, магически царства заедно с Ариел, Бел, Жасмин, Мулан и Рапунцел.

Най-добрия детски смарт часовник за момчета

Детски смарт часовник Garmin Vivofit Jr.3 Marvel Iron Man 010-02441-11

179,00 лв.
към

Детски смарт часовник Garmin Vivofit Jr.3 Marvel Iron Man.

Garmin Vivofit Jr.3 Marvel Iron Man 010-02441-11 представлява не просто детски фитнес тракер, а цялостно интерактивно изживяване, което въвежда децата във вълнуващия свят на Marvel Avengers. Включеният дизайн на часовника е изцяло посветен на любимите анимационни герои, предоставяйки на децата възможността да се впуснат в нови приключения.

Кое момче не иска да е железният човек? Е, с този „супер як“ смарт часовник за момчета ще сбъднете мечтите на вашия малчуган.

Основни Характеристики:

 1. Активността като Ключ за Приключения: Чрез активността си, децата отключват нови приключения и изживяват вълнуващи моменти с героите от Marvel Avengers, Star Wars или със завладяващите принцеси на Disney.
 2. Предизвикателства и Награди: Колкото повече активни минути, толкова повече предизвикателства и възможности за събиране на цветни скъпоценни камъни, които разкриват нови части от приключенската карта и епични изображения.
 3. Фитнес Упражнения и Времеви Активности: Чрез фитнес предизвикателства децата учат основни упражнения, а новите времеви активности позволяват проследяване на крачките и разстоянието по време на различни дейности.
 4. Цветен Екран и Персонализация: Яркият цветен дисплей осигурява отлична видимост, а родителите могат да помогнат на децата си да персонализират изгледа на часа с герои като Капитан Америка, Спайдърмен и принцеси от Disney.
 5. ICE (В Спешен Случай) Уиджет и Мониторинг на Активността: С уникалния уиджет за спешни случаи и приложението Garmin Jr., родителите могат да мониторират активността, сън, и други данни след синхронизация със съвместими устройства.
 6. Приятелски Напомнения и Предизвикателства за Крачки: Родителите могат да задават задачи и задължения, да определят стойността на награди, и децата да участват в предизвикателства за крачки с близки приятели.
 7. Детски Режим и Водоустойчивост: Детският режим в приложението Garmin Jr. осигурява ограничен достъп и контрол за родителите, а водоустойчивостта на часовника (5 ATM) го прави идеален за ежедневни приключения.

Технически Спецификации:

 • Функции: Таймер, Хронометър, Аларма
 • Водоустойчивост: 5 ATM (до 50 метра)
 • Батерия: Издръжлива, без нужда от зареждане, до 1 година
 • Размери: Корпус – 30 мм х 30 мм, Каишка – 130-175 мм
 • Дисплей: Цветен с разделителна способност от 112 x 112 пиксела
 • Тегло: 25 грама

Garmin Vivofit Jr.3 Marvel Iron Man предоставя на децата забавление и мотивация за активен начин на живот, докато родителите се възползват от интелигентните функции за контрол и мониторинг.

Най-добрият лесен за използване детски смарт часовник

Детски смарт часовник WIRSEN® Best Values

4G, с GPS, шпионски мониторинг, SOS бутон, IPS 1.83″, слот за SIM карта, видео разговор, камера, водоустойчив IPX7, прецизна GPS+LBS локация

Този интелигентен часовник за деца, снабден с 4G и GPS технологии, представлява надежден спътник за безопасността и свързаността на вашите малки юнаци. Със своя набор от подобрени функции, той е създаден с цел да ви предостави покой и да осигури забавно и безопасно преживяване за вашите деца.

GPS и 4G възможностите на часовника гарантират прецизно и в реално време местоположение на вашето дете, предоставяйки ви постоянна яснота за техните текущи координати и увереност, че са в безопасност. Бутонът SOS представлява надежден съюзник в неотложни ситуации, позволявайки на вашето дете да изпрати бърз и дискретен сигнал за помощ до предварително зададени контактни номера, когато е необходимо.

Часовникът е снабден с IPS дисплей с размер 1.83 инча, предоставяйки ярък и четим екран за лесно използване. Съвместимостта с Android и IOS осигурява удобство при свързването с различни устройства. Водоустойчивостта на стандарт IPX7 гарантира, че часовникът ще остане функционален дори при контакт с вода.

Допълнителни удобства включват възможност за видео разговор, камера за заснемане на моменти и гласови съобщения. С приложението на WIRSEN® идва и медальон, който увеличава уникалния и персонален характер на този часовник. В комплекта са включени и резервна каишка, за да можете да променяте стила според предпочитанията на детето си. В черен цвят, този детски смарт часовник WIRSEN® предоставя пълна функционалност и стил за вашите малки приключенци.

Най-добър детски смарт часовник за видео разговори

Детски Смарт часовник NUBI LT31 оферта

4G, Сим карта и камера, GPS+LBS+Wi-Fi Tracking, Видео разговор, Водоустойчивост IP67, Черен


Детският смарт часовник NUBI LT31 представлява интелигентно решение, разработено специално с оглед на нуждите на децата и безопасността им. Оборудван с изключително функционални характеристики, този часовник предоставя комбинация от сигурност и свързаност, които ще утолят и най-взискателните родители.

Часовникът разполага с 1,4-инчов IPS сензорен екран с ярка резолюция от 240×240 пиксела, предоставяйки четлив и лесен за управление интерфейс. С възможности за 4G видео чат и двупосочно телефонно обаждане, децата могат лесно да поддържат връзка с родителите си, докато се наслаждават на безопасни и забавни преживявания.

GPS, LBS и WIFI технологиите осигуряват точно и реално време местоположение на детето, което родителите могат да следят през приложението SeTracker 2. Функцията за SOS повикване предоставя бърз достъп до помощ при неотложни ситуации, като се активира с натискане на бутона за повече от 5 секунди.

С чип ASR3603 и едноядрен процесор ARM Cortex-R5, часовникът предлага надеждна производителност и ефективна консумация на енергия. Батерията от 750mAh идва с магнитен кабел за удобно и бързо зареждане. Стандартът на водоустойчивост IP67 гарантира, че устройството е устойчиво на обичайните детски активности и непредвидени ситуации.

С допълнителни функции като електронна ограда (GEO), проследяване на историята, будилник и часовник за дистанционно изключване, NUBI LT31 предлага пълноценен пакет от възможности, предназначени да улеснят родителите и да предоставят на децата безопасно и забавно изживяване. Черният цвят допринася за стила и елегантността на устройството.

Най-добрия детски смарт часовник за подарък

Часовник Smartwatch за деца MyKi оферта

GPS, touch, Червен / Жълт

Smartwatch за деца MyKi предоставя сигурност и възможности за свързаност в стилен и функционален дизайн. С ярко жълта каишка и корпус в чувствен червен цвят, устройството излъчва енергия и жизненост, като същевременно предоставя удобство за ежедневна употреба.

Този детски часовник използва MyKi™ Watch приложение, което обогатява функционалността му и предоставя лесен и интуитивен начин за управление. Операционната система е оформена в стил ежедневен, подходящ за всички обстоятелства.

Свързаността на устройството се осигурява чрез WiFi, което допълнително разширява възможностите му за комуникация и следене. Вграденият дигитален LCD дисплей с размер 1.22 инча предоставя четимост и яснота, а кръглият му дизайн допълнително придава естетика на часовника.

С функционалност като брояч на крачките, отчитане на скоростта и разнообразни опции за звънене, включително 3 мелодии, часовникът предоставя цялостно изживяване за децата. Освен това, със зареждане чрез Micro USB и капацитет на батерията от 400 mAh, той осигурява удобство и ефективност в ежедневието.

Функции като тих режим, повикване, бутон за спешна сигнализация (SOS), сензор за докосване, локация и възможност за изпращане и получаване на съобщения допълнително подчертават многостранността и полезността на MyKi Smartwatch за деца.

Най-добър детски смарт часовник с лесна настройка

Детски смарт часовник Xmart oferta

4GR, 4G, GPS локация, Видео разговори, SOS функция, IP67, Черен/Син

Детският смарт часовник Xmart 4GR предоставя лесна и надеждна връзка между родителите и техните деца, предлагайки редица функционалности и опции за безопасност. С висококачествения GPS чипсет, устройството гарантира прецизно позициониране, включително в закрити помещения, благодарение на поддръжката на WiFi, GPS, LBS, GPRS и AGPS.

С възможността за провеждане на разговори чрез Nano SIM слота и вградената камера, детето може не само да се свързва с родителите си, но и да осъществява видео разговори през 4G мрежа. Телефонният указател и управлението на видимите контакти предоставят на родителите контрол върху комуникацията на децата с техните приятели.

С функцията SOS обаждане, часовникът предоставя бърз достъп до предварително зададени мобилни номера при натискане на един бутон в извънредни ситуации. Задаването на зона на сигурност и получаването на нотификации при напускането й осигуряват допълнителна безопасност.

Чат функцията и възможността за изпращане на гласови съобщения допълнително обогатяват комуникационните възможности на часовника. Вграденият педометър прослежда активността на детето, като събира данни за изминато разстояние, крачки и изгорени калории.

Съвместимостта със смарт приложението SE Tracker 2, налично в Google Play и App Store, осигурява интуитивен интерфейс и възможност за управление на часовници от един потребителски профил. Всичко това идва в стилен черно-син дизайн, който придава на часовника съвременен вид.

Най-добрият евтин детски смарт часовник

Детски Смарт часовник NUBI S4 оферта

Сим карта и камера, LBS позициониране, Водоустойчив, Розов

NUBI S4 предлага обширен набор от функции, направени специално за децата, които съчетават практичност и забавление. Този смарт часовник е снабден с редица полезни опции, които осигуряват удобство както за децата, така и за техните родители.

С екран от 1,44 инча и чувствителен на допир панел, часовникът предоставя лесен и интуитивен начин за взаимодействие с функциите му. Със своето свръхтънко тяло и силиконова каишка, той предлага комфортно и стилно носене за децата.

Функционалността на NUBI S4 включва:

 1. Ясно повикване: Възможност за ясни и разбираеми обаждания.
 2. Прецизно позициониране (LBS и GPS): Осигурява точно местоположение на детето в реално време.
 3. Дълъг живот на батерията: С 400mAh капацитет батерията предоставя дълъг период на готовност (3-4 дни) и издръжливост.
 4. Дистанционна камера: Възможност за дистанционно управление на камерата за заснемане на снимки.
 5. SOS разговор: Бутон за бързо и лесно извикване на зададени контакти при необходимост.
 6. Фенерче: Полезна функция за осветление в тъмнината.
 7. Дистанционно наблюдение: Възможност за родителите да наблюдават детето чрез часовника.

Със своите компактни размери и лек дизайн, NUBI S4 е удобен за носене и предлага функционалност, която поддържа безопасността и забавлението на децата.

Други добри смарт часовници и първи телефони за деца

Най-добрия детски смарт часовник за момиче

Когато избирате смарт часовник за вашето дете, помислете и за следните опции:

 1. Verizon Gizmo Watch 3: Гъвкава опция с камера за снимки и видео разговори, захранвана от чипсет Qualcomm 4100 за по-добра производителност и потенциално по-дълъг живот на батерията.
 2. Verizon Gizmo Watch 2: Ако предпочитате версия без камера и търсите по-бюджетна опция, Gizmo Watch 2 е наличен. Той обаче ще бъде премахнат до следващата година.
 3. Gizmo Watch Disney Edition: Тази версия включва герои от популярни филми на Disney, функционалност на камерата и специални мелодии. Имайте предвид, че е с по-висока цена, позволява до 10 контакта и използва малко по-стар процесор.
 4. TickTalk 4: Здрав смарт часовник със сензорен екран, подходящ за по-малки деца. Предлага обаждания, текстови съобщения и видео разговори за до 53 контакта. Имайте предвид, че има по-дебел, водоустойчив калъф и изисква повече настройка.
 5. Детски часовник T-Mobile SyncUp: Тази опция позволява на децата да извършват разговори, да изпращат предварително зададени текстови и аудио съобщения, да правят снимки и да играят игри. Не изисква специално приложение за текстови съобщения, но има по-малко отзивчив сензорен екран в сравнение с Gizmo Watch 3.

Вземете предвид предпочитанията на вашето дете, желаните функции и бюджета си, когато избирате най-подходящия смарт часовник.

Как направихме тестовете

Най-добрия детски смарт часовник за момче

Процесът на тестване на най-добрите детски смарт часовници включваше активното участие на четиригодишно, шестгодишно и 13-годишно дете за период от две седмици.

Оценката се фокусира върху оценката на набора от функции, предлагани от смарт часовниците, с особено внимание върху проследяването на показателите и лекотата на навигация за деца от различни възрастови групи.

Ключовите фактори, взети предвид по време на тестването, включват живот на батерията, качество на екрана и размер, гарантиращи, че смарт часовниците са удобни за целодневно носене на по-малки китки.

Освен това оценката имаше за цел да намери баланс между функционалност и забавление, с акцент върху привлекателния дизайн, който да направи часовниците източник на гордост за децата, които ги носят.

Цялостният процес на тестване имаше за цел да предостави представа за цялостната производителност, използваемост и привлекателност на прегледаните детски смарт часовници. Вижте и нашите прегледи за най-добрите дамски часовници и най-добри часовници за мъже.

Какви функции да търсите в детския смарт часовник

Най-добрия детски смарт часовник цена

Когато избирате смарт часовник за вашето дете, вземете предвид следните характеристики:

 1. Дисплей: Изберете между пълен сензорен дисплей, бутони за управление или комбинация от двете въз основа на предпочитанията на вашето дете и лекотата на използване.
 2. Проследяване на здравето: Основните модели проследяват броя на стъпките и различни спортни дейности, докато по-усъвършенстваните опции могат също да наблюдават моделите на сън.
 3. Услуги за местоположение: Ако желаете възможността да проследявате местоположението на вашето дете, изберете смарт часовник, оборудван с GPS проследяване.
 4. Живот на батерията: Проверете живота на батерията, за да сте сигурни, че смарт часовникът издържа толкова дълго, колкото е необходимо между зарежданията.
 5. Съвместимост със смартфон: Осигурете съвместимост с вашия смартфон, за да следите лесно здравната информация на вашето дете.
 6. Свързване: Ако искате детето ви да поддържа връзка чрез съобщения и телефонни обаждания, помислете за смарт часовник със SIM карта за свързване.

Като вземете предвид тези характеристики, можете да намерите смарт часовник, който отговаря на нуждите на вашето дете и вашите предпочитания като родител.

Често задавани въпроси

Защо трябва да взема на детето си смарт часовник? 

Някои от предимствата на смарт часовниците за деца включват проследяване на местоположението, възможността да общувате с детето си в различни настройки, когато е далеч от дома, спешни повиквания и им позволявате да взаимодействат със семейството и приятелите си, всичко това без нужда от телефон. (С умен часовник за деца те няма да имат достъп до неща като социални медии и сърфиране в мрежата, за които не са готови.)

Мога ли да взема на детето си смарт часовник без телефон? 

Абсолютно. Красотата на смарт часовника за деца е, че някои могат да функционират напълно, без да е необходим придружаващ смартфон.

Имам ли нужда от отделен план за детски смарт часовник? 

Не винаги. Смарт часовниците могат да работят със собствена SIM карта, но има и смарт часовници за деца, които работят само с Wi-Fi.

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
 • Total (0)
Сравни
0