Най-добрите Изкуствени Мигли

2
Оценка: 5 (2 гласа)

Ние включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате чрез връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Вижте нашия процес.


 

Без значение дали търсите обемни и закачливи мигли за специално събитие или просто искате да пропуснете спиралата, избора на най-добрите изкуствени мигли може да бъде вашето решение.

Spec
1
res 2518f37d4158cfc54f28b397f5f06161
Eylure
Най-добрите изкуствени мигли
Цена EMAG
2
res e3ac5c9016a68550bfb4c14e2ad36d96
Ardell
Най-добрите бюджетни изкуствени мигли
Цена EMAG
3
res a53c503c0ed834f1372088e9c1fb4a59
Rahel
Най-добрите изкуствени мигли за начинаещи
Цена EMAG
4
res 3d54e0d660228c00395b5ed29a54ca17
Eylure
Най-добрите естествени изкуствени мигли
Цена EMAG
5
res 3caefbe8abf7937c0c8f724cce64c6b2
LXNZUHN
Най-добрите обемни изкуствени мигли
Цена EMAG

Въпреки че първоначално изкуствените мигли могат да изглеждат застрашителни, те са наистина достъпни: нарастващата категория магнитни мигли е популярен избор за лесно приложение.

Ако предпочитате традиционни мигли с лепило, можете да прикриете всички недостатъци, като нарисувате течна очна линия след приложението им.

Независимо дали сте начинаещ, имате чувствителни очи, или търсите естествен външен вид, съществуват изкуствени мигли, които ще отговорят на вашите изисквания.

Най-добрите изкуствени мигли

1

Eylure

Най-добрите изкуствени мигли

Eylure

EMAG
Pro Magnetic комплект за изкуствени мигли, 25 ml, черен

Pro Magnetic комплектът за изкуствени мигли на Eylure представлява истинска революция в света на грима. С тази иновативна технология можете да поставите вашите мигли без употреба на лепило, което прави процеса на прилагане много по-лесен и удобен.

Цялата магия стои в новата очна линия ProMagnetic, която се нанася върху очите като обикновена течна очна линия. След като се изсуши, просто прикрепете магнитните мигли към нея и те се фиксират моментално. Това предлага дълготрайност и устойчивост на петна, без да се налага да се борите с лепило или да изпитвате неудобство.

Комплектът включва и двойка красиви изкуствени мигли от норка, които са идеални за тези, които искат естествен и луксозен външен вид. Те са леки и удобни за носене, като осигуряват перфектен завършек на грима ви за всякакви поводи.

Общо взето, Pro Magnetic комплектът на Eylure предлага иновативна и лесна за употреба алтернатива на традиционните методи за прикрепяне на изкуствени мигли. С него можете да постигнете професионален резултат у дома, без стрес и с минимален усилия.

2

Ardell

Най-добрите бюджетни изкуствени мигли

Ardell

EMAG
Изкуствени мигли Faux Mink Demi Wispies 2 Pack

Изкуствените мигли Ardell Faux Mink Demi Wispies 2 Pack предлагат перфектен баланс между естествен вид и идеална плътност за ежедневна употреба. Те са изработени от 100% естествен косъм и имат лека извивка във външния ъгъл, което придава перфектна форма на очите.

Техните ветрилообразни форма и леката асиметрия, където са по-къси отвътре и по-дълги отвън, ги правят идеални за подчертаване на очите, без да изглеждат твърде изкуствени. С лекота могат да се нанасят многократно, благодарение на висококачествената конструкция и материали.

За приложението им, измерете миглите спрямо вашата очна линия и ако са по-дълги, изрежете излишното от външния ъгъл. Нанесете тънък слой лепило върху изкуствените мигли и изчакайте около 60 секунди, преди да ги приложите върху естествените си мигли. Задръжте за няколко секунди, за да се уверите, че са здраво прилепнали.

С Ardell Faux Mink Demi Wispies можете да постигнете естествен, удовлетворяващ и изискан вид на миглите си, идеален за всекидневно носене или специални поводи.

3

Rahel

Най-добрите изкуствени мигли за начинаещи

Rahel

EMAG
Комплект магнитни изкуствени мигли M5 Collection Diamond

Комплектът магнитни изкуствени мигли Rahel M5 Collection Diamond предлага луксозен и професионален подход към подчертаването на очите. Включените в пакета мигли и очна линия са създадени, за да осигурят елегантен и дълготраен грим ефект.

Изкуствените мигли са изработени от висококачествен синтетичен косъм, което ги прави леки и удобни за носене. Те са специално проектирани с магнитни полюси, които позволяват лесно и сигурно прилепване към специално формулираната очна линия. Тази технология улеснява нанасянето и осигурява стабилност през целия ден, без нужда от лепило за мигли.

В комплекта също така получавате специализиран апликатор за изкуствени мигли, който помага за прецизно поставяне и аранжиране на миглите върху очите. Това е особено полезно за начинаещи или за тези, които търсят удобство и перфектен външен вид без сложностите, свързани с традиционните мигли с лепило.

С Rahel M5 Collection Diamond можете да се насладите на изключително луксозен вид на миглите си, подходящ за всякакви поводи, където искате да привлечете вниманието с естествен, но впечатляващ обем и извитост.

4

Eylure

Най-добрите естествени изкуствени мигли

Eylure

EMAG
Изкуствени мигли, Filler Effect, Fluttery Light, No. 117

Изкуствените мигли Eylure Filler Effect Fluttery Light No. 117 предлагат естествен и дълготраен външен вид, идеален за всекидневна употреба или специални поводи. Те са изработени с ултра лек материал и се поставят върху тънка и еластична лента, която ги прави лесни за носене и адаптиране към формата на очите.

Миглите имат разнообразна дължина на косъмчетата, което позволява подчертаване на външния ъгъл на окото и създаване на естествена извивка. Запълващият ефект придава на погледа уникална дълбочина и плътност, като същевременно изглеждат натурално и без изкуственост.

Опаковката включва лепило без латекс, което е подходящо за вегани, и осигурява до 18 часа издръжливост, като миглите могат да се използват до 5 пъти. Приложението е лесно и следва четири стъпки: измерване и регулиране на дължината, изрязване при необходимост, нанасяне на лепилото и поставяне върху естествените мигли.

Съветите за правилното поставяне и използване на достатъчно количество лепило, както и техниките за нанасяне, гарантират симетричен и професионален завършек на миглите. Eylure Filler Effect Fluttery Light No. 117 са идеални за всеки, който търси красив и естествен вид на мигли, подходящ за всеки ден или за специални поводи.

5

LXNZUHN

Най-добрите обемни изкуствени мигли

LXNZUHN

EMAG
Комплект от 3 чифта магнитни изкуствени мигли, Volume/Fix, черни

Комплектът магнитни изкуствени мигли LXNZUHN Volume/Fix предлага практично и иновативно решение за всекидневен грим. Със своята напълно нова технология на магнитната очна линия и усъвършенстван дизайн на миглите, този продукт обещава лесно и ефективно поставяне, като осигурява естествен и привлекателен външен вид.

Миглите са изработени от висококачествени синтетични влакна, които придават мек и естествен вид, без да изглеждат изкуствено. С тях може да се постигне плътен и пълен вид на миглите, които са подсилени с пет по-силни магнита за устойчиво прилепване. Технологията на магнитната очна линия е актуализирана с повече магнитни частици във формулата, което гарантира по-добра адхезия и издръжливост.

Поставянето на миглите е изключително лесно и безболезнено. Просто нанесете течната очна линия, изчакайте да изсъхне, след което поставете миглите върху нея. Няма необходимост от специални техники или умения, което го прави подходящ избор както за професионалисти, така и за начинаещи в грима.

Опаковката включва комплект от три чифта магнитни изкуствени мигли, магнитна течна очна линия и пинсети за мигли, които улесняват процеса на поставяне и премахване. Този продукт е идеален за всички, които търсят бързо, но ефективно решение за подчертаване на своя визия с дълготрайни и естествено изглеждащи мигли.

6

Rahel

Най-добрите дълги изкуствени мигли

Rahel

EMAG
Лента за изкуствени мигли Mink Collection 3D-27

Лентата за изкуствени мигли Rahel Mink Collection 3D-27 предлага изключителна комбинация от естествен вид и луксозно усещане. Изработена от висококачествени синтетични влакна, тези мигли придават дължина, съчетана с изящество и естественост.

Съдържанието на пакета включва специално формулирано лепило за изкуствени мигли, което осигурява здраво и сигурно прилепване през целия ден или вечер. Процесът на нанасяне е лесен благодарение на включените инструкции, които ви упътват как точно да нанесете миглите за оптимален ефект.

Миглите Rahel Mink Collection 3D-27 са подходящи за всеки повод, от ежедневна употреба до специални събития, благодарение на техния изискан дизайн и удобство при носене. Тяхната лента е гъвкава и се адаптира към формата на очите, като осигурява комфорт през целия ден без дразнене или тежест.

За всеки, който търси качествени изкуствени мигли с естествен вид и дълготрайност, Rahel Mink Collection 3D-27 е отличен избор, който ще добави изключителна стойност към вашия грим.

7

Cafuneplus

Най-добрите магнитни изкуствени мигли

Cafuneplus

EMAG
Комплект от 4 чифта магнитни изкуствени мигли плюс магнитни мигли

Изкуствените мигли от комплекта Cafuneplus® предлагат перфектна комбинация от естествен вид и удобство, идеални за всеки, който търси дълготрайно решение за подчертаване на очите си. Изработени от висококачествени синтетични влакна, тези мигли са леки, меки и удобни за носене, като предлагат естествен вид без усещането за тежест.

Антиалергични и безопасни за употреба, миглите са преминали всички необходими химически тестове, за да осигурят безопасност и комфорт при носене. Те не съдържат никел, олово или кадмий, което ги прави идеални за хора с чувствителна кожа или алергии.

Един от ключовите атрибути на тези мигли е тяхната лесност на поставяне. Благодарение на иновативната магнитна технология, те не изискват използване на лепило и могат да бъдат поставени за няколко секунди. За тези, които се сблъскват с магнитни мигли за първи път, е препоръчително да гледат видеоклипове за инструкции в YouTube, които ще улеснят процеса на поставяне.

Тези мигли са предназначени за многократна употреба при правилна грижа и съхранение, което гарантира дълготрайност и икономия на разходи. Предлагат се в деликатна опаковка, която ги прави прекрасен подарък за всяка дама, която цени качество и естетика.

Lilly Lashes EMAG

Изкуствени мигли Miami Lite,15 мм
8

Ardell EMAG

Изкуствени мигли, Deluxe Pack Wispies 2 Pack + Лепило
9

LXNZUHN EMAG

Комплект 5x изкуствени мигли с квантов магнит
10

NYX EMAG

Изкуствени мигли Jumbo Lash Vegan, Professional Makeup
11

Най-добрите изкуствени мигли за 2024 година

Класация 2024
1Най-добрите изкуствени миглиEylure
2Най-добрите бюджетни изкуствени миглиArdell
3Най-добрите изкуствени мигли за начинаещиRahel
4Най-добрите естествени изкуствени миглиEylure
5Най-добрите обемни изкуствени миглиLXNZUHN
6Най-добрите дълги изкуствени миглиRahel
7Най-добрите магнитни изкуствени миглиCafuneplus
Най-добрите изкуствени мигли онлайн

Как избрахме най-добрите изкуствени мигли

Ние от sravniceni.com oценихме няколко номинирани марки за красота, направихме и други тестове по пътния към най-добрите изкуствени мигли.

За да съставим този списък, избрахме някои от най-добрите решения, които се представиха отлично в тези тестове, както и любимите на нашия екип.

Паралелно с това проведохме интервюта с няколко професионални гримьори, които споделиха допълнителна информация и препоръки относно продуктите.

Какво трябва да потърсите при покупката на най-добрите изкуствени мигли

най-добрите изкуствени мигли

Понякога избора на правилните изкуствени мигли може да бъде труден, затова има няколко неща които трябва да знаете:

 • Лекота: Нашите специалисти препоръчват да избирате леки варианти, които ще подчертаят грима на очите ви, без да утежняват клепачите. Изберете чифт, който се чувства комфортно за формата и размера на вашите очи. За начинаещи с изкуствените мигли винаги е добре да изберете тънка и гъвкава лента, която лесно се прилепя към формата на очите.
 • Метод на залепване: Ако използвате лента за мигли, която изисква лепило, уверете се дали то е включено или трябва да бъде закупено допълнително. Ако предпочитате магнитни мигли, проверете дали комплектът включва магнитна лента или магнитна подложка.
 • Стил: Изкуствените мигли се предлагат в различни форми и размери, от изключително естествени до изключително бляскави. Уверете се, че избраната от вас опция отговаря на вашия персонален стил. За начинаещи потърсите прозрачна лента за мигли, която улеснява поставянето и прави процеса по-безпроблемен върху вашите естествени мигли.

Най-добрият начин за поставяне на изкуствени мигли

най-добрите изкуствени мигли
 • Подготовка: Започнете с нанасяне на спирала върху вашите естествени мигли, за да ги подготвите.
 • Измерете и подрежете: Измерете изкуствените мигли и ги подрежете, за да съответстват на формата на вашите очи, преди да продължите с нанасянето на лепилото.
 • Нанасяне на лепило: Нанесете тънък слой лепило за мигли върху лентата на изкуствените мигли. Изчакайте между 30 и 60 секунди, докато лепилото стане лепкаво. (Ако използвате магнитни мигли, пропуснете тази стъпка и следвайте указанията в опаковката.)
 • Поставяне с пинсети: Използвайте пинсети, за да поставите изкуствените мигли близо до вашата естествена линия на миглите. Натиснете внимателно, за да ги закрепите на място.
 • Смесване и завършване: Смесете изкуствените мигли с вашите естествени, като използвате спирала, за да създадете единен вид. Можете също така да нанесете очна линия, за да прикриете лентата на миглите. Уверете се, че миглите са поставени удобно и коригирайте разположението им, ако е необходимо, за да осигурите сигурно прилягане.
 • Премахване: За премахване на изкуствените мигли в края на деня, бъдете много нежни и използвайте препарат за премахване на грим върху памучен кръг.

Могат ли изкуствени мигли да навредят на вашите естествени мигли

най-добрите изкуствени мигли

Изкуствените мигли, когато се използват правилно и се поддържат съгласно инструкциите, обикновено не навреждат на вашите естествени мигли.

Въпреки това, неправилното поставяне или премахване на изкуствените мигли може да доведе до потенциални проблеми:

 1. Изтръгване на естествени мигли: Ако изкуствените мигли се изтръгват или се премахват насила, това може да доведе до изтръгване или повреда на естествените мигли.
 2. Алергични реакции: Някои хора могат да имат алергични реакции към материалите, използвани за изработката на изкуствените мигли или към лепилото, което се използва за тяхното поставяне.
 3. Неправилна хигиена: Неотстраненото лепило или замърсяванията по миглите могат да доведат до инфекции или раздразнения на очите.

За да избегнете възможни проблеми, е важно да следвате няколко основни препоръки:

 • Правилно поставяне и премахване на изкуствените мигли.
 • Използване на качествено лепило, което не е алергенно.
 • Избягване на изтръгване на мигли при премахване на изкуствените мигли.
 • Редовна хигиена на изкуствените мигли и тяхното съхранение в чисто състояние.

С правилното прилагане и грижа, изкуствените мигли могат да бъдат безопасни за употреба и да не навредят на вашите естествени мигли.

Често задавани въпроси за най-добрите изкуствени мигли

1. Какво представляват изкуствените мигли?

Изкуствените мигли са ленти от коса или фибри, които се нанасят върху клепачите, за да удължат, уплътнят и подчертаят естествените мигли. Те могат да бъдат изработени от различни материали, като норково косъмче, синтетична коса, коприна или човешка коса.

2. Какви са различните видове изкуствени мигли?

Има много различни видове изкуствени мигли, които се предлагат в различни стилове, дължини и дебелини. Някои от най-често срещаните видове изкуствени мигли включват:

 • Ленти за мигли: Лентите за мигли са най-популярният вид изкуствени мигли. Те се състоят от лента, върху която са залепени отделни мигли. Лентите за мигли могат да бъдат драматични или естествени, в зависимост от стила.
 • Късове мигли: Късовете мигли са отделни мигли, които се нанасят върху клепача една по една. Те са по-трудно за нанасяне от лентите за мигли, но могат да създадат по-естествен вид.
 • Магнитни мигли: Магнитните мигли са вид изкуствени мигли, които се фиксират върху клепача с помощта на малки магнити. Те са лесни за нанасяне и премахване и не изискват лепило.
 • Еднократни мигли: Еднократните мигли са вид изкуствени мигли, които са предназначени за еднократна употреба. Те обикновено са по-евтини от други видове изкуствени мигли, но не са толкова издръжливи.

3. Как да избера правилните изкуствени мигли за себе си?

Най-добрите изкуствени мигли за вас ще зависят от вашия личен стил и от това какъв вид вид искате да постигнете. Ето някои съвети за избор на изкуствени мигли:

 • Ако сте начинаещ, изберете ленти за мигли с естествен стил.
 • Ако искате драматичен вид, изберете ленти за мигли с по-дълги и по-гъсти мигли.
 • Ако имате малки очи, изберете мигли, които са по-къси в ъглите.
 • Ако имате големи очи, можете да изберете мигли, които са по-дълги и по-гъсти по целия клепач.
 • Помислете за повода, за който ще носите изкуствените мигли. За ежедневна употреба може да искате да изберете по-естествени мигли, докато за специален повод може да искате да изберете по-драматични мигли.

4. Как да поставим изкуствени мигли?

 1. Нанесете очна линия и сенки за очи, както обикновено.
 2. Внимателно извадете лентата за мигли от опаковката.
 3. Измерете лентата за мигли спрямо клепача си и я отрежете, ако е необходимо.
 4. Нанесете тънко слой лепило за мигли върху основата на лентата за мигли.
 5. Изчакайте лепилото да изсъхне леко, докато стане лепкаво.
 6. Поставете лентата за мигли върху клепача си, възможно най-близо до линията на естествените мигли.
 7. Натиснете леко лентата за мигли върху клепача си, за да я фиксирате.
 8. По желание можете да нанесете още един слой очна линия, за да скриете лентата за мигли.

5. Как да премахна изкуствените мигли?

 1. Внимателно измийте клепачите си с топъл сапун и вода.
 2. Напоете памучен тампон с демакиянт или средство за премахване на грим на маслена основа.
 3. Поставете памучния тампон върху клепача си и го задръжте за няколко секунди, за да разхлаби лепилото.
 4. Внимателно отлепете лентата за мигли от клепача си, като работите от външния ъгъл навътре.
 5. Използвайте памучен тампон, потопен в демакиянт или средство за премахване на грим на маслена основа, за да отстраните останалото лепило и всякакви остатъци от мигли.
 6. Измийте клепачите си с топла вода и сапун, за да отстраните всички следи от демакиянт или средство за премахване на грим.

Съвети:

 • Не търкайте очите си, когато премахвате изкуствените мигли, тъй като това може да раздразни кожата ви.
 • Ако имате затруднения с премахването на изкуствените мигли, можете да ги накиснете в топла вода за няколко минути, за да разхлабите лепилото.
 • Не използвайте пинцети, за да премахнете изкуствените мигли, тъй като това може да повреди естествените ви мигли.
 • Почиствайте и съхранявайте изкуствените си мигли внимателно, за да можете да ги използвате повторно.

6. Как да се грижа за изкуствените си мигли?

 • След всяко носене внимателно почиствайте изкуствените си мигли от лепило, грим и други замърсявания.
 • Съхранявайте изкуствените си мигли в чиста и суха кутия.
 • Не излагайте изкуствените си мигли на прекомерна топлина или влага.
 • Сменяйте изкуствените си мигли на всеки 2-3 седмици.

7. Къде мога да купя изкуствени мигли?

Изкуствени мигли могат да бъдат закупени от повечето магазини за козметика, дрогерии, онлайн магазини и магазини за нокти.

8. Колко струват изкуствените мигли?

Цената на изкуствените мигли може да варира в зависимост от марката, вида и стила. По принцип можете да очаквате да платите между 10 и 60 лева за чифт изкуствени мигли.

9. Какви са някои от алтернативите на изкуствените мигли?

Ако търсите алтернатива на изкуствените мигли, има няколко варианта:

 • Удължаване на мигли: Удължаването на мигли е процедура, при която върху естествените ви мигли се залепват синтетични мигли, за да ги удължат и уплътнят.
 • Туширане: Тушът за мигли може да помогне за удължаване, уплътняване и подчертаване на естествените ви мигли.
 • Серум за растеж на мигли: Серумът за растеж на мигли е продукт, който се нанася върху миглите, за да стимулира растежа им.

Най-добрата Основа за ГримКой е Най-добрия Слънцезащитен Крем за Лице | Най-добрият Фон Дьо Тен | Най-добрата Спирала за Мигли | Най-добрите гел лакове | Най-добрите Маски за Лице 

Сравни Цени
Logo
Сравнете продуктите
 • Total (0)
Сравни
0